Första advent

Heej på er allihopa!

Imorse vaknade jag med världens magknip.. helt hemskt.. Det tog ett bra tag innan det gick över, men jag tänkte inte låta det förstöra min dag, utan jag bet ihop och gav mej ut på en lång skön promenad. Även om det var skönt, så infann sig inte den där stämningen av jul, som man så gärna vill känna såhär den Första Advent. För det är väl den Första Advent idag? Jag har inte så bra koll.. men jag tror det.. Vi skulle egentligen med på nån sorts tradition som scouterna har, men jag orkade inte. Mamma och Maggie fick åka iväg ^^



Såhär grått och mulet var vädret när jag var ute..



Kallt och blött!

Som sagt så åkte vi till Skånes Djurpark.. men shit.. det öste ner, och jag blev dyngsur.. och sen så snöade de en massa med.. Och det var länge sedan jag frös såhär intensivt.. helt galet.. Men nu har vi vart hemma en stund, och har lyckats få upp värmen lite iaf. Här kommer bilder från idag:












Skånes Djurpark V

Heej!

Inatt sov jag riktigt gott.. skulle se Saw V var det tänkt.. men jag somnade efter halva, så får se klart den idag. Men den va väl okey så pass långt jag såg.. kanske blir så kass som alla säger sen? Jag hoppas inte det iaf, hehe.

Idag ska vi till Skånes Djurpark, kör om typ en halvtimme, så jag måste nästan skynda mig lite. Men ha det så bra idag allihopa!



Nån sorts parodi på en dålig film eller nåt

Haha, så patetisk jag är. här sitter jag och har blandat mig en grogg. Sitter helt själv här vid datan, ingen inne på msn ens.. haha. Så ensamt... låten jag lyssnar på heter All Alone också.. haha. Detta börjar likna nån sorts parodi på en dålig film eller nåt xD hahaa. Ne men groggen e rätt god iaf. Kommer säkert sitta och bli helt full här vid datan.. Patetiskt är bara förnamnet...


Bli bra!

Hej och hå!

Vaknade vid 12 idag, så nu har jag verkligen hunnit sova ut.. känns ändå lite segt, men ska inte stressa med nåt alls idag.. känns riktigt skönt att kunna ta en dag bara till att vila ut. Sen imon ska vi till Skånes Djurpark på nån form av julmarknad eller vad det kan tänkas vara.. får la se..

Idag ska jag iaf sola, men det är ju ingen brådska med det, sen ska jag till Emma och lämna högtalare och lite annat.. Hoppas verkligen att det blir bra med dej vännen.. är helt orolig.. Fan :( Men det kommer att lösa sig.. det SKA lösa sig.. Är det nåt jag är bra på så är det detta, så jag ska hjälpa dig allt jag kan.

Just nu har jag ändå lite tråkigt.. även om det är skönt som attan att bara vila, så vill jag ju ändå ha saker att göra.. haha. Jag är ju den typen som gillar att vara i farten, inte bara sitta ner o mögla.. men men.. Jag ska nog hitta på nåt. Närmast ska jag väl hoppa in i duschen och sen göra mej lite lagom snygg, hehe. Det kan behövas ^^ Ha det så bra idag med er!




Bli bra.. (snodde bild från bdb, hoppas de inte gör nåt)






Hemma igen!

Hej på er!

Som ni har märkt så är jag hemma nu igen, blev utmanad av Jenny med den listan som ses härunder, och lade in den direkt jag såg den. Hehe. Snart är det jul ju..

Men men, allt gick bra i Kalmar, var bara synd att det känndes totalt onödigt att åka dit, inget studiebesök eller tenta eller nåt.. kunde sparat de 2000:- kalaset kostade. Men jag blev sjukt uttittad... hahhaa. Alla Kalmarflickor verkar falla för mej.. av nån anledning.. haha. Så lite positivt var det ju ändå. Dessutom hade jag och Louise kul som vanligt, flumm på högsta nivå. Nästa träff blir lite dystrare.. ska ha två tentor då..

Nu sitter jag som sagt vid min älskade lilla data igen, och jag skriver önskelista ^^ Hihi.


Utmaning

Utmaning: JULKLAPPAR


Tre hårda klappar:
  • Jean Paul Gaultier
  • Klocka
  • Beckham Signature Men Edition

Tre mjuka klappar:
  • Tjocktröjor
  • Skor (lagom mjuka ju)
  • Ny madrass till sängen

Tre viktiga klappar:

  • Att mina vänner och min familj skall må bra
  • Att jag äntligen får den jag vill ha..
  • Att jag klarar av skolan nu sista terminen..

Tre personer jag utmanar:

Hanna
Emma
blondinbella


.....

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar..

En månad tills julafton

Idag är det en månad kvar tills julafton, och tänk vad mycket man måste göra innan dess. Handla julklappar, gå på diverse julmarknader, skicka julkort, pynta, göra julmat, köpa julgran och så vidare.. Allt detta på bara en månad. Plus en massa annat skit, som skola och sånt onödigt.. haha. Jadå.. detta ska bli en rolig och stressig månad.

Jag mår lite sådär allmänt kasst idag, men det gör jag ju i stort sett var gång jag ska till Kalmar, så jag är inte förvånad. Har käkat lite nu, iaf, men känner hur min irritation byggs upp för var minut, så ska kanske lägga mig och vila. Behöver nog vila ut skulle jag tro..

