Gott nytt år!

Hej på er allihopa!

Idag är det ju som bekant årets sista dag, och detta blir mitt sista inlägg för 2008 antagligen. Men jag ser ju fram emot 2009! Känner att detta året kommer bli bara bra. Till skillnad från detta som varit nu. Inte för att det kanske enbart vart negativt.. men jag har inte haft så kul som jag velat ha. Man nu ska det som sagt bli ändring!

Har blivit bjuden på en massa saker.. men orkar inte med såna fyllefester.. det känns som om jag blivit alldeles för gammal eller nåt.. haha. Ne men jag e ju inte riktigt frisk. Så jag ska till mormor med min familj, Felicia och hennes kille kommer också dit. Så ska vi äta gott och dricka drinkar. Skaldjur ska det bli! Skaldjur ska det vara på nyår! Sen lite goda drinkar och sånt!

Just nu sitter jag o äter tryffel... det e så gott och samtidigt lyxigt. Solduschad är jag med, så även om det inte blir nån riktigt glassig tillställning så ser jag ju fantastisk ut, haha. Detta känns som nåt som Blondinbella skulle kunna skriva.. Hahaha. Hoppas nu bara att min mormor inte bjuder på julmust med vodka i, hahaha. Som hon gjorde en gång.

Ne jag får fixa mig tror jag.. ska åka om en kvart.. Hoppas ni får ett riktigt bra avslut på 2008!

Gott nytt år!



Silikon eller ej?

Alltså... det här med silikonbröst tycker jag är lite äckligt. Visst, om kvinnan har väldigt små bröst, så kan jag förstå att hon kanske vill förstora dem en aning. Men såna gigantiska tuttar som playboybunnies har? Ne fy.. tycker det är fult och äckligt. Skulle de sen vilja ta ut implantaten så kommer ju brösten bli hängiga.

Kanske är det bara jag som gillar mindre bröst.. det har jag nästan alltid gjort.. men.. Jag tror nog att de flesta män föredrar riktiga bröst, och inte små hårda klumpar (visst dom e kanske inte jättehårda.. det vet jag själv..). Fast var och en har ju rätt till en åsikt.. Vad tycker ni?



Snabbare data

Nu har jag suttit ett bra tag och ändrat lite i min data så att det ska gå snabbare. Har tagit bort en hel del program, rensat ut en halv gig i onödiga filer, ändrat inställningar osv. Haha. Inte för att den e blixtsnabb nu, men den hänger sig iaf inte så himla mycket.


Hej igen!

Hallå

Hemskt vad jag varit dålig på att blogga.. under en lång tid dessutom. Men jag har inte haft lust. Ingen lust alls.. Men nu kändes det som om nåt fattades.. och kom på att det måste vara bloggen. Så ska skärpa mig nu med mitt bloggande och verkligen försöka spotta ur mig iaf ett inlägg om dagen ^^

Sov hela dagen idag typ. Vaknade vid 4 ungefär. Känns som jag nog behövde det.. har inte sovit mer än 4-5 timmar per natt nu under flera veckor.. så att jag fick sova typ 12 timmar kan bara vara välkommet. Så jag fick ork att städa och bada och massa saker. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Blir nog till att städa undan alla LP-skivor som min kära mor bara vräkte ut över mitt golv igår... haha. 

Bland de skivorna fanns en av de bästa skivorna jag hört: Mike Oldfield - The Killing Fields. Så fin skiva.. sen lyssnade jag en del på Dire Straits.. som jag aldrig nånsin tidigare gillat.. men som jag nu verkligen fastnat för. Ja jag säger då det.. smaken ändras med åren.



Orka blogga..

Hej min lilla blogg! Blir ju inte direkt så mycket bloggande nu.. orkar helt enkelt inte.. och dessutom så funderar jag på att sluta blogga.. kul att läsa detta liksom.. Nja.. vi får se. 

