Sista sommarkvällen

Vilken lång skön promenad jag tog, och vilken skön kväll det har varit. Känns som det nog var sista sånhär någolunda varma kvällen nu. Sommaren e nog slut. Men julen e ju oxå trevlig.. dock inte hösten, den e väldigt äcklig tycker jag ^^ Slaskig och allmänt regnigt.. nej usch..

Imorgon ska jag till optikern.. den läskiga optikern.. Han e så sliskig tycker jag.. och bara tanken på att vara inne i ett sånt litet rum med honom... åh nej.. hahha ne hoppas att det e nån annan som ska ha undersökningen. Sen efter de ska jag hem, och packa de sista och äta lite. Sen går mitt tåg mot Kalmar ca 14.00. Kommer vara i Kalmar till på torsdag då jag åker hem, så ni vet :P

Packad

Godmorgon!

Inatt.. haha.. somnade David kl 8.. och vaknade kl 11.. på morgonen alltså.. Haha, jag e sååå pigg ^^ Ska dricka upp mitt kaffe och sen ska jag börja packa tills imon :P Haha.. jag verkligen älskar att packa.. not.. haha..

oh jaa

Nu har David pluggat klart för idag. Har gjort 36 frågor om fysik.. som jag kan plugga på sen på måndag. Kanske gör lite mer nu i helgen, men skulle inte tro de. Är helt snurrig i huvet av alla formler och sånt.

Haha, nu ska jag slappa me att leta upp lite musik och sånt tänkte jag :D

Fixat

Har faktiskt fixat till denna bilden i mobilen :O


God "morgon"

God morgon allihopa ^^ Eller morgon är kanske att ta i.. god förmiddag kan man säga :D Haha, alltså jag ställer klockan på 8 varje dag.. det gör jag.. men sen av nån anledning så är det ju så skönt att ligga kvar och bara sova vidare.. haha.. Det finns en person som kan klara av att väcka mig och få migg pigg på mindre än 5 minuter.. en person.. det är du EMMA .. hahaa.. alltid lika skoningslös.. ^^

Har fixat det mesta inför kalmarträffen nu. Ska bara be mamma ta ut pengar och sånt. Och idag ska jag plugga på instuderingsfrågorna.. inte så kul, men får lägga några timmar på det. Sen ska jag ha myskväll och glo på en massa filmer. Bara slappna av och inte tänka på skolan eller nåt sånt.

En sak är sjukt, och det är min totala avsaknad av röksug.. asså.. helt borta typ.. blir det krisigt så tar jag tuggummina.. men har inte känt så alls.. det är ju skönt tycker jag ^^

Ne nu ska jag pluggeliplugga ^^

Fysikaliska under

Shit vad jag pluggar alltså.. jag kanske e lite seg på att plugga.. men jag är ju hellre grundlig än att behöva läsa samma sak typ 100 ggr.. Visst kan jag sitta dagen innan en tenta och plugga in allt, det går. Det är sjukt jobbigt, men det går. Nu har jag ju en vecka på mig att plugga, så det är ju bara dumt om jag inte sprider ut det så mkt jag bara kan..

Pluggar ju fysik.. det är faktiskt rätt så tråkigt.. lite är intressant.. men överlag tråkigt.. Nu har jag bara 20 sidor kvar typ, så jag ska läsa klart det..



Kaffe med.. tuggummi?

Sån panik jag hade inatt alltså.. kände sånt sug .. enormt.. kroppen ville så hemskt gärna ha en cigg.. men jag stod emot.. Och det är jag glad för. Men nu i morse så kändes det väääldigt konstigt.. Ta morgonkaffe.. utan cigg.. istället ta ett äckligt tuggummi.. haha.. det låter så patetiskt.. och det är precis vad det är. Men jag ska inte låta ännu ett missbruk få forma hela mitt liv. Som jag och Emma snackade om: Har man 100 spänn kvar, och ska få lön om en vecka.. det första som man som rökare tänker på är att handla cigg.. sen så kommer allt annat efter de.. Och jag vill inte att jag hela mitt liv ska prioritera på det sättet. Jag hoppas att fler i min närhet får styrka att sluta. Man ska ju sluta för sin egen skull..

Ne nu ska jag sätta mej och plugga är det tänkt. Ska läsa om ljud och buller, samt mätningar om sånt.. låter inte så hemskt kul.. men det måste göras ^^

Ha en bra dag alla!