Hej hej hej i snön snön snön

Hello!

Idag vaknade jag med ett sånt hemskt magknip.. ni vet så att hela magen riktigt vrider sig.. det har som tur är gått över nu, men huh va det smärtade. Tänk då att föda barn... Isch! Har sovit lite halvdant idag.. är varken utvilad eller speciellt trött, känns bara som om jag går omkring i en bubbla.. Hoppas att den inte spricker bara!

Idag ska jag packa och sånt tråkigt.. ska ju åka till Kalmar imorgon, och som tur är så verkar jag inte hamna i nån snöstorm.. Enligt smhi så ska det bli slask och sånt igen.. tråkigt. Hellre snö då, även om det är lite kallt. Solen lyser ju, och det gör en gladare än några plusgrader och massa slask..

Ska strax ta mina vitraminer och sätta igång med packningen, ju fortare det blir gjort desto bättre. Annars så händer väl inget idag..




Ge mig sommar!

Nånting är fel..

Jag vet inte varför, men nu känns det så hemskt.. Är nästan gråtfärdig... och vet inte varför. Det kan vara för att jag är trött. Men jag vet inte.. Det känns fel på nåt vis.. nånting känns fel, och jag gillar det inte. Det är hemskt att känna så, speciellt då jag vet att ibland så händer de saker på riktigt när jag känns såhär innan..

Jaja, jag får sova då.. Godnatt mer er!

Kul på tivoli

Hej på er!

Så kul vi hade igår! Riktigt flummigt och helt galet, haha. Vi var ju som sagt på Tivoli, Köpenhamn. Även om det var riktigt kallt, och jag tappade kännseln både här och där, så var det en riktigt rolig kväll. Vi strosade runt där, och åkte karuseller. Sen åt vi på nån sorts värdshus där dom hade världens största hamburgare, haha. Men najs var det.

Sen sov jag riktigt gott kan jag lova. Vaknade nu vid 11 typ. Har blivit en riktig morgonmänniska.. vilket kanske inte direkt kan sägas om man vaknar 11, men alla andra dagar iaf. Sov inte till eftermiddagen idag ^^ Om en stund ska vi åka till den nya Willy's som ligger här en bit bort. Kolla in vad det är, och hur där ser ut. Antagligen inget speciellt, men man måste ju kolla. Annars ska jag inte göra nåt idag, kanske ut och njuta av snön.

Här är bilder från igår:












Till Danmark! + Amanda 17 år!

Hej

Om ungefär tre timmar så åker jag till Danmark! Vi ska till Köpenhamn; jag, mamma, mats, Viktor och Maggie. Sen tror jag att Mats ena barn skulle med, men jag är inte säker. Som vanligt har jag noll koll, hahhahaa. Men shit vad mysigt... gå på tivoli med en massa snö och alla juldekorationer.. åååh!

Ja detta kommer bli myspys! Och vi har ju börjat med juldekorationer här hemma med, jag fick en chock när jag vakna, för jag hade helt glömt bort att vi pyntade en massa igår. Och så tittar man ut och snön ligger... ooohh... David gillar!

Idag fyller Amanda 17 år! GRATTIS! Hoppas du får en underbar dag, lilla läskiga människa, hahaha. Vissa saker börjar ju bli lite spooky nu... som att vi har sån timing xD hahaha. Ne men hoppas denna dagen blir speciell för dig <3

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och leta fram långkalsonger, haha!

Fuckin trötthet

Alltså, orka med denna tröttheten. Jag vill ha sommar och sol nu igen.. det gör att man får en helt annan sorts energi, man liksom känner när man vaknar att denna dagen, den ska jag göra det bästa utav. Nu är det ju typ mörkt när man vaknar.. inte har man nån lust till nåt då.. Är trött på detta. Samt alla tråkiga människor. Fy!

Snö!!!

Heej

Shit vad det ska snöa idag, ellerhur? Hahaha. Så mysigt det är. Var ute och gick i solen och njöt av att se snön falla. Äntligen så är det lite sol.. Man hade ju nästan glömt bort att den fanns. Nästan.. Men man blir ju desto gladare när den då orkar visa sig, som idag.

Mamma och jag for runt och gjorde en massa ärenden, så passade vi på att vara ute i det fina vädret med. Nu är vi hemma, och ska väl börja så smått med att pynta.. ingen är ju hemma och hinner fixa med det nu innan advent. Dessutom gör det ju inget om pyntet sitter uppe lite i förväg, det är ju bara mysigt det med. Pynt och snö!

Haha, jag har blivit en sån riktig Rammstein-nörd nu igen. Tycker om sånhär musik, man riktigt rycks med och jag kan verkligen inte sitta still. Dessutom har jag saknat det tyska språket rätt mycket.. Det är ju inte direkt nåt jag använder dagligen.. bara vissa uttryck då, men inte riktiga konversationer. Funderar verkligen på det jag nämnt tidigare, om att kanske åka till Tyskland ett tag. Det hade ju vart kul.

Nu till helgen hade jag ju inte bestämt nåt, och tur var väl det. Imorgon ska vi kanske åka till Tivoli. Jag har aldrig vart där på julen så det ska bli kul. Hoppas bara att vi kan komma iväg. Det var Mats som skulle bjuda, och jag tackar då inte nej!