Igår åkte vi och handlade för julklappspengarna. Fick dock inte tag i speciellt mycket alls.. bara ett par skor, en tjocktröja och två t-shirts. Men kanske ska åka idag med. Ne nu fick jag ont i magen och orkar inte blogga mer. Haha. Ha en bra dag!

Dagen efter

Hellu!

Nu har julafton varit här och försvunnit.. och massa paket blev det. Fick allt jag önskade mig. Hihi. Plus en massa pengar med. Så imorgon ska jag iväg och slåss med alla andra på mellandagsrean. Vet inte alls vad jag ska inhandla, men det blir kul om jag hittar något riktigt speciellt. Inte så ofta jag lyckas med det. Men som sagt, hoppas.

Gårdagen var ju bra. Hade trevligt och så. Men blev väldigt trött.. och varm... haha. Galet. Ne misstolka nu inte vad jag säger ;) Nu ska jag iaf kolla på nån film och bara mysa. Ha det så bra!

God Jul

Hej och GOD JUL! Har sovit jättegott. Hittade en av mina favoritkuddar som jag vart av med, den är så sjukt skön. Så jag sov som en stock hela natten. Vaknade av väckarklockan nu vid 10. Vid ett kommer gästerna, så jag ska göra mej klar nu tänkte jag. Hoppas att ni får en underbar dag allihop!

Hahaha :D

Hahaha kolla vad Hanna gav till mej ^^



Dagen före dopparedagen

Hej på er! Nu är det ju dagen före. Dagen före dagen d. Dagen före dopparedagen. Personligen så avskyr jag sånt dopp i grytan, men jag älskar ju julen i helhet. Kanke inte mest för paketen och sånt.. utan för allt det andra.. det som egentligen inte pengar kan köpa.

Idag ska jag inte göra så himla mycket, ska hem om Emma och leka tomte med min lilla julklapp till henne, sen ska jag hem och softa och slänga i mig godis och sånt. Haha. Sov enda till klockan 2 idag.. helt galet.. men å andra sidan så är det jul, och jag sover ju inte på nätterna. Hihi.

Så jag ska göra mig klar nu strax, med duschning och sånt. Sen drar jag till Emma vid 5-6 kanske. Vet inte riktigt än, för dom skulle vara i stan och handla julklappar. Så jag ringer innan jag sticker ^^



Hahaha översvämning!

Haha, alltså ibland blir jag bara för trött på allt.. haha. Hade sån fuckin översvämning när jag gick ur duschen.. Så arg jag blev. Hahahah. Nu bara skrattar jag år det. Men de va typ 5 cm vatten på golvet. Så jag fick slänga handdukarna mot dörren så det inte skulle rinna över.. helt galet. Så ringer såklart telefonen... Och slutar inte ringa heller.. Så jag får svara.. och det är mormor.. Som halvskriker att hon hämtar oss om en halvtimme, sen lägger hon på. Så stressad jag blev hahahaha. Men som sagt, ska dit nu typ och hjälpa henne. Kommer sen idag!

Knaprar pepparkakor

God morgon!

För en gångs skull kan jag skriva god morgon med gott samvete, för idag är jag vaken på morgonen. Haha. Och för en gångs skull är jag dessutom utvilad. Känns ju riktigt bra det här. Sitter och lyssnar på musik och äter pepparkakor och bara njuter. Det känns som en bra idé att gå upp tidigt, eftersom jag har en del att göra.

Jag skurade ju mitt golv inatt, hahahahhaa. Det riktigt skiner. Dessutom luktar här skitgott. Det kan ha med det att göra, att jag vakna så pass tidigt. Eftersom dammet e borta så sover jag bättre. Har ju astma så det blir lite ansträngt emellanåt. Fast jag vakna säkert tidigt bara för jag sovit som en gris ett tag nu. Haha.



Kalas

Hello!

