Älska!

Hej i regnet!

Vaknade av att alarmet ringde.. och fick en sån känsla av att man absolut inte vill stiga upp.. Men eftersom jag, mormor, Felicia och Sami ska åka rundor idag så fick jag ju snällt palla mig upp. Var så duktig att jag följde med mamma och slängde skräp på tippen med.. Haha. Duktiga David. Om en timma ska dom hämta mig. Så jag är nästan klar. Sitter och diggar till Scorpions.. alltså jag älskar dom. Albumet Acoustica är så underbart. Det är så få band som är lika bra live som i studion, men Scorpions tillhör verkligen den lilla minoriteten. Älska!


David's Lost World

Hola

David läste faktiskt. David läste en hel del. ca 50 sidor bara sådär. Boken handlar om ett terrordåd på Operabalen i Wien. Och den är faktiskt rätt svår skriven... tillomed för mej som är van vid svåra böcker.. Får se om jag fortsätter med den eller helt enkelt lägger den ifrån mej.

Vad som annars väntar ikväll nu är The Lost World. Jag gillar den filmen, inte som ettan, Jurassic Park, men den e bra. Jag har ju alltid gillat dinosaurier. haha. Så jag kommer ligga o glo på det.. haha. Tråkig jag är ^^

Hohaohaheohe

Hello ^^ Idag har det varit ett gudomligt väder kan jag säga för alla er innesittare. Jag har vart ute till och från sedan klockan 11.. haha. Coolt. Var inne och skrev ut mitt CV, och det blev faktiskt rätt grannt. Våldgästade Emma också, och fick syn på ett spel jag bara måste ha: Spore. Jag lär nog sitta och spela de hela tiden sen, haha.

Just nu sitter jag och lyssnar musik och väntar på att spelet ska ladda klart. Funderar på att läsa, men jag får aldrig ro till att börja. Får ta och göra det sen nån dag. Sätta mig och läsa. Saknar det, men känner inte att jag har tid med det plus se film, lyssna musik samt ta mig an ett evighetsspel. Haha. Vilka problem jag har ^^




Oh yeah

Nu har ja redigerat lite bilder. Lagt på lite bränna så jag ska se lite mer solkysst ut. Det blev rätt bra. Jag är ju för snygg, så det är bra att jag exponerar mej så mkt jag bara kan. Haha. Sitter nu och latar mig lite, innan jag ska kolla på film och käka choklad. Den nya sortens marabou med nachos i. Ny och ny.. jag har ju köpt den ett tag. Så god. Ska se en annan Ewokfilm, som jag inte sett förr. Hoppas att ljudet o så är bra, för nu har jag sett fram emot detta jue.


Tomt i huset

Det är tomt här i huset, och jag har inget att göra. Ingen verkar vilja vara social heller.. så jag sitter här och kollar auktioner på ebay. Jag kollar ofta men jag köper aldrig. Rätt patetiskt ändå, men det är ju kul att kolla in sakerna. Sitter och irriterar mej gör jag också, snart så kommer jag säkert att bråka med nån, haha. Hemskt!


Ewok

Hej hej hej

Usch... jag gillar verkligen inte hantverkare. Nu har dom hållt på hela dagen med att installera en ny värmepump. Dum som jag var så åkte jag hem igår.. men men. Nu är den inställerad och snart ska vi väl få varmvatten. Hoppas jag. Om den nu verkligen är installerad. Jag känner mej så irriterad.. jag trodde dom skulle komma imorgon, men nej.. Så jag har inte kunnat göra nåt alls.. inget av det jag trodde att jag skulle få gjort.

Kanske kommer jag iväg idag.. men skulle inte tro det. Ah, det är ju ändå rätt skönt att bara vara hemma. Jag kan fixa med sakerna imorgon, det är inget som måste göras exak idag. Men själva saken är irriterande.. Haha innan såg jag Ewokerna. Hahaha. Jag tycker den e så bra xD Låg och demonstrerade i sängen och kollade på den.



Heeeej

Hej bloggen!

Nu de senaste dagarna har jag inte mått så värst bra direkt.. mått illa, haft feber och vart allmänt hängig. En och annan puke har det med blivit... Hmm.. För er som ville veta alltså ^^ Haha. Rätt synd att var gång som jag blir bjuden på nåt av lilla Emma så ska jag antingen vara sjuk eller bortlovad nån annanstans, haha. Det är sjukt. Men det var tur att jag inte kom ändå, med tanke på vad jag hävde ur mig sen under kvällen.

Nu är jag dock i bättre form, känner mig hängig men inte illamående eller nåt sånt. Men vädret gör en ju närmast deppig.. det öser ju ner som fan... Är glad att det längsta jag ska gå är till bilen. Och in i affären.. och in i bilen.. Haha. Vi ska till mormor, få låna hennes dusch och så. Vi har ju fortfarande inget varmvatten. Sen ska jag stanna hos mormor ett par dagar och hjälpa henne, och eftersom där inte finns nåt internet så kommer ni inte höra av mej på ett litet tag.





Hmm

Hej

Jag stack iväg och handlade och sånt. Det ångrar jag nu. Jag har nog feber eller nåt.. känns inget vidare må jag säga.. Känns tråkigt nu när helgen är på intågande. Sitter och tröstäter, haha. Käkar godis för att må bättre. Tror dock att det har motsatt effekt.. men vafan.. man måste leva på hoppet!

Nu ska jag ner o proppa i mig ipren och sen ska jag lägga mej och sova.

Puss och kram alla

Varmvattenberoende

Det är rätt så sjukt hur beroende man är av varmvatten. Eller hur beroende JAG är av varmvatten. Jag har inte duschat idag.. bara tanken får mig att känna mig riktigt skitig.. jag har bara tvättat av ansiktet. Inte mer. Imorgon kommer jag inte kunna duscha.. och på lördag kommer jag antagligen inte heller kunna duscha. Ska antagligen till mormor på söndag och ska då duscha där. Får ju passa på. Imorgon ska jag i vart fall tvätta håret.. i kallt vatten. Om jag nu inte värmer upp lite vatten.. men får se.. det är så omständigt.