Rökfri

Nu har jag precis tagit ett nikotintuggummi. Det är alltså så att jag slutat röka nu. Rätt skönt att jag tog detta beslutet, jag känner att jag har mkt lättare att andas och de känns mer.. hur ska man säga.. "rent". Att röka är ju att förorena sin kropp nåt fruktansvärt. Jag kan erkänna att jag är sjukt röksugen just nu.. men jag ska hålla mej.. Jag vet att efter 3 dagar till en veckas tid så kommer det värsta suget att vara borta.. det känns bara lite konstigt att inte ta en cigg efter maten.. när man väntar.. det första man gör när man vaknar, samt det sista man gör då man lägger sig.. Men trots att det känns konstigt så känns det även bra. Nu ska jag bli "ren" inombords.

Inatt så drömde jag såna sjukt konstiga drömmar.. handlade om tortyr och sånt.. mina tänder drogs ur, och några av mina vänner dom plågades också.. ne fruktansvärt var det.. Följden blev ju att jag vaknade kanske 20 ggr.. irriterande..

Nu ska jag leta upp nån bok att läsa och sen ska jag sova.

Godnatt!

Dåligt!

Här är ett exempel på dåliga plastikoperationer. Joan van Ark heter hon. Ansiketet ser stelt och konstigt ut, en följd av för många ansiktslyft och antagligen för mkt botox.


Plastikoperationer?

Idag har David pluggat en massa. Läst fysik och mest om ögat och hur man mäter ljus. Vet nu vad jag vill jobba med. Vill arbeta med att ta fram bra arbetsmiljöer, och kombinera det med inredningstänkande. Passande för mig va? Kommer nog behöva läsa kanske nån liten kurs sen när jag gått klart detta året, men då kommer jag att kunna titulera mig både ingengör och arbetsmiljödesigner :D Fan va fett ändå.. hahah.. Nu när jag tänker på det så låter de rätt så coolt.

Om jag då kommer tjäna en massa pengar, vilket jag inte har något emot, då skulle jag ju kunna operera mig. Många är emot plastikoperationer, och jag förstår om det gäller dom själva. Det är ens eget val. Jag själv har inget emot det, sålänge det inte går överstyr. Ett ansikte t.ex är snyggast om det är proportionerligt. Även om näsan kanske inte är den vackraste i sig, så passar den kanske perfekt i ditt ansikte, och helheten blir väldigt snygg. Jag vill aldrig få rynkor.. aldrig se gammal ut.. det fasar jag för, då jag redan har fått rynkor vid ögonen. De beror endast på för mkt solande och att jag röker. Ska dock sluta röka nu när cigaretterna tar slut, ska inte köpa fler.

Jag skulle kunna tänka mig att ta bort dom rynkorna, och kanske fixa lite annat.. de som känner mig, de vet.. Men så kommer folk och säger "du är ju bra som du är" och "inte ska du göra något sånt". Men har man aldrig kännt sig nöjd och tillfreds med sig själv, så kanske man förstår.. Jag vill ju inte ändra hela mitt utseende, men jag vill lyfta fram det som är fint i mitt ansikte, och förstärka det. Dock vill jag ha perfekta tänder.. Jag tycker faktiskt det är snyggt då dom är kritvita och raka.. folk tycker det ser plastigt ut kanske.. jag tycker det är snyggt ^^ Ser fräsch ut. Speciellt tillsammans med en snygg solbränna..

Jag förväntar mig inte att min självkänsla liksom ska slå i taket när jag blir av med mina komplexorsaker.. Men jag kommer kanske att succesivt släppa tanken vid dom, och tillslut trivas bättre med den jag är. Vad tycker ni om plastikoperationer? Är det okey? Kommentera gärna!

Best friend <3



My best friend <3


Najs... och bajs..

Oj vad jag har ont i huvet.. värker... har precis kommit upp ur badet iaf ^^ Riktigt najsigt var de :P Varmt och skönt ^^ Denna dagen har överlag varit riktigt trevlig. Emma ringde och väckte mej 8.47.. att jag minns de.. hahaha.. Ne men sen snacka vi en massa goja som vanligt, och sen kom vi fram till att vi skulle ses. Var ju sjukt länge sen sist jue ^^ Så in i duschen och göra oss klara.. Sen kom mamma hem från möte och jag och hon (mamma) kom fram till att det var bäst att jag beställde mina Kalmarbiljetter idag redan, så jag säkert skulle få plats. Det fick jag me ^^