Nu ska jag ner och käka lite lunch tänkte jag. Hoppas ni har det bra idag ^^



Out from under..



Breathe you out

Breathe you in
You keep coming back to tell me
you’re the one who could have been
and my eyes see it all so clear
It was long ago and far away but it never disappears
I try to put it in the past
Hold on to myself and don’t look back

I don’t wanna dream about
All the things that never were
Maybe I can live without
When I’m out from under
I don’t wanna feel the pain
What good would it do me now
I’ll get it all figured out
When I’m out from under

So let me go
Just let me fly away
Let me feel the space between us growing deeper
And much darker every day
Watch me now and I’ll be someone new
My heart will be unbroken
It will open up for everyone but you
Even when I cross the line
It's like a lie I’ve told a thousand times

I don’t wanna dream about
All the things that never were
Maybe I can live without
When I’m out from under
I don’t wanna feel the pain
What good would it do me now
I’ll get it all figured out
When I’m out from under

And part of me still believes
When you say you’re gonna stick around
And part of me still believes
We can find a way to work it out
But I know that we tried everything we could try
So let's just say goodbye
Forever

Happy Happy People

We are the happy happy people.. or.. NOT.. Hmm. Jag vet inte riktigt, men mitt humör har vart lite sisådär nu idag. Det går från att skratta och vara glad till att tårarna rinner.. Det är väldigt påfrestande faktiskt. Men jag gissar på att det är förkylningen som stör ut mitt huvud eller nåt.. för riktigt normalt fungerar det inte i nuläget..

En annan sak som inte fungerar är min dator.. Den bara bråkar med mig nu hela tiden.. Segar sig och sånt.. Har sån lust att slå den emellanåt, men bärgar mig. Vill ju inte mosa den. Den fungerar ju ibland som den ska, och det är ju de stunderna man får uppskatta xD

Lyssnar på såna gamla godingar, som en massa Rammsteinlåtar till exempel. Så najs att bara sitta och sjunga med. Jag var ju sån tyskanörd på min tid, och det sitter kvar. Kanske man skulle semestra i tyskland? Och träna upp språket igen. Det hade vart riktigt kul tycker jag ^^



Ford Mondeo ST200

Sånhär ska jag köpa sen när ja har körkort ^^



Galen yoggi!

Haha, detta är ju galet, men även galet gott ^^ Yoggi med smak av jordgubb, lakrits och vanilj!


Rockstar

Ush.. Somnade inte förrän vid klockan 6 imorse.. sen vaknade jag runt 12.30.. Haha. Hej förresten :P Haha hela denna dagen har liksom lagts till dom där som man inte kan göra nåt av.. typ. Eller vad man nu ska säga. Jag är lite seg i huvet så jag skriver som en kratta.

Blir inget mer än att sitta här idag tror jag.. för jag har en hemsk huvudvärk.. helt galet.. och halsen krånglar.. Hmm.. Ett glädjeämne är att jag lyssnar på Britneys skiva. Den är bra, även om jag nog gillar den förra bättre.. Men denna är helt okey. Helt soft och nästan lite mot dance-sound.. Najs. Kan behövas lite sån softening när huvet sprängs.

Vad ska ni göra?



Louis Vuitton

Haha innan när vi städade så hittade mamma en "Louis Vuitton" som hon gav till mej ^^



Städfjanten

Huh!

Nu har jag städat och flyttat möbler hela dan känns det som, haha. Ne men några timmar har det allt varit. Och om man tänker på att jag är allergisk mot damm så.. Men jag lever, om än med en hemsk klåda och irriterad näsa och ögon. Men det måste ju städas. Har monterat ner bord och sånt, så det ska ta mindre plats. Inte ens lönt att fotografera, för det ser stökigt ut nu med, men MINDRE stökigt, haha. Detta klassas ju som en vind, så det ser lite skabbigt ut. Förutom mitt rum då ^^

Var håller du hus Hanna? Helt tomt på msn ju.. saknar dej..

Nu ska jag sätta mej och läsa lite, om det blir plugg eller en bra bok får jag se. Ha det så bra allihop!




Såna här var det gott om :(

Vad händer idag?

Hej!

Tog lite sovmorgon idag, sov till halv 10 ungefär.. Men jag vaknade av att jag GRÄT... fy fan.. drömde om att en i min familj dog.. och det var så verkligt. Vad jag kan minnas har jag aldrig vaknat gråtandes.. så det var en ny upplevelse. Sen har mamma och jag suttit och kollat olika bredband.. Funderade på sånt mobilt.. men de blir att behålla detta tills sommaren nästa år iaf. Bra ändå, så slipper man massa krångel med nya avgifter och sånt skit.

Idag vet jag inte vad jag ska göra.. Har egentligen ingen lust att gå ut.. Eller göra nåt alls.. men .. Jaja, jag får se vad det blir av denna dagen ^^ Måste röja lite här i storarummet tyvärr.. det är för stökigt.. Ett element är helt täckt och det kommer inte nån värme ut i rummet xD Iskallt är bara förnamnet.

Vad ska ni hitta på idag?



Tork tork!