Nu i kväll har jag gett mig fan på att jag ska läsa ut min bok: Frysen.. jag har hållt på med den så länge utan att komma nån vart, och nu vill jag veta hur hela handlingen kommer te sig.. Hur den kommer sluta och vem den skyldige kan vara.. jag har mina misstankar, men man vet ju som sagt aldrig. Så nu har jag kanske 50 sidor kvar som jag ska plöja igenom, och sen ska jag sitta här vid datan lite och lyssna på musik. Och så blir det lite tränande innan jag besöker sängen för natten. Imorgon ska jag köpa massa gott godis till fredagsmys med film. Hårfärg skall också inhandlas samt solning ska de bli ^^




Tänk en varm dusch..

Slappedag

Hej

Idag mår jag bättre, kanske för att jag bara låg kvar i sängen och slappade? Det känns som det var vad som fattades. Lite laddning av batterierna kanske. Sen hjälpte jag mamma att montera upp vitrinskåpet. Mer har jag inte gjort idag.. mer än snackat med Emma också.. annars inget. Inget nytt har hänt heller. Skönt att bara slappa.

Hello goodbye

Hej hej hej

Jag kom precis hem. Har varit en massa farande hela dagen idag tycker jag. Först gjorde jag faktiskt veckoruppgiften som  jag skulle.. sen drog jag in till byn och flummade lite. Hann sola med, sen hem om. Var hemma i bara nån minut och sen drog vi till mormor och morfar. Det var jättetrevligt. Vi satt och snacka massa skit som vanligt. Och god mat därtill. Riktigt najs. Så nu är jag mätt och belåten. Och trött. Fasar för att jag ska plugga nu snart.. men de måste göras ju.

För förkyld

Hej allesammans! Jag tror inte att jag skulle badat och duschat i det iskalla vattnet igår, för idag är jag så otroligt förkyld. Huvet är som gegga.. ser helt galet och har ingen ork alls. Typiskt. Idag ska jag nämnligen först plugga, göra en veckouppgift om något konstigt.. sen ska jag ut och promenera och sen sola.. sen hem igen. Äta lite, och sen iväg till mormor och morfar för att morfar fyller år. Sen hem igen och sen plugga vidare.. kul.. riktigt kul. Hade man bara strukigt det där med plugga hade allt blivit bättre..

Men man ska ju se det från den ljusa sidan, var den ljusa sidan nu kan hålla hus.. Jag ska inte klaga. Men inbland är det ju skönt att klaga. När det verkligen är lite att klaga om. Inte bara att man inte har pengar eller nåt sånt.. då skäms jag när jag klagar.. Hihi.

Ne nu ska jag sätta igång så jag blir klar nån gång. Veckouppgiften lockar mig så otroligt mycket.

Ha det så bra!



Plugga inte på Högskolan i Kalmar

Åååh.. jag e så trött på att plugga. Det känns inte speciellt kul när skolan inte har nån struktur eller tanke bakom det dom gör. Får jag bara ett jobb snart så skippar jag pluggandet. Jag är på ruta ett fortfarande, har inte lärt mig något alls..


Fan fan fan fan

Hej alla! Alltså denna dagen är och förblir ett helvete. Jag vaknade vid 6 i morse av att mamma kom upp och sa att värmepannan gått sönder.. att jag inte kan spola vatten över huvud taget, att elen och värmen inte är på, och att jag måste vara hemma för att ta emot när de kommer folk för att fixa det hela.. detta var klockan 6 i morse.. nu vid 14 så kunde jag äntligen gå på toa ordentligt och koka kaffe.. kallvattnet funkar, värmen funkar nogolunda, men varmvattnet lyser verkligen med sin frånvaro. Smart som jag var så trodde jag att ja kunde duscha i kallt vatten.. nu sitter jag och dör av köld.. usch..

Jag kollade lite priser på såna värmepumpar och sånt.. en ny kostar ungefär 40.000... sånt skit.. riktigt skit.. Lagom nu när julen börjar närma sig. Detta kommer ju säkert bli skitkul. Man känner sig så uppåt alltså.. Åååh..




Underbara älskade... solarium!

Nu idag blev det äntligen av, en av de sakerna jag har sett fram emot ett tag nu, hehe. Jag solade! Jag älskar att vara brun, att ligga i solariet och steka. Jag brukar låtsas att jag ligger o solar nånstans på en vit strand och bara njuter.. Alltså jag förstår mig inte på de som är emot det, så underbart som solning ändå är! Har redan blivit rätt brun, men en omgång till på onsdag, sen en på fredag, och jag ska vara riktigt brun igen. Så som det var tänkt. Haha.

Nu sen jag kom hem så har jag mest slöat runt och inte orkat ta mig för nåt direkt.. har läst rätt mycket ut min bok, Frysen... den är okey.. men inte så mkt mer än så. Men har jag börjat läsa så vill jag ju ändå veta hur den ska sluta. Men att läsa det gör mig så trött.. så jag ska kolla på film istället. Tror den hette Himlens Hjärta eller något liknande, en svensk film för en gångs skull. De bästa svenska filmer jag sett nu på senare år har varit Så som i himmelen och Underbara älskade. Jag tycker han är så bra. Nyqvist heter han väl? Han är en för bra skådespelare han..

Ja kom på att imorgon så ska jag plugga.. skriva nån slags rapport till den laboration vi gjorde sist i skolan.. så jag ska läsa på lite om själva laborationen nu (eftersom jag inte minns så mkt...) så att jag kan skriva någolunda bra imorgon.

Men ha det så bra alla små fina människor!




Blekheten är snart ett minne blott ^^

Flitens lampa brinner

Hej världen, här är jag. Haha. Idag har David låtit flitens lampa brinna kan man säga. Jag har fixat med en massa såna småsaker som annars bara samlas på hög och bildar stressmoment. Jag har bokat in hotell och tågbiljetter till nästa kalmarträff, fixat med banken, mailat en massa mail som väntat på mig.. Ja kort och gott varit lite duktig.