Sen gick jag in till byn och träffa Emma. Så sjukt kul vi har alltid xD Speciellt när vi tar foton och mesar oss, hahhaa.. Sen efter mkt flumm, så träffade vi Lis, Sandys mamma. Och de slutade med att vi gick hem och mötte Sandy, och efter det följde en massa skratt xD hahhaa.. Så flummiga man kan vara. Som tur var så slapp vi regn med, riktigt najs asså ^^

Sen gick jag hela vägen hem, och kollade då jag kommit hem på stegräknaren.. Jag har förbrukat mer än 1500 kalorier idag. Det är riktigt bra ^^ hahhaa.. Men efter allt kul så kommer ju som sagt tråkigheter.. Jag hade frågor om när vi egentligen skulle ha skola, vilket datum och så. Så jag mailade läraren och fråga. Det kom fram att jag skulle göra en tenta nu den 2a, och måste därför åka upp en dag tidigare. Tur att jag beställde ombokningsbara biljetter då ^^ Ska ha tentan tidigt på tisdagsmorgonen... sen skola efter det från kl 13 till 17 tror jag... efter den dagen kommer jag att vara död.. det kan jag säga redan nu. Så imon ska jag då börja plugga.. nästan tur att alla andra är i skolan eller jobbar.. för jag snackar mkt hellre i telefon än att läsa fysik xD hahhaa..

Kvällsfika

Shit va gott... Nu sitter David och äter kvällsfika :P Äppelkaka med vaniljsås ^^



Kakmonster!

Igårkväll somnade jag nog redan kl 12... haha, det hör till ovanligheterna. Hade kollat film tidigare under kvällen, Shakespeare in love, och trodde att jag inte sett den tidigare, men där hade jag fel ^^ Hade dock glömt det mesta av handlingen så det var en trevlig filmglutt iaf ^^ Den är faktiskt bra. Kanske inte min typ av film direkt, men ändå bra.

Vaknade såledees rätt tidigt med.. eller tidigt och tidigt.. kl 11.. haha.. jag bara sover och sover nu för tiden, men det är ju faktiskt skönt. Vad annars ska man göra när det bara regnar? Och då man redan städat och gjort allt annat man kan komma på? Ne sova blir de då.. Men när jag vaknade så såg jag ju att det INTE regnade.. så fort upp och göra mej iordning, och sen ut för att njuta av det najsiga vädret ^^

Det är nog många med mej som känner att dom "laddar upp batterierna" när dom är ute. Jag vet inte om jag skrivit om detta förr, men jag tycker det är så skönt. Man känner sig uppladdad på nåt sätt, och den friska luften är ju endast bra om man har astma. Ne riktigt najs tycker jag ^^

Vi fick typ en hel kasse med äpple, och detta har förbryllat mamma en del.. men nu har hon börjat göra äppelkaka var och varannan dag tycker jag ^^ Inte mig emot! Nu är där en ny som är klar.. en lite annan sort än de vi brukar baka. Denna är mer som en mjuk kaka, istället för smulpaj. Nu ska jag ner och smaka den :P hahaa..

Puss på er!

kort kort


Slapp.. japp

Yes yes.. trött.. tror det är förkylningen som gör mej såhär överdrivet trött.. fattar inte hur man kan gå och vara trött såhär xD haha.. Normalt för mig är att sova typ 6 timmar per natt.. denna natten sov jag kanske 12 timmar.. haha.. Älskar min kudde! Eftersom jag har ryggbesvär så har jag en sån ergonomisk kudde, den formar sig efter huvet.. Riktigt najs e den.. men man kan inte ha örngott.. då kläms den ihop xD

Haha.. ja idag sov jag dåå.. väcktes av mamma typ 3-4 gånger.. och gick till slut upp. Vi körde till en zooaffär, och köpte nästan en ny familjemedlem xD haha.. Men de blev ingen.. nästan tur.. Sen åkte vi inom mormor och fikade, rätt najs. Ska till henne nästa vecka och hjälpa till lite. Sen hem igen, och jag somnade nästan.. men käkade en massa tortillas, och dååååå får man energi kan jag lova ^^

Annars har det mest varit en slappedag.. Har kikat extra mkt i spegeln för att kolla in min nya frisyr.. det är så skönt att slippa allt hår, och bara kunna ha det lite rufsigt. Haha, det lät gay.. men de e ju skönt ^^

Nu ska jag bara sitta och glo framför datan hela kvällen e det tänkt  ;)

Naket huvud xD

Sån skillnad alltså.. haha när David klipper sig så blir de markanta skillnader må jag säga xD Hahhaa..