Idag ska vi på kalas hos Felicia, som redan fyllt 18 ^^ Haha. Alltså alla blir bara äldre och äldre.. utom jag då. Haha. Ne men när jag ser på folk i 16 - 17 års ålder så ser jag fjortisar framför mig.. ahhaa. Helt galet. Kanske man blir gammal ändå. Nu är jag sån som jag lovade mig själv att aldrig bli. Gammal. Får väl rätta till det på nåt vis..

Men som sagt, vi ska iväg. Drar väl vid kvart i sex typ. Sen vet jag inte hur länge vi stannar. Ska ut en stund och träffa Jenny med, nu när vi båda äntligen är i Hjärup samtidigt, haha. Har ju inte setts på hur länge som helst! Jag ska tillomed försöka ta en del bilder, om det nu blir så det får framtiden utvisa. Men jag ska lägga upp sen ifall det blir nåt bra fotat.

Sen både måndag och tisdag är inrutade, så det ska bli skönt när det väl är julafton och man inte behöver stressa. Bara umgås med de nära och kära och njuta. Nej nu ska jag minsann ta och koka mej en kopp kaffe. Hoppas ni har det så bra idag!



Oh yeah

Hello!

Lördag idag.. och mår bättre, om än inte helt bra kanske. Ska försöka ta det lugnt idag och ladda upp batterierna riktigt. Har hunnit med det mesta innan julen men det finns ju lite kvar att fixa. Som alltid. Men jag orkar inte stressa, utan det kommer fixa sig.

Somnade inte förräns jättesent inatt, vid 6-tiden typ. Så det ska iiiinte blir mer energidryck för min del alltså. Man blir pigg.. men inte på det där roliga pigga viset, utan mest halvdöd-halvpigg... lite konstigt. Ja nu ska jag dricka kaffe. Det koffeinet behöver jag iaf för att leva ^^

Julgran



Julen är kommen :D

Haha.. Cow... hihi.



Sunrise, here comes another day.
Cow jumps over the moon, now.
Sometime, you will look back and say,
"Today, I'll sing my own tune."

Yeah! Gran på ingång

God förmiddag!

Satte klockan på alarm, för idag ska vi köpa gran! Och det tänker jag inte missa. Eftersom vi har rätt så olika smak när det gäller typ allting i min familj, så vill jag såklart vara med och bestämma julgran. Så dom andra inte köper nåt sånt litet skit. Haha. Stor gran ska det vara, och så skall den lukta gran. Därmed basta!

Igårkväll var vi på sån cabaret, och Viktor spelade gitarr. Det va trevligt och skoj. Det var på min gamla skola, där Viktor går nu, så man fick en hel del minnen. Har ju inte varit där på fem år typ, det blev ju aldrig av med något återbesök från min sida iaf. Men allt såg ut som det gjorde på min tid.

Idag har ju i stort sett alla skolavslutning, men för min del blir det ju inte så annorlunda. Det positiva är att jag kommer åt mina pengar, eller skall komma åt dom. Det ska inte vara några problem enligt en som jag snackat med. Sen när jag tagit de pengar jag behöver till körkortet så ska jag sätta in resten på ett sparkonto. Så pengarna kanske kan växa lite.

Har även letat fram hantlar och sånt, för nu ska här fan tränas. Hantlarna e dock sjukt små, så man får köra typ en miljon gånger för att se resultat. Men å andra sidan är tid inget jag har brist på..

Låt på hjärnan

Hej allihopa! Idag har jag mest sovit och vart i kontakt med mitt försäkringsbolag. Som jag skrivit tidigare så ska jag ta körkort, sån intensivkurs. Till det så behöver jag typ 12.000, och de skulle jag ta från min försäkring. Men nu krånglar dom såklart igen.. gillar inte sånt.. Men men. Det löser sig väl.

Annar så har jag en låt på hjärnan: Mike Oldfield - Innocent.. helt galet.. konstig med.. men jag kan inte hjälpa vad jag gillar xD

Slempropp

Hej min lilla blogg!

Asså fyfan vad jag mår idag.. helt seg, skakar i kroppen, slemmig i halsen och kan knappt snacka. Men jag ska fanimej iväg och handla i vilket fall som helst. Så det så! Skriver mer sen när jag kommer hem!