Nu precis käkade jag rostade mackor, det var oerhört länge sen jag sist åt det. Kände sånt riktigt sug, samtidigt som jag kände att energinivån gick i botten.. Så lite mackor med oboy satt ju inte helt fel om man säger så. Jag måste fixa till mina måltider.. att dom blir lite bättre och på bättre tider, men jag är ju inte hungrig, så det är svårt att äta då..

Avslutar med en bild på en av de snyggaste personerna som funnits ^^



Somnade, haha

Jag somnade till tydligen.. haha.. Jag minns att jag lade mig för att se klart filmen vid 5.. sen så såg jag filmen, det minns jag. Men jag kom aldrig från soffan. Jag måste somnat rätt så fort tror jag. Men sov bara i 45 minuter så det ska inte göra att man kommer fel på dygnsrytmen. Jag känner mej faktiskt pigg nu så det var väl endast nyttigt.

Nu minns jag fortfarande inte vad filmen heter och jag har dessutom tagit bort den.. så det blir tyvärr ingen beskrivning av den eller något namn xD Haha. Typiskt mig. Kommer sitta hela kvällen framför tv'n skulle jag tro, så jag kanske kommer på vad den heter.



Solen skiner minsann

Hejsan! Idag är jag riktigt pigg och alert ^^ Hoppade upp ur sängen med detsamma jag vaknade och det var ju tur, för idag skiner solen och det är riktigt najs väder. Funderar på att gå en riktigt lååååång runda.. men först ska jag se klart slutet på filmen jag började se igår, vad den heter det minns jag inte.. hihi. Men den var bra. Kan skriva vad den heter sen.

Nu har alla färgat håret utom jag.. så jag vill ju naturligtvis också få mitt snyggt.. så imorgon ska jag nog åka och köpa lite saker till håret och få det snyggt. Borde klippa mig också, det var ett tag sen sist. Skaffa ett gymkort borde jag också.. ne usch va dålig jag känner mig nu... haha. Ska kolla på filmen då, ha det så fint i det fina vädret ^^



Proud Mary

Haha, jag trodde aldrig jag skulle säga detta, men ikväll så kollade vi på High School Musical.. hahaha. Hemsk film xD Man känner hur det kryper i skinnet när man ser den.. Så äcklad blir man. Annars så har vi dansat runt och flummat lite, rätt skoj faktiskt.

Nu sitter jag och sjunger till Proud Mary.. asså den låten älskar jag, den får mig alltid så speedad. Jag kan dessutom lyssna på den en miljon gånger utan att tröttna, och den är ju helt underbar! Jag skrievr i takt och det går undan må jag säga, haha. Att jag inte stavar fel är helt otroligt ^^.


Mat, damm, skit och mögel

Så nu har jag röjt upp en massa här. Men detta måste bli sista gången.. jag blir så arg att jag ska städa vid deras data som är så snuskigt vidrig av skit och gammal mat.. och saker.. och damm.. Men jag stör mig så på att det är stökigt, så jag står inte ut med att gå förbi utan att det blir städat..

Har satt igång kaffekokaren, en stoooor kopp kaffe ska jag ha. Det har jag faktiskt gjort mig förtjänt av tycker jag. Ska läsa igenom lite av den infon jag fick från Nutek, info om hur man ska starta eget företag och sånt. Det är faktiskt lärorikt. Synd bara på den hemska finanskrisen som kommer så olägligt.. men det går väl över så jag kan sätta igång och tjäna massa pengar ^^ Nu ska ja läsa då som sagt, hej svej din lilla grej.

Snörvel

Hej och hopp! Nu var det lördag igen och min näsa bara rinner.. och huvet bara värker.. Vad är detta? När man väl har chans att umgås och ha kul med sina vänner så ligger man hemma halvdöd.. ne jag fattar inte. Men jag ska göra det bästa av situationen. Kan ju ta och röja lite här hemma.. ligger prylar överallt och här är nog rätt så smutsigt.

Annars så vet jag inte vad jag ska blogga om.. när det är såna här dagar utan några händelser så kan jag endast rekommendera att ni läser andras bloggar, för det ska jag ta itu med nu. Jag prenumererar på en massa olika, och har släpat lite efter med uppdateringen, haha.

Men ha det så bra alla!




Färg på tillvaron

Jag känner mej så pigg och ovanligt fresh, haha. Det är en skön känsla, och jag hoppas det håller i sig hela dagen. Helt utvilad och utan nackvärk eller huvudvärk.. det är så ovanligt att jag nästan tyckte att det var något som fattades i min tillvaro.. Kan ju gå och banka huvet i väggen och kanske dra på mig lite migrän i bästa fall? Nej.. jag tror inte det.. Haha.

Det enda som jag tycker fattas är lite bättre färg på mig, hehe. Jag är så blek så jag ser ut som ett spöke. Det är nog därför jag tycker att mina bilder blir så dåliga, är ju van vid att vara skitbrun.. Poohbrown.. haha. Men nästa vecka ska jag dra till solariet och bränna mej brun. Steka mig riktigt. Det är så skönt på hösten och vintern att lägga sig där och bli helt upptinad.

Nu ska jag käka lite!



Köket

Här kommer bilder på köket som jag lovade innan ^^





Back again!

Hej igen! Nu är jag hemma i kära Skåne igen.. Skönt att få sova ut och slippa ge sig ut den långa biten till skolan.. i det aldrig sinande regnet.. Men det regnade ju här hemma igår med, så jag blev ju helt genomblöt. Hade kul på tågresan hem iaf, jag och Louise satt och fjantade oss, sånt gör att tiden inte känns så farligt lång.

Inatt så sov jag som en stock, det var så skönt med sin egen säng, till skillnad från det fattiga hotellets äckliga sängar. Som ni hör så är jag inte så hemskt förtjust i hotell Svanen i Kalmar.. jag föreslår till er alla att ni försöker hitta nåt annat boende om ni ska dit..