Goya's Ghosts

Vilken dag.. vilka obrukbara ögon.. usch.. Jaja.. det blir inget NRJ.. men denna dagen blev en mys/hemmadag istället. Har softat och vilat mej.. Jag kollade på en film som jag tyckte om, Goyas Ghosts heter den. En bra film. Den handlar om konstnären Goya, som spelas av Stellan Skarsgård, dennes liv, men även hur livet ter sig för personerna i hans omgivning. Den utspelar sig för flera hundra år sedan i Spanien, i den vevan som Napoleon fick makten i Frankrike. Goyas musa, som spelas av Nathalie Portman, fängslas av inkvisitionen för att de tror att hon är jude.. det fick man ju inte vara på den tiden. Man sågs som kättare, och tvingades under tortyr erkänna sina "brott". Hon fängslas då som sagt, och sitter i fängelse i 15 år, föder barn, och blir på samma gång tokig. Vem skulle inte blivit det? Anledningen till att hon fängslades var förresten att hon inte ville äta griskött vid en bjudning.. När hon kommer ut så finner hon sin familj dödad, och tas omhand av Goya. Hon försöker sedan leta rätt på sin dotter..

Denna filmen var bra, väldigt mycket pga skådespelarna. Jag har aldrig sett Nathalie Portman i en sån här "smutsig" roll. Hon brukar ju spela såna skönheter.. Här fick hon visa vilken bra skådespelerska hon är, istället för att man endast ser till hennes vackra yttre. Och visst är hon vacker.. en av de vackraste skådespelerskorna enligt mig, jämte Uma Thurman.


Pain in the eyes..

Asså ne, sån kass film jag såg inatt/imorse.. Venomous heter den.. haha.. handlar om skallerormar som bär på ett dödligt virus.. haha xD Jag bara tog en film i listan.. men detta va nog den sämsta jag kunde få tag i xD hahaha.. Sån riktig B-film!

Annars så har jag ännu ondare i ögonen idag.. så frustrerande.. Säkert 7 pers som frågat om ja ska på NRJ.. men ja pallar inte stå där inne och ha ont.. Då är man bara en belastning för dom andra.. Ne de e så sjukt tråkigt för tillfället allting.. känns inte så kul.. hatar att ha tråkigt xD

Enligt Jenny så ska man badda med kamomillte.. men vi har bara earl grey och mintte hemma xD Och jag vill inte ha mint i ögonen.. haha.. får väl blir earl grey då.. ahahah.. bara de hjälper så xD

Men shit.. haha nu ser ja knappt nåt på ena ögat.. för lägga mej en stund xD hahhaa...

Osynlig..

Ibland känns det bara lite tyngre än i vanliga fall.. man känner sig rätt så obetydlig.. Vännerna hör inte av sig.. ingen har tid att lyssna.. Tur då att man klarar av det. Visst, jag behöver mkt uppmärksamhet, men jag klarar även av att vara själv ibland.. Trots det så känns de som om man är.. osynlig..

Ögoninflammation

Vaknade 6.43 idag... märkte att jag hade sjukt ont i mina ögon.. och runtenom.. Värkte typ i hela huvet. Så jag gick upp och tog mej en alvedon, och sen lyckades jag somna om. Hoppas det inte är ögoninflammation... Drömde dock en massa mardrömmar.. och jag börjar misstänka att allt inte är som de ska.. Orolig.. Ne sen så vaknade jag igen vid 10, och gick upp. Sen segade jag mig in i duschen och stod där minst en halvtimma.. så skönt..

Gick en promenad med.. jag mår bäst då jag är ute i naturen har jag märkt, det är så skönt och stilla på nåt sätt.. känns som man "laddar upp batterierna", får mer energi. Vädret kan man ju inte klaga på heller, det är lagom varmt och soligt ^^

Polisen var här idag. Haha, här var en massa skrotstjälande polacker xD hahaha.. att man ens vill stjäla skrot.. ne men .. hahahaha xD Sjukt..

Ska fixa me mobilen nu ^^

Slem

Alltså, förkylningar borde väl inte vara så svårt att hitta botemedel mot? Jag e så sjukt täppt och halsen rosslar hela tiden när jag andas.. känns som huvet e fullt med slem.. borde ju kunna finnas nåt som botar det, men ikke.. Nedå..