Lost

Hej igen

Sån seg dag detta blev då.. helt lost typ. Har iaf duschat och sånt nu. Passade även på att renbädda sängen och städa undan en del nu när jag ändå hade lusten. Inte för att här direkt ser renare ut, men bara vetskapen om att det är rent gör att det känns bra.

Ska sätta mig och läsa lite i en av böckerna jag lånade på biblioteket. Har saknat att läsa, men har inte haft böcker hemma, och inte heller någon lust att sticka ner till biblan och låna. Då får man snällt vänta tills mamma kör en. Det problemet slipper jag ju sen när jag tagit körkort. Ska förresten fixa med det imorgon, med pengarna och bilskolan och allt det dära.



Historiska dagen med jordskalv

Hejhej

Haha, ja precis som alla andra så måste jag ju skriva om jordbävningen.. eller skalvet som man egentligen ska kalla det. Klockan 6.19 imorse sov jag jätteskönt.. men klockan 6.20 så for jag upp med en jävla smäll. Jag blev faktiskt rädd. Fattade inte riktigt vad som hände. Trodde först att det var en explosion eller krig eller vad som. Och blev som sagt riktigt rädd. Sen hörde jag hur dom andra höll på att skrika om det, så då fattade jag att det inte var en dröm.

Så jag for ner, och ingen fattade ju vad som skett. Blev en hel del infosökande men till slut så stod det någolunda klart vad som skett. Så då gick jag och lade mej på soffan. Sov skitskönt tills 12.30 ungefär. Så nu är jag vaken, och ska inte göra ett skit ^^



Handla o shiet

Hejhej

Gick upp tidigt idag för vi ska iväg och handla med mera, mamma och jag. Är rätt utvilad för jag lade mig relativt tidigt igår faktiskt. Runt ett. Behöver inte sova så mkt, men sover på "fel" tider. Vem som nu bestämt att alla mååååste gå upp klockan 7 på morgonen. De flesta är faktiskt morgontrötta. Det är bevisat ^^

Men nu ska vi sticka ^^

Yahoo!

Hej

Idag har det hänt en del. Först och främst så fyller Felicia 18 idag. GRATTIS! Sen så har vi vart på julmarknad, och sen hos mormor och hjälpt henne med lite julpynt och sånt. Felicia kom även hon dit, och vi sjöng för henne. Som vanligt. Haha. Sen drog vi och handlade en massa massa energidrycker. Så nu är jag egentligen speedad, men trött.. hur nu det går ihop. Men det gör det ju tydligen. Hmm.. Jaja. Jag ska lägga mej snart. Ska iväg tidigt imon. Ha det så bra!



LUCIA

Hejsan hoppsan

Jag kom hem typ klockan 10 imorse. Lagom va? Hahaha. Fy fan.. hahha. Stupade i säng direkt. Men vi hade ju en trevlig kväll/natt/morgon måste jag ju säga. Såhär mkt har jag inte skrattat på väldigt länge. Sjukt kul. Hhahaha. Skrattar bara jag tänker på allt galet ^^

Mamma har bakat pepparkakor, så jag åt det till frukost då jag vaknade klockan halv tre. Rätt lite sömn, men jag är pigg ändå. Minns nu att jag snackade med en uteliggare med. Gav han en tia för jag tyckte synd om han. Han snackade massa om att fira Lucia och sånt.. stackaren. Jag har ju faktiskt en blödig sida med.

Idag ska jag bara sega. Antagligen sitta här en del, men även kolla på tv skulle jag tro. Eller en bra film eller nåt. Vem vet? Men men, ha en bra Lucia allihop!