Sånt HEMSKT väder... riktigt tråkigt.. Och helt genomblöt lyckades jag bli.. det regnade bara ytterst lite när jag begav mig hemifrån men seeen... då skulle det såklart ösa ner.. Och när jag nu väl äntligen va hemma, så fick ja klä av mig allt precis innanför dörren, för alla kläder var helt genomblöta.. helt sjukt. Skorna va helt fulla... haha. De låter rätt kul ändå, men det var hemskt kan jag intyga..

Så nu hänger det kläder på tork på i stort sett alla element i hela huset.. Och jag ska plugga lite. Riktigt roligt ellerhur? Ska läsa Miljöskyddsteknik, och sen slänga iväg ett par - tre stycken jobbansökningar. Så har jag gjort lite duktigt idag. Ska käka lussebulle och dricka julmust sen.. DET har jag gjort mig förtjänt av ^^




En (numera) torr David





Tork..





.. Tork..





.. Tork tork!

Göra det bästa utav dagen

Heeej!

Som alla andra dagar så är vädret piss idag.. Sånt bra humör man blir då.. Not! Men man får väl göra det bästa utav de.. Igår satt jag och drömde om vilken bil jag ska köpa mej, haha. Utan att märka det så gick det 2-3 timmar.. Allt jag gjorde var att sitta och läsa tester och begagnatguider, haha. Snacka om att jag är taggad nu!

En annan sak jag är taggad inför, det är jobb och skola. Får ju vänta med jobb tills jag gått intensivutbildningen efter nyår (körkort) men snart ska jag börja söka riiiktigt ordentligt. Inte lönt om man får ett jobb och måste tacka nej pga körkort.. Sen skolan då, nu har ja bestämt mej för att jag fan ska klara av detta. Nu ska det fixas, och det innebär att jag ska läsa 20 sidor i kurslitteraturen om dagen.. Eller iaf i genomsnitt. Kanske lite mer, kanske mindre, men det ska klaras. Jag har ju klarat allt annat så ^^

Jag ska ge mig iväg ungefär 10.30, och ska handla lite smått skit. Tänkte skämma bort mig med lussebullar idag igen faktiskt. Och kanske lite godis. Sen måste jag in på apoteket (nässprayet är slut) och sen ska det solas ^^

Vad gör ni idag?

Mansgris..

Från det förra inlägget till detta.. hmm... Jag har blivit mansgris xD Haha. Satt och gottade mig åt Victoria Secrets modevisning... Oooh... dreggel.. hahaha..



Könsstympning



Jag satt och läste på Aftonbladets hemsida nu precis.. och jag fastnade för denna artikeln. Den handlar om hur könsstympning av kvinnor utförs.. alltså det är så hemskt. Utan bedövningsmedel skärs klitoris och blygdläppar bort.. Sen sys det ihop, förutom ett litet hål för urin och mens. Sen är det upp till mannen på bröllopsnatten att spräcka kvinnan.. asså det är så hemskt. Detta utförs som sagt utan bedövning, och operationsbordet är en blodig kohud i sanden. Oftast görs dessa ingrepp när kvinnorna är små, för att de ska kunna göra så lite motstånd som möjligt.. Sen binds deras ben samman så de ska kunna läka... I nån vecka får de vara bundna sådär.. Alltså jag blir illamående..

Så ambitiös!

Hej på er!

Idag gick jag upp klockan 8 redan.. Skulle hjälpa mamma med en del ärenden, som vi då har fixat nu. Kom hem för typ 20 minuter sen. Har fixat en del med bilen också, nu har ju hela mitt intresse för bilar vaknat upp igen. Tycker det är skitskoj med såna sysslor som att tvätta, byta olja och sånt skitgöra.. haha. Vi var på biblioteket och där lånade jag lite böcker som kan vara användbara i min situation ^^ "Stora Begagnatboken" (bilar), "Drömjobbet. Så här gör du för att få det"... haha. Det syns ganska klart hur ambitiös jag är just nu.

Annars idag så ska jag kolla lite rundor och se om det finns jobb.. läsa lite i de nya böckerna och fixa o trixa lite här hemma. Finns en massa att göra. Imorgon ska jag göra en massa ärenden och sånt... de saker som jag inte orkade med idag eftersom det är riktigt kallt.. OCH regnar.. haha.

Nu ska jag ta mig en stor välförtjänt kopp kaffe ^^ Vad ska ni göra idag?



Lyser med sin frånvaro

Hej igen!

Har suttit fast i min bok nu idag. Demonens Tid, som jag började på för veckor sen o blev klar me nu, hehe. Den va bra. Och det var på tiden att den blev utläst eftersom vi ska lämna böckerna imorgon.

Det har vart både sol, hagel och regn.. mest regn idag.. Haha. Hemskt. Hoppas att det blir bättre imorgon, så man kan njuta av de sköna höstdagar med sol och alla de underbara färgerna.. som tyvärr lyser med sin frånvaro nu...

Ne nu ska jag mobba Hanna. Ha det bra alla!