Får väl ta och koka mej lite te.. det brukar hjälpa, sen så blir man trötter av det. Jag känner att jag behöver sova lite.. vaknade ju kl 8.. somnade kanske 3 timmar tidigare än det. Så jag e nog trötter även utan te ^^ Men te är ju så gott. Min favorit är Earl Grey, med mjölk och 3 sockerbitar. MUMS! Ja jag ska ner ocg fixa det, sen ska jag besöka sängen och sova :P

Godnatt på er!

Renbäddat, haha

bäddat

Har renbäddat med mina nya lakan nu ^^ Tyckte de blev rätt snyggt

Aldrig som man tänkt sig..

Inget blir som man tänkt sig.. så sur jag var innan asså.. Jag skulle ju iväg och handla.. så skulle jag för säkerhets skull kolla banken att jag hade pengar kvar.. innan hade ja typ 500... nu var där 50 spänn.. fan va sur jag blev.. jag har inte handlat något, utan allt e såna sjuka avgifter, till banken och sånt.. så arg!! Riktigt förbannad blev jag.. Men mamma lånade ju ut pengar till mig.. men jag hatar att låna.. man känner sig så beroende.. Men nu har jag handlat.. Får pengar den 25e.. är det tänkt.. hoppas det stämmer iaf..

Sen så ringde jag Online igen för att höra om jobbet.. och denna gången kom jag fram... wow.. Men trots att jag upprepande gånger sagt att jag ville ha besked nu, att jag väntat en månad.. att jag vill komma på utbildning.. så är det enda hon har att säga att: "Vi hör av oss när den tjänsten blir ledig". Så alltså vill dom att jag ska jobba där.. men dom vet inte när.. Så irriterande.. Jag vill ju jobba där, det ligger nära till här hemma, lätt att ta sig dit. Sen hade jag fått ungefär 11.000 (minst) efter skatt... inklusive de pengar ja får för att jag studerar då. Då hade jag kunnat skippa att ta dessa lånen som jag lever på nu.. plus att jag hade fått ungefär 5000 :- mer i månaden att leva på. Det hade vart skönt.. Efter att jag blev så sur, så lade jag mig ner och somnade.. i ren protest..

En sak jag bestämt mig för, det är att jag ska ta körkortet nu. Ska ta för automat. Många säger att det bara är onödigt, att man är "handikappad". Det skiter jag i. Jag ska inte ha en sån fattig bil där man behöver växla manuellt ändå ^^

Kiss and tell ;)

Godkväll!

Godkväll på er alla ^^ Sån härlig kväll det var innan, himmlen var så vacker, och månen var stor. Nästan lite förtrollande. Fast det börjar bli kallt.. sommaren lider mot sitt slut, skolorna börjar och livet går tillbaka till rutinerna igen. Vet inte om jag ska tycka det är hemskt eller inte, denna sommaren har typ inget hänt.. tyvärr.. Inget blev som jag planerade.. är sjukt besviken på det..

En sak jag ska börja nu, det är att ta tag i mitt liv igen. Orkar inte gå hemma o bli halvt deprimerad ett år till... ne nu ska David ha jobb, fixa körkortet, plugga ett år till, och sen ska allt bara bli bra. Det måste bli bra :D Inställningen är allt som mamma säger, så nu ska jag vara positiv i fortsättningen ^^

Allt kan kanske inte bli exakt så som man föreställer sig att det ska bli, men man kan ju bara ta och göra det bästa utav det. Leva medans man kan, och ta var dag i taget. Tänk om jag bara har en vecka kvar att leva, vad besviken skulle jag då inte bli om jag kommer på mej själv sittandes där uppe på ett moln, och förstår att jag upplevt.. ingenting..

Jag personligen tror på ett liv efter döden.. någonting iaf.. kanske att själen lämnar kroppen och lever själv.. kanske något annat. Men att man då ser döden som en utväg.. de känns lite konstigt då.. har man inte kvar sina problem om man sen har ett liv till, efter denna döden? Ne jag vet inte, men det var bara en tanke..

Jag har ju alltid velat besöka länderna i Mellaneuropa/Sydeuropa samt Egypten.. jag ska försöka göra de drömmarna sanna innan det blir för sent. Om man nu vågar resa nånstans med tanka på alla terrordåd. Men samtidigt, om man tilllåter såna människor att sprida skräck i en, då har dom ju lyckats. Man ska visst det kunna våga fortsätta resa vart man vill, och ingen ska kunna stoppa en genom att skrämmas.