Lussebulls



Massa lussebulls :D


Lussevaka - lussebulle

Hejhej

Idag sov jag skitlänge. Och gjorde det med vilje, eftersom jag vill orka med hela natten och alla dess festligheter ^^ Är ju lussevaka, så jag kommer väl vara rätt så dragen.. haha. Ne. Jag ska med Felicia och Pernilla till SF's lussevaka, och kanske blir det fest innan det. Jag är inte riktigt på festhumör, men det ska nog komma snart. Hoppas jag ^^

Jag är mest på sånt sliskigt-ballad-mood. Lyssnar på massa såna sliskiga låtar. Som ändå är bra liksom. Men sen tröttnar jag. Jag gillar iaf Air Supply. Dom har gjort några av de bästa låtarna nånsin. Såna som jag inte ens visste att det var dom som skrivit. Making love out of nothing at all.. den är så fasansfullt bra. Jag kan faktiskt nästan få en tår i ögat av den.

Annars så har mamma bakat en massa lussebullar, så det blev provsmak när jag vakna ^^ Riktigt gott måste jag säga. Vad ska ni göra idag?

Rain man

Precis så kollade jag klart på Rain Man. Jag har inte sett den på länge, men jag älskar den filmen fortfarande. Man blir faktiskt rörd av att se relationen mellan två syskon som växer fram. Sen är skådespelarna jättebra också. Detta är ju en riktig klassiker, så har ni inte sett den så kolla på den! Man bör se denna filmen en gång i sitt liv iaf.


Ont i huvet av mötet..

Så nu är vårt möte slut. Blev inte direkt nåt gjort.. inte från min sida direkt.. Och nu har jag ont i huvet.. Jippie alltså! Jag vet inte vad jag ska göra nu.. borde kanske gå ut och röra lite på mig. Jag vill egentligen det, men orkar inte riktigt. Och med ont i huvet kanske det inte är så kul. Men har inga andra bra förslag.. så ska nog ut ändå. Ska bara dricka upp kaffet ^^


Månen i ögat ^^

Hej hej hej

Sov faktiskt gott inatt... men vaknade av att nåt sken rakt i ansiktet på mig.. hhaa. det var månen xD Helt sjukt starkt. Eller det tyckte jag iaf då när jag var helt nyvaken och knappt kunde se ^^ Men jag lyckades somna om, och vaknade vid 10 när klockan ringde.

Snart ska jag ha sånt e-möte med min grupp som jag laborerade med i skolan, så jag skriver lite mer sen.

Klart

Nu har jag minsann skrivit klart arbetet. Väldigt skönt. Skönt att ha det gjort, och att kunna koppla av. Ska nog se lite film eller nåt, vet faktiskt inte riktigt. Har egentligen inte lust med nåt speciellt. Sitter bara rätt upp och ner och ser halvdöd ut..

Minsann välkommet ^^

Hellu!

Vaknade helt glatt utvilad idag, det var minsann välkommet. Behöver såna dagar när man riktigt känner att man kommer göra nåt vettigt, och sen verkligen gör det också. Nu ska jag ju inte va sån, jag pluggade ju igår en massa.. men ska iaf försöka skriva klart mitt arbete. Det är kanske en sida kvar som ska skrivas, lite sutsatser och sånt. Det är jag bäst på. Det rena flummet.. men arbetet är annars under all kritik tycker jag.. hoppas att jag får g på det.. men jag orkar verkligen inte anstränga mig, det känns ju bara onödigt.

Inatt såg jag Basic Instinct. Jag tyckte faktiskt den va bra. Först trodde jag att den bara skulle handla om en massa sex och sånt, men den va faktiskt spännande. Konstigt att jag inte sett den.. hmm.. Men är glad att jag sett den nu, och glad för att jag inte läste recensioner först.. Ibland gör jag det.. Och recensionen om Basic Instinct på wikipedia berättar ju allt.. så ska det ju inte vara! Då vill man ju inte se filmen om man redan vet allt.. men men.. Dom e väl puckade antar jag.





Migrän..