Espressomaskin

Jag vill ha en espressomaskin. Kanske nåt att önska sig till jul? Annars vet jag inte vad jag ska önska mej förutom pengar.. Och det är ju roligare att få saker. Dessutom älskar jag ju kaffe i alla dess former ^^


Smoothie

Heej

Söndag idag, och för en gångs skull så känns det som en riktig söndag. Alltså en dag så man inte vill gå ut, då man helst bara sitter inne framför öppna spisen (om man nu har turen att ha en sådan) och myser. Det är ju blåsigt och regnit som tusan, och det är ju inget vi gillar. Gillar man det så är man dum i huvet. Punkt.

Inatt kollade jag på The Neverending Story. Hahahah. Såna barndomsminnen alltså. Jag hade tillomed glömt vad den handlade om, så det var rätt najs. Men som vanligt somnade jag och fick se slutet nu på morgonen. Eller förmiddan ska man väl vara ärlig och säga.. Efter det så tillbringade jag nån timme med att bada och annat najs, och sen kom mamma hem nu och gjorde smoothie till mej och min lillebror... mmm... Med banan och björnbär.. mmm... Den är så god... Säkert en halvliters stora också, så jag har en hel del kvar, haha ^^

Annars vet jag inte vad jag ska göra idag, vad ska ni hitta på?



Hahahhaa, HANNA

Hahahhaha. Alltså HANNA MAGNUSSON du är sjuk. Hahaha. Vi lurade nån sån idiot på msn att vi var två systrar som ville ha trekant.. haha.. så sjukt xD


Fredag

Hello

Varför skall det alltid regna? Tycker att det gör det titt som tätt nu.. men vafan.. lite sol har ju inte skadat nån? Så bli sol.. nu! Har sovit riiiiktigt skönt inatt för en gångs skull, och jag verkar friskt nu. Men det har jag sagt förr.. haha. Ne men jag ska nog orka med den tiden som mötet ska ta. Kanke 1/2 - 1 timme kanske? Ingen aning faktiskt. Men jag ska inte förhala mötet direkt, haha. Har packat ner allt jag ska ha med i en plastficka, för så som det regnar så.. Egentligen skulle jag ta bussen, men mamma tyckte synd om mej. Det tackar jag för!

Vid tretiden ska jag till Felicia och sova där inatt med, ska bli riktigt kul tycker jag ^^ Var så pass länge sen så vi har massa att ta igen. Så om ni inte hör av mig så är jag där. Undra om jag hinner med att besöka biblioteket? Undra.. haha. Behöver nåt bra att läsa, jag har hållt på med min bok i säkert 2 veckor nu.. och den e bara på 300 sidor.. haha. Pinsamt värre. Men om vi inte hörs, så ha det bra idag!


Oh mama can't you tell, if she wants my love will she ring my bell?


Amanda

Amanda är bättre än bra, Amanda är BÄST!



Anti..

David da man, han e sjuk som fan.. Eller nja.. inte riktigt, men det är inte helt okey om man säger så. Har smärta i hela huvet och ingen ork i kroppen. Har legat nu i nästan ett dygn i sängen, och har därför lite mer ork. Men jag hoppas jag är bra tills imon när jag först ska på möte, sen hem och fixa , sen iväg till Felicia. Så jag knaprar alla möjliga (lagliga, haha) preparat och hoppas på det bästa nu. Frisk vill jag bli ^^

Trivs i min morgonrock gör jag, den är så varm och go. Undra vad folk skulle säga om man gick ut klädd i bara morgonrock? haha. Det skulle vara en rolig syn det. Jag är så antisocial idag, för jag orkar helt enkelt inte..

Sjuk idag igen?!

Hej

Denna natten har vart fruktansvärd, har mått så dåligt med migrän, rinnande näsa, täppt näsa, feberfrossa och allt möjligt.. Men trots det så pallade jag mig iväg till arbetsförmedlingen. Tydligen så är jag inte berättigad till hjälp.. men dom tyckte väl synd om mig, så bedrövlig som jag måste sett ut.. så dom bokade in mig på ett personligt möte på fredag kl 11. Där ska jag få hjälp med att hitta jobb och sånt, det tycker jag ändå är bra.

Mamma fick köra mig hem sen, för jag orkade verkligen inte gå en endaste meter.. helt slut ... Så nu har jag käkat lite, och snart ska jag lägga mig i sängen och kolla på film och sova några välbehövliga timmar.

ha det så bra alla!

Hej och hopp...

Hej på er ^^

Idag har David vart riktigt flitig och allmänt duktig. När jag vaknade så infann sig inte speciellt mycket inspiration till nåt över huvud taget.. men sen ringde Emma och fick mig på andra tankar. Gav mig tillomed ut i det hemska ovädret och fixade och donade.. Vi stack till Arbetsförmedlingen, som enligt mig är skit. Men vi var där iaf. Jag kunde registrera mig (som man för övrigt helst gör hemma) medans Emmas inloggning såklart inte fungerade. Så vi satt där o pillade medans tiden rann iväg.. och dom hann stänga... Haha. Så typiskt. Men vi ska dit imorgon och fixa.

Sen gick vi hem till Emma där vi satt i typ tre timmar o bara snackade skit, och sen skulle jag hemåt. Var påväg till bussen.. men vädret var så fint då helt plötsligt, med sol och allt.. så jag chansade på att gå hem. Och det var en skön promenad utan regn. Känns som om den här dagen gjort mig gott, även om jag är skittrött. Har även städat och pluggat nu sen jag kom hem.