Idag så ska jag med mamma och Viktor till Burlöv Center, och tanken var att jag skulle shoppa lite.. men jag är pank och får inte pengar förräns om en vecka, så det blir intressant hur detta ska lösa sig.. Får väl tigga till mig lite, haha. Men nu närmast så ska jag ta en lång och varm dusch, det behövs verkligen för att jag ska komma igång. Men ha det så bra alla, jag återkommer ;P

Hejdå!

Hej blogg! Det är en äckligt trött David som skriver. Vi blev klara med tapetserandet nu, efter typ 12 timmar.. Hade det inte varit mönster så hade vi väl vart klara efter kanske 2 timmar.. men att passa in de mönstret är ju omöjligt.. Men nu är det då klart efter många om och men, och en massa skratt.

Imorgon åker jag som sagt till Kalmar och är där tills på torsdag. Skolan då, det enda som egentligen kan få mig att åka till Kalmar.. där är så sjukt kallt alltid, och de regnar nästan alltid med.. och långa dagar.. Ena dagen ska vi vara i skolan i typ 12 timmar.. jag kommer smälla av..

Men jag hoppas att ni har det bra, och så hoppas jag att en viss sak löser sig när jag kommer hem.. Hoppas verkligen.. Ja men sköt om er alla!




Medaljongerna anfaller..

Asså ne.. jag ser bara såna medaljonger vart jag än tittar.. det har fastnat på näthinnan och vägrar gå bort xD Haha. Jag fasar för imorgon.. jag hatar att gå upp halv 6.. det kvittar hur tidigt jag än må somna, jag är alltid lika trött.. Så nu ska jag väl stressa för det och inte kunna sova.. Såklart.

Köket blir skitsnyggt, men det är inte klart än. Hoppas bara att rullen med tapet räcker så att vi slipper åka o köpa nytt.. Jag är helt seg i benen och huvet, och behöver mat. Tur då att vi ska käka chicken nuggets och pommes frites. Det mättar och är gott.. så kanske jag blir speedad sen istället för bara mega hel seg... Hoppas iaf ^^


Typ tapet.. typ... tapet..



Det är typ såna här tapeter vi ska ha ^^


Hej

Äntligen så verkar bloggen fungera som den ska. Det var nästan omöjligt att logga in igår.. sen när det väl fungerade så gick det inte att publicera det jag skrivit. Men jag hade väl ändå inget roligt att skriva igår direkt, det var mest flumm som vanligt.

Nu håller våra snygga tapeter på att komma upp i köket, det är såna medaljongmönstrade. Skitsnyggt! Jag ska fota dom sen när det är klart, men ska lägga upp en bild på någon liknande tapet så ni fattar vilken sorts det är.

Idag blir det att inhandla lite småsaker inför resan imorgon. Såklart så har jag fått skitont i halsen, men det verkar jag alltid få när jag ska åka upp dit.. Kanske är ett tecken på att hela denna idén med Kalmar var rätt så usel redan från början.. Ja jag får se.. Jag minns när jag fick bo på det dyra hotellet, för att alla andra hotell var fullbokade.. då njöt jag. Det är mysigt med såna stora mjuka sängar och bubbelbad.. Men jag orkar ju inte ge typ 2300:- per natt för två övernattningar när allt jag får ut är 7400:- i månanden.. varav jag betalar närmare 5000:- i boendekostnader och utgifterna till Kalmar.. Ne tyvärr..

Ne nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning! Ha det så bra alla!




Sömnig David, haha

Inget kaffe..

Hej! Idag när jag vaknade så var jag minsann utvilad.. och på gott humör.. såg att solen sken, och såg fram emot att fixa en massa idag, såna saker som aldrig blir gjorda annars. Men så håller vi ju på att måla om o sånt i köket, så jag kan inte komma in och koka mig kaffe. Jag fungerar inte utan kaffe, jag måste ha det annars så får jag migrän.. Nu hörde jag dock att mamma skrek att hon satt på kaffe, så jag överlever väl..

Hej mitt i natten

Hej lilla blogg!

Sån seg dag detta har varit.. jag vaknade inte förrän vid ett ju.. tror jag.. jag minns inte exakt. Sen parkerade jag mig vid datan och där har jag suttit den största delen av denna dagen. Käkade McDonaldsmat sen vid 6tiden, och det var gott, hade kommit på typ 20 minuter tidigare att jag inte ätit nåt idag, och att det skulle sitta fint med lite hamburgare. Och så som en skänk från ovan så kör mamma och köper på McDonalds. Perfekt!

Sen efter maten så återgick jag till datan och nu precis såg jag klart en sån gammal 80-talsfilm om en kille som får ärva en massa pengar, men han måste spendera dom på en månad, så han ska kunna komma åt sitt riktiga stora arv. Ja det är en sån film som kan vara rätt underhållande om man inte ställer någa höga krav på det man ska se. Men jag skrattade till några gånger så lite kul var den nog allt.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. lär nog bli sittandes här nån timma, och sen kanske det blir en film till. Har en del som jag inte har sett. Frågan är bara vilken av dom som ska få äran att ses idag. På tal om film så har jag lagt in några i min mobil, som jag ska ha till Kalmarresan på tisdag. Det är så drygt att sitta 3 timmar och bara glo rakt framför sig medans man lyssnar på musik, så jag ska kolla film istället. Kanske lite nördvarning, men skit samma. Det är tre onödiga timmar annars, så man kan likabra se The Simpsons eller Finding Nemo.. Haha.

Men ha det så bra lilla bloggen, sov gott ^^



Tänder

Jag läste precis en artikel om hur folk förändrar sina tänder.. Det är som vanligt i Hollywood som det värsta sakerna sker, där tvekar de inte att ändra på ett redan snyggt leende för att tänderna ska vara spikraka och kritvita.. Visst vill jag fixa till mina tänder.. de ska vara perfekta.. men inte i den bemärkelsen att de ska vara lika långa och spikraka allihop. Det ser bara fult ut. Jag vill ha ett rakt och vitt leende, och jag tvekar inte att betala för att få ett sådant.