Hej

Jag skulle ju egentligen upp tidigt och iväg.. visst var jag uppe, men iväg kom jag aldrig. Skulle åka med mamma, men hon sade 9.30 till mej igår.. det minns jag klart och tydligt.. men hon åkte tydligen 9.. så jag blev hemma.. haha. Såna missförstånd händer hela tiden. I alla sorters förhållanden och relationer, även mellan kompisar, par osv., inte bara inom familjen. Men det var ändå skönt, för då kunde jag lägga mej i sängen ett tag till och sova.

Dock vaknade jag med värsta hemska migränen.. helt äckligt vad det värker i huvet. Men har tagit tablett, så det lättar mer och mer.. jag ska ju plugga idag, och det tänker jag inte göra avkall på. No way. Måste bli klar med det äckliga arbetet, haha. Jag hatar min skola, märks det?

Nu ska jag iaf käka lite, kanske huvudvärken lättar mer då? Puss och kram!




Hej hopp

Hej bloggen!

Idag åkte jag och mamma iväg tidigt, vi for först till IKEA där vi handlade en massa saker till köket. Jag hittade inget som vanligt, men det gör inget.. snart jul som man får se fram emot. Sen åkte vi till Burlöv Center där vi handlade en massa julklappar, så nu ska jag ha handlat till alla tror jag. Hoppas det iaf. Att jag inte glömt nån.

När jag sen kom hem så käkade vi supergott hälsobröd vi handlat, snackade skit och sånt. Sen ringde jag Emma och snackade även en del skit med henne, men det var skönt att snacka iaf. Så jag vet att du mår någolunda bra nu. Sen somna jag en stund.. och nu har jag pluggat. Ska lägga mig relativt tidigt idag eftersom jag ska iväg tidigt även imorgon ned till byn och sola. Haha. Hoppas ni haft det bra idag allihop.


Promenad

Hej igen! Var ute på en två timmar lång promenad och bara mös i min varma jacka. Riktigt najs va de, förutom att näsan rann som ett vattenfall nästintill, men gutt ändå. Haha. Solnedgången va fin och det var rätt milt.. såna dagar gillar vi ^^ Nu ska jag sätta mej och läsa om källsortering med optisk avläsning... hmm.. kul.


Söndaaag

Hej på er!

Idag är det söndag.. och söndagar är ju såna slappedager. Slapp deluxe helt enkelt! Hade supertrevligt igår hos Mats. Satt och snacka mycket med alla flummiga typer. Och så käkade vi kinamat som jag och Jossan åkte och hämta. Fcik ju dock vänta en halvtimme på det.. haha. Tydligen hade de aldrig fått en större beställning... haha. Javisst..

Och så handlade vi ju en massa julklappar med. Jag har handlat till alla nu tror jag. Kanske lite smått kvar, men det löser sig nog snart. Blev nöjd med "mina" presenter med.. haha. Som jag ju nu vet vad jag ska få. Hade riktigt trevligt i stan med.

Eftersom det är slappedag så ska jag inte göra så himla mycket.. men jag ska ut på en runda.. duscha.. och kanske börja lite på ett arbete som ska in näst-nästa vecka.. Nu måste jag svara på en himla massa mail. Ha det så bra allihop!



Shop shop shop, til you drop ^^

Hej hopp sockertopp ^^

Efter den dramatiska gårdagen (haha, rätt patetiskt..) vad passar då bättre än lite uppiggande shopping? Jag och hela min familj ska in till Lund och se om vi hittar lite julklappar. Men jag tänker ju hitta åt mej själv dessutom. Såklart. Haha. Jag har inte handlat nåt ordentligt åt mej själv på skitlänge.. men nu hoppas jag att jag hittar nåt. Tycker jag förtjänar det!

Sov som vanligt rätt kasst, men jag är ändå relativt utvilad och ser faktiskt fram emot idag. Sen vix 18.00 ska vi till Mats och käka kinamat, det har jag inget emot. Nä, nu ska jag göra mej klar och så.. hoppas ni har det bra idag!