Nu är det snart dags att lägga sig och läsa lite. Läser om det här med Reiki, som jag skrivit om tidigare. Väldigt intressant läsning må jag säga. Har snart läst klart boken, ska nog kopiera från den, för där var vissa övningar somm jag tyckte var användbara. Jag önskar er lycka till, alla ni som börjar skolan imorgon. Speciellt du Hanna, det ska gå utmärkt :D Själv ska jag till stan med mamma och handla linsvätska xD haha

Godnatt alla ^^

Making love out of nothing at all

Gud vet hur många gånger jag snyftat till denna låten.. den betyder <3

Den får mig alltid att tänka på samma person..

Making Love Out Of Nothing At All:

I know just how to whisper
And I know just how to cry
I know just where I find the answers
And I know just how to lie
I know just how to fake it
And I know just how to scheme
I know just when to face the truth
And then I know just when to dream
And I know just where I touch you
And I know just what to prove
I know when to pull you closer
And I know when to let you loose

And I know the night is fading
And I know the time's gonna fly
And I�m never gonna tell you everything I gotta tell you
But I know I've got to give it a try

And I know the roads to riches
And I know the ways to pain
I know all the rules and then I know how to break 'em
And then I always know the name of the game

But I don't know how to leave you
And I�ll never let you fall
And I don't know how you do it
Making love out of nothing at all

Making love
Out of nothing at all
Making love
Out of nothing at all
Making love
Out of nothing at all
Making love
Out of nothing at all
Making love
Out of nothing at all
Making love
Out of nothing at all

Everytime I see you, well the rays of the sun are all
Streaming through the waves in your hair
And every star in the sky is taking aim at your eyes
Like a spotlight
The beating of my heart is a drum and it's lost
And it's looking for a rhythm like you
You can take the darkness from the deep of the night
And turn it to a beacon burning endlessly bright
I gotta follow it 'cause everything I know
Well, it's nothing 'till I give it to you

I can make the runner stumble
I can make the final block
And I can make every tackle at the sound of the whistle
And I can make all the stadiums rock

I can make tonight forever
Or I can make it disappear by the dawn
And I can make you every promise that's ever been made
And I can make all your demons be gone

But I'm never gonna make it without you
Do you really wanna see me crawl ?
And I'm never gonna make it like you do
Making love out of nothing at all

Making love
Out of nothing at all...


Mobil

C902

Se, här är Davids nya bebis.. ska ta o köpa en sån.. Behöver kameran ^^ haha

Dibaccio

Fan nu e klockan 15.15... shit... då har halva dagen gått redan.. jippie .. eller som vi säger nu: kippie xD hahaa, jag döör.. Nene, nu ska jag vara allvarlig (nåja) ^^ Davve vaknade... Davve kollade sin mobil.. Davve blev arg för att där inte var nåt sms.. Typ så började min dag.. Jag tycker att folk kan ju höra av sig utan att man måste vara den som alltid tar initiativ (stavas de så?)... ne jag blev lite butter.. Så jag gick ner o tag en kopp kaffe och cigg, det är ju så bra för att lugna ner en.. men jag höll på att bränna upp hela huset xD hahaha... sjukt..

Jag hade lagt ciggen på askfatet medans jag fyllde på vatten i kaffekokaren.. sen när ja kommer tillbaka så e ciggen inte där.. först trodde jag att jag blivit knäpp i huvet på riktigt denna gången.. men sen såg jag att den hade på något mystiskt sätt trillat ner på golvet xD Och där låg den o pyrde.. som tur var så blev det bara ett litet märke.. tur att jag e snabb.. haha..

Sen kollade jag klart på filmen som jag somnade från inatt ^^ Objective heter den, handlar om nån sorts väsen eller liknande som finns i nåt arabland xD hahha... ne men den va helt okey faktiskt.. Sen tog jag det kortaste bad jag nånsin tagit xD kom på att jag inte vill bada.. och duschade istället.. och så har jag städat lite, och fixat med datan :D

haha

Så vackert om kvällarna ^^

haha man ser tillomed myggnätet på bilden :P

haha ^^

Lekte lite med kameran innan :P

Oh yeeeeaaaah

Jadå, så var man hemma igen ^^ Nu har jag varit på malmöfestivalen i 10 timmar ungefär, och det får räcka ^^ Iaf tills på onsdag då det är NRJ in the park. Shit asså vad trötter jag är.. har vart i typ varenda affär, kollat i varenda gatustånd.. och inte ens besökt en toalett xD hahaha... ne jag e trött...