Skratt och överfall

Hej på er! Hoppas ni mår bra och sånt, det gör iaf jag. Bion igår var riktigt lyckad må jag säga, jag har inte skrattat så mkt på gud vet hur länge, den filmen va riktigt kul, Step Brothers. Kanske var det för att jag var så överdrivit flummig, men filmen måste ju vara lite kul iaf.. Haha. Jag skrattade ju så tårarna rann...

Bussresan hem var som vanligt händelserik.. jag fattar bara inte.. Antingen är världen full med väldigt desperata människor.. eller så är jag skitful.. eller skitsnygg... för de e alltid folk som bara sitter och glor på en.. Speciellt händer detta när man åker hem på kvällen på en fredag eller lördag.. Igår var det dock ännu värre.. Haha. Jag höll på att bli påhoppad av en tjej.. igen.. Vad är detta? Åh..

Idag ska jag bara krypa upp i soffan och kolla filmer har ja tänk.. Tydligen så håller vi på att renovera köket.. men det får inte jag vara med på.. jag får aldrig vara med på sånt.. Jaja, ha det så kul alla!


Jag hatar munskölj!

Jag hatar munskölj! Det är nog det värsta som uppfunnits.. det bränner bort både plack och tandkött.. usch.. Men det är ett måste om jag ska lyckas bli av med de fläckarna som jag har på min ena kindtand.. usch..

Inatt såg jag filmen Mirrors. Den var faktikskt bra tycker jag, den var inte lika kass som de flesta skräckisar är.. Okey, bra kanske är att ta i.. den var okey ^^ Man kan faktiskt se den, men jag e glad att jag inte såg den på bio som det först var tänkt..

Heej ^^

Hej på er! Här sitter jag med ett stort glas mjölk och en ännu större bit nygjord kladdkaka. Det är så gott med de två sakerna ihop, de smakar mycket mer tycker jag.

Det är rätt så kul att läsa igenom folks bloggar.. egentligen så är det samma saker hela tiden.. (min blogg inkluderad) ... vissa klagar över allt, vissa skriver om patetiska vardagssysslor, vissa skriver om det dom köpt, och så finns det alla dessa töntiga "dagens outfit"... ja jag säger då det.. Haha. Men mitt i allt så är det kul ändå. Speciellt kändisars bloggar tycker jag om att läsa, man får en helt annan bild av personen i fråga.

Denna dagen bjuder på lite skoj. Jag ska på bio med Felicia, vi ska se Step Brothers, hoppas den e kul. Sen blir det väl lite runtflummande om det inte är för dåligt väder. Detta biobesöket får vi av mormor för att vi klarat att vara rökfria i mer än en månad. Tack mormor! Börja aldrig röka.. det är så dumt och patetiskt.. Jag ångrar att jag började.. Och ni som håller på att röka, sluta med det. Nu på en gång.

Jag tror att jag får typ bara i olja eller nåt, för min hud spricker så torr den är.. Jag hatar det med hösten, den gör mig sprickfärdig, haha. Ne men allvarligt så tycker jag det är lite irriterande..

Nu ska jag borsta tänderna ^^



Skittunga-möbler-lyft

Hej och hopp! Snacka om träningsvärk.. nog för att jag är mer vältränad än förr, men jag brukar inte direkt göra skittunga-möbler-lyft.. haha. Ne det känns som fasiken måste jag säga. Jag kunde knappt gå upp ur sängen, men lyckades kråla mig upp efter nån timma..

Idag ska jag pilla lite med sakerna och göra iordning, men det dyker säkert upp nåt annat med, det brukar ju vara så.

Ha det så bra alla!



Huh!

Huh! Nu är jag trött i kroppen. Har burit möbler fram och tillbaka sen kl 15... med lite paus för mat då, men annars hela tiden.. rätt så sjukt. Men det har varit roligt. Jag har en ny TV-bänk, dom andra har desto mer saker ^^


H E J

Hej bloggen! Inatt har jag inte sovit speciellt bra.. eller mycket.. Har legat och funderat en massa.. Men jag känner mig ändå utvilad idag. Inte för att det spelar någon större roll.. Jag ska in till grannarna och kolla om det är något jag vill ha, dom ska ju flytta och kan eller vill inte ta med sig alla sina saker. Så jag hoppas jag hittar nåt.

Skola behöver jag inte göra, för där finns inga uppgifter eller nåt.. Så jag ska nog se nån bra film.. Nu märker jag att jag ändå var seg i huvet.. Oh jag vet vad jag ska göra.. jag ska bråka med folk.. bråka som fan.. hahha.. så elak jag är..



Var är ni?

Seg kväll har det varit, med lite TV-tittande och allmänt segande.. Något/någon måste komma.. och bara knuffa igång mig igen, för jag pallar verkligen inte detta längre. Höll på att säga att jag inte pallar detta livet längre.. vilket iofs är sant, men det låter ju som om man ska ta livet av sig.. Och det tänker jag ju inte direkt göra.. Ne men snälla.. låt det hända något.. som gör att jag kommer igång igen. Jag är som som trivs bäst i att ha dagarna fullt inrutade.. visst blir jag stressad, men jag trivs med det. Och att hålla igång på helgerna också.. kanske ha söndagen bara som slappedag.. att se fram emot ledigheten och lugnet. Så som det är nu så kvävs jag. Jag pysslar med en massa skit för att få tiden att gå, jag diskar tillomed bara för att få de 10-15 minuterna att gå.. trots att det inte är min tur att diska. Jag äter för att jag har tråkigt, samtidigt som jag mår skit för att jag äter..

Om jag blir deprimerad igen.. vilket jag gör allt i min makt för att inte bli.. men om jag blir det, så vet jag fan inte hur jag ska orka.. Jag har varit där, och kämpat mig upp.. men då hade jag hjälp.. Var fan är ni nu när jag behöver er? Jag är faktiskt arg.. för inte en enda person verkar bry sig om hur jag faktisk mår, hur jag känner, och hur illa jag tar vid mig när det enda jag bemöts med är tystnad.. Från alla.. Jag förstår inte hur folk kan ändras så.. jag tycker det är sorgligt.. DET om något är ju deprimerande..

