Nobody's Diary

Hej och hå!

Jag var ute innan och det var underbart skönt att promenera. Känns som att hösten bara blir mörkare och mörkare dock.. så vill man vara ute innan det blir mörkt så får man ju gå vid 2tiden på dan... rätt sjukt. Här ute på landet blir det ju becksvart sen.. inga lyktor här inte.

Nu sen ja kom in så har jag faktiskt pluggat. Har kommit på vad jag ska skriva om, "Koldioxid som kylmedium".. Det är lika trisst som det låter, men jag har hittat rätt mkt fakta, och gjort en del research. Så det ska nog gå detta med.. bara 5 sidor att skriva, och det skulle jag kunna fixa på bara en dag om jag verkligen fick tummarna ur röven..

Ikväll så ska vi käka pizza och ha det mysigt. Kolla tv och bara vara.. det är skönt.. i detta mörkret försvinner all min energi.. har lamporna tända bara för att man ska känna sig lite uppåt. en låt som jag fastnade för igår är Nobody's Diary med Yazoo.. den låter skitgammal och är det säkert,.... men jag gillar den.. Gillar hennes röst. Sök på youtube så kan ni höra. Dom här även gjort plågan Don't go
... sök på den så fattar ni vilka det är. Haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0