Käkade sån god Fish & Chips.. va länge sen jag åt de, det var riktigt gott faktiskt.. sen druckit en massa kaffe och energidryck (mysko att jag inte behövde besöka toaletten, eller vad tycker ni?). Det här Rix FM - kalas -saken var ju på stortorget, och de va faktiskt rätt najs.. Amy Diamond , woho xD hahhaa.. Ne men allvarligt.. jag rös faktiskt när Sanna Nielsen sjöng... hennes röst är så underbar.. rös som fan.. sen va de kallt oxå xD Så mina bröstvårtor stod ju rakt ut xD hahhaha... tur att jag inte är tjej..

Träffade Darth Vader på stortorget me xD hahhaa... det var typ bara jag och en himla massa småbarn som vara där.. hahaha.. men det resulterade oxå i dagens enda bild.. haha, Darth på stortorget ^^

Sen hem så va bussen försenad.. och FULL... haha. Typ hälften av dom som väntade kom inte med.. och den bussen går ju bara en gång i timman.. Muhahhaa.. jag kom dock med ^^ Kul och stå heeeeela vägen hem.. Handlade massa mjölk på Statoil me.. och blev utsatt för dagens 7-8 raggningsförsök/flört... hmm... jag fattade inte först.. men de gör jag ju sällan ^^ Jag e så snygg asså :P

Nu ska jag beställa lite pizza och svulla ^^ Har inte ätit nåt förutom dom Fish & Chipsen idag ^^

Kram på er alla glada läsare ^^



Sleepwalker

Fuck! Jag har knappt sovit nåt alls.. har legat och funderat o haft mej.. patetiskt kan vissa tycka, men jag kan inte hjälpa att jag bryr mig.. tyvärr.. Igårkväll så kollade jag på Hajen, det är en av dom hemskaste filmer jag vet.. har sån fobi mot hajar förstår ni.. Får typ panik av dom.. hahaa.. helt sjukt.

Just nu sitter jag med mitt kaffe.. eller iaf muggen.. kaffet är uppdrucket och jag ska ner och ta mig en cigg.. sen göra mej klar och efter det så bär det av till Malmö ^^ wiie

Vi hörs ;)

FURU

Furubyrån stör mig.. jag hatar furu.. haha.. Ne den står ju där o stör mej :( Min lilla byrå.. den e jättebra, men i det fula träslaget.. usch.. Jag ska måla den :D det ska jag göra ^^

Hancock

Kollade på Hancock nu innan i eftermiddags, den var faktiskt överraskande bra ^^ Lite rörande nästan.. haha, så man fäller en tår.. hahha. Ne men den va bra.. Mycket bättre än jag trodde att den skulle vara :P


Ut!!

Ja nu har ja duschat då.. haha.. märkte att jag har sån skatestil idag xD hahaha.. ne men najs asså! Najs! Jag ska ut nu.. typ nu.. snart.. haha.. ne shit David bestäm dej! Ut! Ja.. ut.. bilder kommer nog sen ^^

Godmorgon!

Godmorgon på er alla! Hoppas att ni sovit gott ^^ Jag har såna problem mad att sova asså, jag vaknar nästan alltid nån gång mellan 7 och 10... sen försöker jag somna om lite.. men de går ju inte >< Hade jag somnat vid 22-23 så hade de vart lagom att gå upp kl 7, men somnar man vid 3tiden.. ja då e man ju rätt trött ^^

Men min kudde e så sjukt skön.. så stor att hela en själv kan ligga där.. haha.. nästa iaf ^^ Skulle se Hancock innan jag somna.. men va så trött att det inte kändes riktigt lönt.. hade ändå bara somnat efter 5 minuter.. så istället lyssnade jag på musik, Armin van Buuren :D Det e så skönt me de flesta av hans låtar, att man liksom flyter iväg.. känner sig som en del av musiken, och får bilder i huvet, av hur han måste tänkt då han skapade... oooh... me like :P

Idag ska jag ut.. måste ut.. det e ju finare väder idag.. ska promenera lite, sen måste jag nog städa.. Men först måste jag in på toa, men där har ju vart upptaget varenda gång jag försökt gå dit.. och jag går inte ut utan att duscha först.. så är det! Men det blir förhoppningsvis ledigt snart..