Bruno





Emmo

Oooh eeeh

Hejhej

Blev måååånga timmars pratande i telefon idag. Trevligt att bara prata om allt och ingenting, kan knappt göra det på samma sätt med andra, hehe. Tack för du orkar lyssna Emma ^^ Hehe. Har legat på soffan mestadelen av dagen då.. och nu när jag läste så somnade jag.. det är så sjukt typiskt. Men jag kännde det på mig, så jag ställde klockan i förväg utifall att. Så sov bara 20 minuter.. inte så farligt med andra ord.

Ska försöka göra lite nyttigheter imorgon istället.. om det inte är sånt kasst väder då med, för då vill jag bara ligga i sängen och tycka synd om mig själv. Ska bli sån jag med. Haha. Tyck synd om  mig snälla!

Varför grundade inte jag Youtube?

Läste precis om att grundarna av Youtube fick miljardbelopp då Google köpte upp dom. Det är ju så sjukt så det är inte sant. Samtidigt stod det att Youtube ska få rätt att visa hela långfilmer från MGM... asså.. ne.. Varför kunde inte jag kommit på en så banal idé och blivit stormrik? Det försäkringsbolag som investerade 11.5 miljoner på projektet Youtube.. dom fick aktier värda 3 miljarder i Google.. asså.. hahaha.. jag är förstummad.

I can't stand the rain..

Vaknade klockan 7 idag. Helt pigg och alert faktiskt.. sen tittar jag ut.. och ser denna orkan som vrålar där ute. Så min tanke blir.. att man kanske borde stanna i sängen idag. Kanske ringa till Stphus och klaga på att jag inte fått lägenhet, men sen bara ligga och titta på film. Ha det riktigt bra och mysigt. Inte behöva gå ut.. Men sen får jag dåligt samvete för att jag bara slösar bort tiden, men vafan ska man göra? Jag vill inte ut ^^

Nu har det lättat lite jämfört med tidigare, men det ser inte roligt ut. Inte alls.. ska snart ta telefonen och ringa Emma och terra henne, haha. Ska uppdatera mej lite på festen, om det kanske är nåt jag missat, sen snacka mög som vanligt. Men först ska jag kolla lite nyheter och sånt. Ha det så bra ^^



Heej

Hej

Helt fantastiskt, jag vaknade kl 10 idag helt utvilad. Haha. Som det kan gå, men det måste vara de vitaminerna o sånt som jag käkar nu, för jag har fått så mycket mer ork på bara några dagar ^^ Skönt att man känner att man återfår kontrollen över sitt liv, för så som det vart nu länge, att jag inte orkar göra nåt.. det är så frustrerande.

Igår var det riktigt trevligt, jag minglade loss som vanligt, haha. Gjorde inte bort mig eller nåt sånt alls. Inte vad jag minns iaf. Minns inte heller hur jag lyckades ta mig till bussen, men det gick ju det med. Synd bara att sista bussen gick vid 2.. helt sjukt.. borde ju gå till 4 iaf.. men nej.. Fast jag var skittrött, men hade ju kunnat stanna längre om de inte var för bussen.. Men hade som sagt kul.

Idag ska vi till mormor o morfar och fira "fars dag"... det närmaste jag kommer att fira den dumma dagen.. haha. patetiskt..

Time goes by.. so slowly

Hello igen ^^ Har precis käkat massa tacos o sitter med en kopp kaffe för att jag ska få lite energi i mig, så jag orkar parta hela natten lång ^^ Ska sticka 18.20.. så om en timma e jag på bussen och nästan framme ^^ Tar så lång tid att ta mig till bussen, men jag vill å andra sidan inte missa den. Då blir de en timme senare och de har jag inte lust till ^^

För en gångs skull är jag på partyhumör.. har inte vart de sen i sommras, så jag har inte festat alls mycket.. men nu börjar ja komma igång igen. Göra bort mig och allt sånt.. haha.. Känns att mitt huvud är lite lost. Jag tål ju inget numera, så jag är billig i drift, hahahaa.. sjukaste.. Ne men ha en trevlig kväll allesammans ^^

Party

Hej bloggen ^^

Vilken trevlig lördag detta kommer att bli. Ska på fest till Emma, och kommer att göra bort mig som vanligt, men folk är väl vana.. var ju ett tag sen sist, så alla kanske glömt.. haha. Ska sticka dit vid 6-7 och innan dess ska vi mysa med tacos och sånt här hemma. Har smuttat på en grogg redan.. herregud David.. haha. Men skulle ju bara smaka att den va god.. ska ta med det sen.. kommer säkert att bli stoppad på bussen, haha. Igår så fick jag betala för vuxen.. jag åker alltid på barn.. haha..

Ne jag hoppas som sagt att det blir kul. Kommer försöka hinna med sista bussen hem, annars för jag väl låtsas som att jag deckat.. haha. Men jag har alltid koll på sånt när jag är full. Släpper aldrig kontrollen så som vissa andra.

Nu ska jag kolla busstider och sånt så jag vet när jag ska trava hemifrån ^^






Godkväll!

Hej och hå! Jag somnade på soffan med boken i handen. Jag har sagt det förr, men jag kan säga det igen: Jag anser att läsande är oerhört sövande haha. Ända gångerna jag kan läsa ordentligt är om jag är pigg. Och sitter upp.. Är jag minsta trött så somnar jag direkt jag lyfter boken.. helt sjukt ändå..