Nu ska jag sova för att jag inte har ett skit annat att göra, och inte en enda människa kan svara i telefon när man ringer. Godnatt!

Gardiner, haha

Jag känner mig så huslig, för vet ni vad jag gjort? Jag har sytt ett par gardiner. Ja, det är sant! Haha sjukt ellerhur? Jag har haft ett tyg som jag tänkt göra nåt av.. och så har jag rätt mycket svart-vita saker i mitt rum.. så då kom jag ju på att försöka sy detta svartvita tyg till gardiner. Egentligen var det inte så mkt att sy.. mest klippa, men jag är nöjd. Det blev faktiskt snyggt ^^

Nu ska jag läsa posten, breven som kommit samt den roliga reklamen, sen ska jag ut. Det är så underbart härligt väder. Jag vill bara ut ut ut !!!!!

Ha det så bra allihop!

Shit..

Shit... jag har ju pluggat nu.. den uppgiften tog mig 20 minuter.. Känns så meningslöst att gå denna utbildningen.. Shit alltså..

Inspiration mina vänner, inspiration..

Nu är jag nyduschad och fresh ^^ Hehe. Jag är en av de som verkligen mååååste duscha i varmt vatten.. helst ska det vara så hett att man nästan bränner sig. Det är så skönt.. Man känner riktigt hur kroppen vaknar till liv.. Jag klarar inte av att vakna annars om jag inte duschar.. Kanske efter en halv dag, men då e det ju knappast lönt att vara vaken, för man ska snart lägga sig igen. Om jag fick välja mellan att käka frukost eller att duscha, så skulle jag välja att duscha, om jag bara hann en av sakerna.

Precis som igår är det underbart väder idag. Men jag ska ju plugga, så det lär inte vara så mycket till väder sen när jag har tid att gå ut. Sen ska ja passa mina syskon och laga mat.. osv.. Jag gillar att laga mat, men jag lyckas alltid få maten så fet, jag vet inte varför. Kanske sån undermedveten längtan efter att bli tjock igen? Haha.

Bara för att jag ska få lite inspiration (och värme) så har jag flyttat ner alla sakerna i köket, och ska sitta här och plugga. Dels är här ljusast i huset, dels så sitter jag brevid ett element. Haha. Allt för att jag ska plugga undan uppgiften så fort som möjligt. Men ska jag vara ärlig.. jag anstränger mig aldig med veckouppgifterna som jag får från skolan.. Jag kan skriva skit och dom godkänner det.. Patetiskt..



Natacha Peyre

Hej och god förmiddag ^^ Vädret är soligt och David är utvilad, bättre kan det knappast bli. Jo faktiskt, jag ska plugga hela dagen, och det är ju sååååå kul.. Not.. Jaja.

Jag läste Natacha Peyres blogg precis, och jag måste säga att alla de fördomar som folk har mot henne, och andra tjejer som valt att jobba med det hon gör, de fördomarna måste ju bort. Hon verkar vara en trevlig rolig tjej med hjärtat på rätta stället, och varför då ge sig på henne med taskiga kommentarer och sånt? När man inte ens känner henne.. Ne det är patetiskt..



Kvällspromenad

För en liten stund sen så kom jag in från min andra långa runda idag. Jag njuter som fan av solen och den glädje och energi som den ger. Fast nu på kvällen så kryllar det av myggor och andra små insekter. Tycker att dom borde vara försvunna nu.. men neeeej.. det är dom inte.







Blogginspiration?

Så skönt väder! Sol och blåser knappt ^^ Ååh va najs! Maggie och jag stack in till byn för att fixa de där ärendena och det gick snabbt. Sen promenerade vi i det fina vädret. Jag kan ju säga att jag njöt iaf, tror Maggie gjorde det med.

Sitter med en stor kopp kaffe (vad annars) och lyssnar på lite musik. Ska nog ta och läsa en stund, sen kanska jag drar ut igen. Kan ju aldrig skada. haha. Annars så vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva.. önskar att jag hade lite bättre blogginspiration..



Dumma David

Hej på er ^^ Alltså nu skäms jag.. men jag kunde inte gå upp idag.. det gick inte. Jag tror det är förkylningen som gjort mig såhär dåsig, för såhär illa brukar det sannerligen inte vara. Ja nu är klockan efter 12.. och dååå kan jag vakna och gå upp. Jag kunde vakna innan.. men jag kunde verkligen inte komma upp ur sängen, det var helt omöjligt.

Jag hade ju planerat att åka o handla och fixa på apoteket och en massa saker.. men nu sket sig allt det. Har sånt självhat nu.. Dumma David! Jag tror jag ska börja med de vitaminerna jag åt innan, efter att jag kollapsade i vintras av undernäring och stress.. De vitaminerna/mineralerna (och vad de nu mer var) fick mig verkligen på fötter snabbt igen.. Och jag blev PIGG.. det måste jag bli igen snart. Åker ju till Kalmar om en vecka och då måste jag vara på hugget.. Jaja. Nu väntar duschen på mig!

Dags att sova

Godkväll! Jag är glad att såna nya program har börjat nu igen. Som Parlamentet till exempel. Sånt kan behövas när det är söndag.. haha. Hela kvällen har jag annars spenderat här vid min lilla data.. inte gjort så värst mycket.. Är mest seg i huvet, och ska lägga mig så fort jag skrivit klart detta. Ska ta o kolla på filmen Ghost, det med Demi Moore och Patrick Swayze.. Den är faktiskt bra, och det var ett tag sen jag såg den. Ska försöka somna tidigt.. för imon ska jag göra lite ärenden och tänkte bli klar med det så fort som möjligt.

Sov så gott!

Vantar inomhus?