Har rotat igenom mina skivor också :D Hittade såna gamla som jag glömt bort, och jag ska nog lägga in dom i datan sen, så jag kan lägga in dom i mobilen ^^ Längtar efter en ny mobil gör jag.. ska köpa en såfort jag får råd.. ska ha en ny walkman.. Inget annat än walkman duger om man ska lyssna på musik. Dom har helt enkelt bäst ljud ^^ En w890 ska jag nog ha.. har velat ha den i ett halvår eller nåt sånt nu.. men då den kom ut, då hade jag nästan precis köpt den jag har nu, w580... En riktigt kass mobil.. knapparna är knäckta.. nästan alla sifferknappar.. helt knäppt.. sen har den bara 512 mb minne.. får plats max 90 låtar då ungefär.. och då kan man inte ha några videos eller annat.. Ne en w890 med 8 gig minneskort ska jag ha ^^ Då kommer ja få plats med alla roliga spel jag fått också :P

Imorgon ska jag till Malmöfestivalen.. nån mer som ska dit? Jag ska vara där hela dagen i princip, så bara call me :P Haha.. hoppas bara att det inte regnar, om så är fallet så kanske jag stannar hemma.. orkar inte bli mera förkyld än jag är nu.. Jaja.. nu låter det som där e ledigt på toa... Dags att duscha!

If I could..

I'd rather be a sparrow than a snail
Yes I would, if I could, I surely would
I'd rather be a hammer than a nail
Yes I would, if I only could, I surely would

Away, I'd rather sail away
Like a swan that's here and gone
A man gets tied up to the ground
He gives the world its saddest sound
Its saddest sound

I'd rather be a forest than a street
Yes I would, if I could, I surely would
I'd rather feel the earth beneath my feet
Yes I would, if I only could, I surely would

Smile and wave


Hmm.. jag mår illa.. känner mej stressad och allmänt kass.. jippie.. ja jag vet varför...

Ne nu orkar jag inte skriva om det.. Yes.. hmm.. denna kvällen har vart rätt seg och dryg.. som vanligt då. Har läst lite som sagt och annars mest suttit här ^^ Ska nog lägga mej o se film snart.. Godnatt, love you

Reiki

När jag samlat ihop pengar (detta är dyrt) så ska jag gå en kurs i Reiki. Detta är en form av healing, som härstammar från Japan. Det finns mer än en miljon människor enbart i USA som praktiserar Reiki. Till skillnad från andra typer av healing så tar inte Reiki på ens egen energi, man blir alltså inte uttröttad av det. Istället fungerar man endast som en "kanal" för den här energin.  Min mamma har gått kurs ett och två i detta (av totalt tre kurser) och jag har sett tillräckligt för att veta att det verkligen fungerar. När hon healat mej så börjar jag alltid att skratta och det blir sjukt varmt.. helt sjukt.. Men jag har märkt att jag kan sånthär själv också... så nu healar jag mej själv.. haha.. flumm flumm..

Vad?


Vad har man då att skriva om man är en David? Haha, ingen aning.. men de e ju kul att skriva, ellerhur? De flesta tycker det är skönt att få skriva av sig, vare sig det gäller kärleksbekymmer, glädje, rädsla eller hat. Jag lär antagligen göra detsamma.. Har tröttnat på bdb och liknande sidor.. måste ha en riktig blogg.. och här e den :P

Den som verkligen inspirerade mig till att börja blogga igen, det är Hanna. Hanna med sin väldans välbesökta blogg xD hahha. Och alla de gånger jag läst den har jag fiunerat på att jag borde starta med bloggandet igen, men aldrig gjort slag i saken. Förrän nu. Jag hoppas att folk läser.. och kanske förstår hur jag tänker.. varför jag fungerar som jag gör, säger det jag säger osv. Det är ju inte alltid man orkar säga såna saker rakt ut, utan man måste skriva de istället. Som vissa saker de skäms jag för att säga.. men de kanske går lättare att skriva ner de.. Senare ikväll ska jag nog skriva ner en sak, som jag haft extra mycket i huvet på sistone..

Nu ska jag nog lägga mej o läsa lite.. behöver fundera..

Wiie

Welcome ^^

Haha, ja nu ska här äntligen bloggas igen.. har funderat på det ett tag, att ta upp bloggandet och så, men de har bara inte blivit av.. Men nu gjorde jag slag i saken och gav hela min blogg en sån facelift :P hahhaha..

hahha, miffo

RSS 2.0