Så denna kvällen försvann helt, haha. Så oerhört lyckat David! Vi körde och köpte pizza, det var mums! Sen godis och chips med mera.. Riktig svullokväll med andra ord. Men sen somnade jag som sagt... vaknade av att jag hörde mina kära syskon skrika och ha sig.. men innan jag orkat upp från soffan så var dom borta.. så nu är jag den enda uppe skulle jag tro. Helt tyst är här, haha. Så himla lyckat.. Ne jag kommer väl sitta här, sen ska jag nog se film ^^




Ohej i ottan

Hej och godmorgon ^^

Idag ska ju tvättmaskintypen komma hit, så ja var tvungen att gå upp tidigare. Men vad gör det? Jag personligen har mkt lättare att komma upp såhär runt 7 - 8 istället för kanske vid 9.. eller vid 6... det är sjukt.. men så är det. Och ändå somnade jag sent inatt. Men men. Kollade på Låt den rätte komma in... asså.. den va så seg så det är sjukt. Tycker det är synd på en relativt bra bok som filmatiseras på det där viset.. Fast boken var ju knappast en av de bästa jag läst heller, har läst böcker som vart 10 ggr bättre.

Trots att jag är pigg och så, ändå känner jag mig lite nedstämd.. vet inte varför om jag ska vara ärlig. Antagligen är det en sak.. men de skriver jag inte här.. Men det löser sig förhoppningsvis..

När tvättmaskinen är installerad och gubben åkt, så ska jag ner till byn och fixa lite. Handla lite gott till fredagsmyset ikväll, och kanske drar jag in till stan för att handla nåt till imon när ja ska till Emma, men de får ja se om jag orkar. Jag har en massa saker hemma ändå som jag kan ta av utan att skämmas för hur jag ser ut ^^



Flyter på bra

Dagen har flytit på rätt så bra tycker jag, men jag har vart trött eftersom jag knappt sovit nåt nu på en vecka. Får ta igen det inatt om jag somnar tidigt, men de skulle jag ju knappast tro att jag gör. Imorgon blir det ju att gå upp tidigt då med, så kanske blir 4 timmars sömn inatt med. Jippie!

Jag har verkligen fastnat i min bok, Demonens tid, av Anne Holt. Tycker den är både lättläst och spännande. Oftast tycler jag att det är svåårt med pocketböcker eftersom de har så liten text, och är så himla tjocka. Som små lätta tegelstenar typ. Denne har dock lagom storlek på texten och är inte lika tjock som bred, haha.

Ne nu återgår jag till boken, ha det så bra alla små barn!



Hello sunshine

Snacka om att jag var irriterad när jag väcktes imorse.. Mamma kom upp o skrek på mig typ.. Eller det kändes så iaf. Jag som skulle sova länge. Hennes tanke var dock god, hon undrade om jag ville få håret klippt. Och det ville jag såklart. Så nu är jag nyklippt och allmänt utvilad ändå. Tyckte att håret blev snyggt, men som vanligt så saknar jag mitt hår direkt efter jag klippt mig. Blir alltid så..

Igår hittade jag en massa sån new age musik.. riktigt gutt att lyssna på. Jag håller nog på att bli sån synthbög. Känns som det, haha. Ne men de e ju skönt med musik man kan sjunga med i, som dessutom är medryckande och positiv. Man blir på sånt bra humör när man lyssnar. Så nu sitter jag och sjunger med i Boomtown Rats - Up All Night, haha... Såna låtar man hört förr.. men glömt bort helt. Alltid kul att återfinna såna låtar.

Det känns som om det är lite för sent att ringa runt och fråga om jobb.. så det får bli imorgon när hantverkaren åkt hem. Eller hantverkare o hantverkare... han ska installera tvättmaskinen, haha. Men de låter ju finare med hantverkare. Innebär ändå samma sak för mig, upp tidigt och passa huset till dom.. haha.



Gimme more

Hello ^^ Har suttit här mest hela kvällen faktiskt, haha. Så inte har jag nåt att blogga om direkt, men kände ändå att jag ville skriva lite.. men de känns ju nästan meningslöst.. hmm.. Jaja.


Oh yeeees

Hej

Jag somnade inatt... orkade inte se hela valvakan, men så glad jag blev sen när jag vaknade o hörde att han vunnit, att Obama nu kommer bli USA's näste president. Riktigt bra tycker jag, det är på tiden att det blir förändring. Det är inte så himla ofta som jag bryr mig såhär, men detta känns lite annorlunda på något sätt. Inte för att han är svart.. ne.. utan för att han tillhör en ny generation som förhoppningsvis kan få både USA och resten av världen på fötter igen.

Obama vs McCain

Nu är arbetet klart ^^ Så stolt jag är över mig själv, haha. Duktiga Davve! Kanske ska läsa igenom det imorgon, men det såg bra ut nu när jag läste. Massa flumm och egentligen inget innehåll, som vanligt när jag skriver arbete. Men bara det blir ett G så blir jag nöjd... det är egentligen hemskt, att jag lagt ner alla prestationskrav och sånt.. innan var jag ju sån som ville ha, och hade, MVG i allt.. men det var då det.. nu är det små G som samlas runt mig..