Bra bra

Jag har ätit nu och lugnat ner mej.. När jag ändå höll på att fixa så tänkte jag byta till det nya live messenger beta.. det skulle jag aldrig gjort.. fy fan.. Inga smileys syntes.. så arg jag blev. Fick således sitta och avinstallera allt, och sen installera.. från det första msn fram till det jag hatt innan.. Det var en hel del kan jag säga. Men det funkar nu iaf. Så som innan. Och jag kan vara inne på både msn och min mail, tur det ju.

Herregud..

Alltså.. uuh.. Jag vaknade klockan 8 idag.. tänkte kolla in msn vem som var inne och så.. Men så kommer jag inte in.. Det står gång på gång att jag angivit fel lösen. Fel lösen? Jag har haft samma lösen hur länge som helst. Sen kommer jag inte in i min mail heller.. Så jag fick panik, och inte fungerade nån sorts återställning av lösenordet heller. Så det blev till att kontakta kundtjänst, samt alla msn-kontakter jag har nummret till.. ifall det nu skulle va nån som hackat sig in.. Så hemskt.. kännde sån riktig panik..

Men nu har jag änrligen fått nytt lösen, och har ett svårt. Så svårt att jag har problem att komma ihåg det, hahaa. Men jag ska faktiskt ta och göra mej en ny msn sen. Tror inte jag orkar idag, men snart. Så att jag kan sortera ut viktiga kontakter och sånt. Ska nog ta och överge denna gamla.. efter alla år.. hahahhaa. Helt galet. Nu ska jag njuta av lite fika tror jag. Känns som jag behöver lugna mej.

Cast Away

Såg precis på Cast Away, med Tom Hanks i huvudrollen.. Vad kan jag säga.. jag blev verkligen rörd av denna filmen. Det är inte många filmer som verkligen berör en, men denna är en av dom iaf. Den är så sorglig och verklig på ett sätt som är verkligen gripande. Jag var nära till tårar kan jag erkänna.. Jag rekommenderar er verkligen att se den!


Meryl Streep

Min absoluta favorit bland de kvinnliga skådespelerskorna är Meryl Streep. Jag tycker att den kvinnan spelar sina roller så bra, vad rollen än månde innebära för utmaning. Som nu senast i Mamma Mia.. inte visste jag att hon kunde sjunga, men blev glatt överraskad. Sen filmen Timmarna är riktigt bra. Nicole Kidman är med i den, och hon är också en favorit kan jag ju säga. Deer Hunter och Kramer mot Kramer är också väldigt bra filmer där Meryl spelar intressanta roller.

Nu har jag miniserien Förintelsen, som jag ska se. Meryl Streep är med där och jag gissar på att hon spelar bra även i denna. Lite kul med Meryl Streep är att hon har Oscarnominerats fjorton gånger, och vunnit två gånger. Hon har även en massa andra utmärkelser och utnämningar i bagaget. En riktigt bra skådis med andra ord!



Hideaway






You can make it on your own

Are you still proud of your little boy
Don't be afraid
You don't have to hide away
Don't be afraid
Love will mend your broken wing
Time will slip away
Learn to be brave

Skapa nya minnen till framtiden

Hej på er!

Nu jäklar e jag så trött igen.. hela tiden.. helt sjukt.. Kanske bara är att jag behöver vila ut lite, men jag vet inte.. Irriterande är det iaf. Vaknade först kl 8.. trodde jag skulle orka vara uppe.. men jag somnade och vaknade vid ett typ.. Helt seg och ont i kroppen. Hoppas jag inte håller på att bli sjuk iaf ^^

Idag skulle vi eventuellt till Malmö.. men det blir nog inget.. jag orkar iaf inte nu.. Kommer bara klaga isf, och det vill jag ju inte göra. Vi får ta det en annan dag helt enkelt. På lördag ska jag iaf in till Lund med familjen och handla julklappar är det tänkt, och imorgon ska jag med handla lite shiet. Idag blir det således en lugn dag med lite plugg kanske.