Det är rätt coolt att se på film i mobilen. Tycker jag iaf ^^ Haha. Jag e rätt så lättroad må jag säga. Kakan var skitgod, speciellt med ett stort glas mjölk till. Funderar på att dra filten över mig, för jag fryser rätt mkt.. Men mest är det om händerna. Men man kan ju knappast ha vantar på sig inomhus, det är ju bara töntigt..

Ska nog ta mig an en bok tror jag. Vilken det blir har jag dock ingen aning om. Hoppas jag hittar en bra en!

Kram på er alla!

Hej i stormen!

Hej! Vilket väder alltså.. Haha. Det stormar ju rejält, och öser ner gör det också.. Ne det är tur att man inte behöver ta sig ut idag.. Jag tänkte innan på alla de stackars hemlösa människor som måste vara ute idag.. och bli genomblöta och frysa.. Jag skulle så gärna vilja hjälpa..

Eftersom det är sånthär väder så har jag städat. Det passar ju utmärkt i sånt här höstrust.. Det är ändå rätt sjukt hur smutsigt och dammigt det blir på så kort tid..

När jag fikat lite med familjen (hemmagjort vetebröd, mmm...) så ska jag fixa lite med min mobil, ska testa och se hur det blir med filmer i den. Har Spiderman 3 som jag aldrig sett, ska lägga in den om det funkar. Haha.



Velande..

Nu har jag suttit och funderat i en timma om jag ska gå den lååååånga vägen bort till sängen och lägga mig.. men jag kommer ingenstans tycker jag.. fastnar här vid datan med än det ena, än det andra... tankspridda David.. haha. Har hittat en del ny musik iaf. Så ska lägga in de imon.. Eller senare idag rättare sagt..

Ne nu har jag bestämt mig! Sängen!

Godnatt på er!

Ghost rider... vilket skit

Asså ne... så kass filmen var som vi såg.. Ghost Rider blev det.. och den filmen kvalar utan större motstånd upp på min tio i topplista över sämsta filmer.. shit asså..


Davids matskills

Åh vad gott det var med mat ^^ Jag har en sån svaghet för fet onyttig kost alltså.. haha. Ne men jag gillar faktiskt de. Vissa tar minimalt med smör och sånt på mackan, medans jag tar ett tjockt lager, haha. Jag hamstrar upp ifall det skulle bli krig eller nåt. Haha. Kinamat är ju så gott.. sen efterrätt: Violglass.. och nu kaffe.. Så ni kan ju tänka er att jag e sprickfärdig, haha.


Seg dag

Hej på er! Idag har jag absolut inte gjort något som har varit värt att blogga om.. jag sov till typ 2 av någon anledning.. blev lite chockad när jag vaknade och såg vad klockan var.. men men.. Sen dess har jag bara segat.. visst jag var ute på en timmes lång runda.. men det brukar jag ju klämma in var dag.. Nä denna dagen kommer bli en sån slapp dag. Eftersom jag sov så pass länge så är jag helt seg.. helt trött..

Mamma är på casinot, och Maggie är på läger, så det är bara Viktor och jag hemma. Snart ska jag sätta igång och laga lite mat. Kinesiskt ska det bli, med friterade räkor och sånt.. MUMS! Sen ska vi väl kolla på nån film och svulla godis kan ja tro.



Min nya kärlek

Hej!

Nu är jag hemma efter en underbart flummig och rolig dag på stan med Felicia. Först så gick vi liiiiiite i stan, och tog sedan bussen ut till Nova köpcenter. Vi sprang i en massa affärer.. Övertröttheten tog snabbt kontrollen över oss båda, haha. Shoppade loss som satan inne på ÖverskottsBolaget. Riktigt billigt godis köpte jag med mig. Sånt lite ovanligt med, så man kan få lite variation i sitt socker/fett-intag.

Som jag skrev innan så hade jag nästan "bästamt" mig för att köpa en Kodak kamera... men när jag såg min nya älskling sitta där med magnet inne på Media Markt.. så kunde jag inte motstå den. Den är så fin och snygg och liten.. åååh... Kärlek vid första ögonkastet! Så ska det ju vara. Min nya kärlek heter förresten Fujifilm FinePix z10 fd... jag vet... krångligt namn.. men den är så snygg. Ska ladda upp bild på den så ni kan se. Jag valde en röd, för jag tycker det passar mig. Jag är ju så färgstark.. haha. Ne skämt å sido.. Men nu är alla mina pengar slut typ.. Har lagt unnan lite till nästa Kalmarresa.. men utöver det så har jag nog bara 200:- ... Men jag klarar mig nog ^^

Kamerabatteriet laddar, och jag laddar upp med en stor kaffe. Käkade riktigt goda hamburgare till kvällsmat också.. kunde behövas eftersom jag glömde käka innan jag drog hemifrån. Betteriet ska ladda i ca 2 timmar.. så då borde jag hinna se Idol som börjar nu strax tycker jag.. Jaja, vi hörs säkert senare ikväll ^^




Kodak

Tänkte lägga upp en bild på den kameran jag berättade om; Kodak v 1003.



Bränna pengar som svider i fickan

Hej på er allesammans! God morgon för mig, men typ god middag för de flesta. Haha. Ne usch.. Jag tycker det är jobbigt att gå upp kl 10.. för ett par år sen sov jag mellan 2-4 timmar per natt.. nu sover jag kanske minst 3 gånger så mycket.. Jag kan aldrig vara måttlig i nåt jag gör, om det så gäller sovande, ätanande eller shopping.

På tal om shopping så ska ju jag och Felicia bränna pengar idag. Får se hur de går. Jag har hittat en snygg kamera iaf, får se hur den är i verkligheten. Jag är sån, att när funktioner vägs mot utseende.. så väljer jag den med det snygga utseendet. Denna kameran jag hittat, en Kodak, den är både snygg och verkar vara rätt bra. 10 megapixel räcker för min del.

Kanske hittar lite annat också, vem vet? Det jag tycker ska bli dagens höjdpunkt, det är ju att träffa Felicia. Alldeles för länge sedan vi sågs tycker jag.. Men så kan det ju bara bli ibland..

Angående mina läppar så ser dom inte bättre ut idag.. ser nästan värre ut tror jag.. Hela mitt ansikte verkar ha exploderat medans jag sov.. Hels svullet och rött.. Men om folk glor på mig, så skiter jag i det. Dom får glo bäst dom vill tycker jag ^^

Nu ska jag dricka upp kaffet och sen ner och borsta gaddarna ^^ Sen jag var hos tandläkaren sist, och hon sa att jag skulle bli nogrannare med tandborstningen, så har mina tänder blivit vitare. Jag blekte ju tänderna för snart ett år sen, och även om blekningen ska ha förrsvunnit på denna tiden, så är mina levnadsvanor inte speciellt nyttiga. Det är främs kaffet jag tänker på då.. Men men.. Vi hörs kanske om nån timma, eller så hörs vi ikväll.

Clown

Alltså mina läppar ser ut som om nån slagit mig. Riktigt hårt dessutom. Ser nästan ut som en clown, haha. Ne fy.. Min nya stil, clownstilen. Hoppas det lägger sig till imorgon, för detta ser inte riktigt friskt ut xD Haha.

Jag stör mig lite.. för jag hör såna signalstörningar från min mobil, så som de kan låta i högtalare om mobilen ligger nära.. men där kommer ju inget sms eller samtal.. Hmm.. Undra va den sysslar med xD haha.

Nu är det hög tid att besöka min sköna säng.

Sov så gott alla ^^

Davids dilemma

Heej allihop! Nu har jag kollat på både en bra film och idol. Filmen heter Taken, och handlar om en f.d. agent, vars dotter kidnappas och ska säljas som sexslav. Då ger sig pappan ut på räddningsuppdrag.. Jag vet, det låter som man sett filmen typ 10 ggr redan, men den var faktiskt bra tyckte jag.

Den sista av mina goda kakor slök jag nyss, haha. Såna får jag göra fler gånger, för dom var riktigt goda. Sorry för att jag upprepar allt.. men jag är lite trött faktiskt.. Sitter och jämför kameror lite. Kravet jag har är att den ska passa med det minneskort jag har nu, den ska vara liten och någulunda snygg, bra bilder och kosta max 1000:- Det finns en del att välja bland, men det är hopplöst att bara sitta och ögna igenom reklam och hemsidor i jakten på den perfekta kameran, så imorgon ska jag och Felicia ge oss av till Nova antagligen, Media Markt har en hel del nu som dom har sänkt priserna på.

Nu ikväll ska jag bara slappa och kolla lite mer film kanske. Vet faktiskt inte riktigt. Får se vad som sker. Har en ny bok me.. Ja just de. Jag läste ut den där bra boken igår, Den gemensamma nämnaren. Den slutade kanske inte lika bra som den började, men den var överlag bra. Fast nu när jag läst så mkt så kanske film är skönast.. ja jag vet inte ^^

Powerwalk

Jag hade sån tur när jag var ute och powerwalkade innan. Visst så sken solen, men man såg att ett massivt regnmoln närmade sig på himmlen. Men man måste ju leva lite farligt tänkte jag, så jag gav mig ut vilket som.. Och vilken mysig runda det blev. Jag har skinande sol hela vägen.. När ja stänger ytterdörren om mig när jag kommit hem, så ser jag att det började ösa ner. haha. Inbland har man tur, eller vad säger ni?



Tog som vanligt lite bilder





David-bulle

Det blev som så att David bakade lite. Haha. Jag bara experimenterar mig fram, och sällan blir det särskilt bra, men nån dag borde det ju lyckas ^^ Blev någon slags nutellakakor idag. Har inte smakat dom, och lär inte göra det heller... jag käkade så mycket av degen att hela jag ser ut som en degbulle :P Haha. Nu är vädret rätt så fint, så jag ska ge mig ut på en runda ^^



Kakor





Väder

I wonder..

Hej och godmorgon! Sitter i köket och äter frukost. Det är det absolut bästa med att ha en laptop, man kan sitta precis var man vill.. Under typ 2-3 timmar iaf, tills batteriet tar slut ^^ Haha. Att jag äter frukost är lite konstigt, för jag har alltid vart emot det.. men nu märker jag att jag mår bättre under dagen om jag äter lite på morgonen. Så jag får väl fortsätta käka frukost.

Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra.. det är lite tråkigt faktiskt.. Jag borde handla lite, men det hade jag likväl kunnat göra imorgon om jag ska in till stan.. Så jag vet inte.. hmm.. Och så ska jag passa Maggie med.. hmm.. Ja jag får fundera, haha.

Humm Humm

Har nyss kollat på idol och sitter nu och funderar på om jag ska ta en liten lässtund eller vad jag ska göra.. Har lust att fixa lite här på mitt rum.. men vad ska man göra? Såhär på kvällen när dom andra ska upp tidigt imorgon? Man vill ju inte störas liksom..


Nästa inköp

Nästa inköp ska ju bli en kamera. Men vilken färg ska den vara i? Har svårt att bestämma mig..



hej bloggen

Hej lilla blogg, förlåt att jag försummat dig idag ^^ Haha. Jag tog verkligen sovmorgon och sov fram till 12 ungefär.. Känns bättre idag än igår, kanske jag bara behövde vila lite?

Hängde med mamma en tur för att hitta vägen till nåt ställe som jag inte minns namnet på.. långt ute i ingenstans xD Haha. Vi hittade iaf dit och även hem igen. Men shit vad jag frös sen. Jag kan ju aldrig säga nej ifall någon frågar mig om jag vill hitta på nåt, vad det än må vara..

Väl hemma igen så parkerade jag mig framför datan och pillade med min mobil. Har suttit i typ 2 timmar och fyllt den med musik.. den är inte ens halvfull haha. Snacka om att jag får jobba på detta alltså, ahha.

Har precis ätit jättegod potatisgratäng, och ska krypa upp i soffan för jag fryser ^^




Ingenstans..



Dave





RSS 2.0