Ibland är jag nostalgisk.. men jag saknar så som det var för ett år sen.. saknar de rätt mkt faktiskt.. allt och alla jag umgicks hela tiden med då.. Då när jag inte var helt ensam. Fuck minnen alltså! Nu ska jag skapa nya minnen till framtiden.



Så najs ^^ Ta mig dit :P

Snö igen

Nu har det börjat snöa igen.. och jag som tyckte det var skönt med uppehållsväder.. jaja.. man ska väl inte klaga..





Kul.. massa kul.. hmm..

Hej bloggen!

Snacka om sjusovare.. jag vaknade vid halv 2 idag!!.. hahhaa. Helt galet. Men jag antar att jag behövde sova lite extra.. eller snarare mycket extra. Var på gott humör tills jag fick reda på att jag har skolarbete.. jävla skola.. hoppas den brinner ner.. Eller nåt.. Känns så nu iaf. Arg är jag för att vissa lärare bara skiter i vad man lämnar in för uppgifter.. så vänjer man sig vid det.. sen kommer vissa andra lärare och kräver skitmycket fast det bara är en enkel liten uppgift.. Ja jag säger då det..

Tänkte skriva om det nu innan jag hoppar in i duschen, känns ju inte som jag vill gå och oroa mej över det ett tag innan det blir gjort.. jaja. Hoppas er dag är bättre än min iaf!




Haha, sånthär gör en gladare iaf ^^

Posern :D



HPosaaha, jag hade tråkigt ^^

Folk tror att man är galen..

Hej igen. Shit vad det regnar.. och jag har inte världens stabilaste paraply om man säger så xD hahaha. Helt galet vad det for av och an.. hahhaa. Sen så gjorde jag ju bort mej.. eftersom Emma tydligen har en dubbelgångare, så skrek jag ju "EMMA SER DU MEJ INTE????"... lite sådär diskret.. men hmm.. Folk tror väl att man är galen, och då har folk minsann rätt, haha.

Svårt att somna.. ännu svårare att stiga upp..

Hej!

Sovit gott? Det har inte jag gjort.. hade sjukt svårt att somna.. sen vaknade jag en massa gånger inatt och var helt stressad.. Varför vet jag inte. Är så ibland, men jag kan aldrig vänja mig vid det. Jag vill lägga mej, somna direkt, och sen sova heeeela natten lång. Och förhoppningsvis vakna någolunda utvilad.

Nåja. Jag ska strax iväg till solariet, och sen apoteket. Vädret är dock inte så speciellt roligt.. Ångrar mej nu att jag inte fixade med det här igår, men det ska väl gå idag med. Även om det regnar kopiösa mängder.. Funderar på att köpa mej lite energidryck, så jag kan hålla mej vaken idag. Känner redan nu att jag e helt seg och slut.. men vill helst inte dricka massa energidryck. Det är inget bra.. man blir helt knäpp. Fast å andra sidan kan det behövas eftersom jag ska plugga sen.. Är på sidan 100 av 450 typ.. eller vad de nu kan tänkas vara för antal sidor.. Så jag borde komma igång med läsandet. Sen kanske jag börjar på ett arbete jag har framför mej.. Får la se ^^



Lussekatter!

Hej igen! Nu är jag hemma. Hemma från Emma. Haha, julrimmen kommer tidigt i år :D Och julmys hade vi, käkade lussebullar och drack kaffe. Snackade skit och hade det allmänt trevligt tycker jag. Hoppas att du snart fått tillbaka det du tappat.. om man säger som så..

Har precis ätit, kotletter.. sen käkade vi lussebullar som Emma skickade med mej. MUMS! Och snart ska jag läsa lite pluggeliplugg.



Första december

Idag är det den första december, och jag har fått en kalender. Ni vet en sån som det är choklad i. Mamma tyckte egentligen att jag är för gammal, men jag ville så gärna ha en ^^ Haha. Har snackat massa med Emma, och ska strax gå ut och gå, och ta en sväng in om just, Emma :D Haha. Vi ska käka lussebullar.

Hoppas ni har det bra idag!

RSS 2.0