Nå, över till något lite roligare. Ska ni se valvakan inför vem som blir USA's näste president? Jag ska se det så länge jag orkar. Det kommer även nån film om attentatet mot Nixon, den ska jag se. Vem håller ni på? Barack Obama eller John McCain? Jag håller på Obama. Hoppas att USA är redo för en förändring... annars tycker jag att detta valet bara vart ett bakslag. Att inte en kvinna eller en svart skulle kunna bli president.. Nej som sagt, hoppas de är redo.



Men snälla, sluta nu!

Nu på sistone så har jag gnällt rätt så mycket, det kan jag inte sticka under stolen med.. men när vissa personer sitter o klagar oavbrutet så blir jag sur.. Visst jag har sagt det förr.. och nu kan ju detta kallas att jag "klagar" men vafan.. Har man allt man kan tänka sig.. vad finns det då att klaga på? Har man hela sitt liv fårr exakt allt man pekat på, haft vänner som tyckt om en och respekterat en för den människan man är.. Haft kärlek.. Vad fan finns det då att klaga på? Patetiskt! Hata hata hata!!!

Haha oj..





Galning..

Hejhej

Jag pluggade som en galning igår, och kom rätt långt.. men sen blev jag så utmattad att jag inte orkade med nåt alls, haha. Har kanske gjort halva arbetet.. eller en tredjedel... inte så dåligt med tanke på att jag var helt väck i huvet. Duktigt David. Ska försöka bli klar idag eller imorgon. Sen ska jag testa att ringa runt lite på torsdag och höra efter jobb.

Så det är fullt upp som sagt. Hade det varit nåt jag verkligen brann för och hade passion, så hade jag inte haft nåt emot det, men nu e detta inget vidare.. Men man får bara bita ihop och ta itu med det helt enkelt. Så blir de gjort.



Skönt

Det var riktigt skönt att promenera omkring i mörkret.. lite kallt, men de gör ju inget om man bara klär sig ordentligt. Jag älskar mina vantar för det, dom är så otroligt sköna och alltid varma. Har käkat med.. stek och potatis.. ingen direkt hit om du frågar mig.. så jag tog en banan med.. nu till kaffet..

Jag funderar på att börja sätta samman mitt lilla arbete snart. Ju mer jag gör idag, desto mindre behöver jag göra imorgon. Jag tar ju inget som skolan gör på speciellt stort allvar.. så de lär bli kul att se hur detta arbetet ter sig. Ska bli skönt på onsdag - torsdag när jag är klar med det..

Plugg hela dan..

Hejhej

Allt bara skiter sig, som vanligt.. Jag skulle upp klockan 8 och plugga satan idag.. men vad hände med det? Jo jag vaknade.. stängde alarmet... mamma kom upp och väckte mej.. jag somnade om.. och så vaknade jag klockan 12. Bra David, riktigt bra alltså. Så nu har jag den här sjukt tråkiga uppgiften framför mej, som jag strax ska börja med. Skitkul.. Ordbajsa typ 5 sidor... visst de går, men det blir ju bara flumm av det hela.. jaja..

Anledningen till att jag inte kom upp imorse är ju att jag låg hela natten och kollade film. Först såg jag Ladykillers, en sjukt töntig film.. men den va faktiskt kul.. Sen kollade jag på klassikern Wallstreet. Och fick för mig att jag ville bli aktiemäklare... haha.. så jag letade info tills klockan 5 i morse.. sen kom jag ju då på att jag skulle upp 8.. så tvingade mej själv att sova..

Men nu får jag plugga då... Ha det så kul alla!



Bilder från promenaden

Här är bilder från när jag var ute innan. Man kan se hur ruggigt det är.. Fast det var inte riktigt så kallt som det ser ut att vara.. Tur är ju det, med tanke på hur rädd jag är för kyla ^^





Nobody's Diary

Hej och hå!

Jag var ute innan och det var underbart skönt att promenera. Känns som att hösten bara blir mörkare och mörkare dock.. så vill man vara ute innan det blir mörkt så får man ju gå vid 2tiden på dan... rätt sjukt. Här ute på landet blir det ju becksvart sen.. inga lyktor här inte.

Nu sen ja kom in så har jag faktiskt pluggat. Har kommit på vad jag ska skriva om, "Koldioxid som kylmedium".. Det är lika trisst som det låter, men jag har hittat rätt mkt fakta, och gjort en del research. Så det ska nog gå detta med.. bara 5 sidor att skriva, och det skulle jag kunna fixa på bara en dag om jag verkligen fick tummarna ur röven..

Ikväll så ska vi käka pizza och ha det mysigt. Kolla tv och bara vara.. det är skönt.. i detta mörkret försvinner all min energi.. har lamporna tända bara för att man ska känna sig lite uppåt. en låt som jag fastnade för igår är Nobody's Diary med Yazoo.. den låter skitgammal och är det säkert,.... men jag gillar den.. Gillar hennes röst. Sök på youtube så kan ni höra. Dom här även gjort plågan Don't go
... sök på den så fattar ni vilka det är. Haha.


Riktigt utvilad

Hej och god förmiddag på er alla! Jag vaknade riktigt utvilad idag, trots att jag låg vaken till 4-5 och glodde på tv.. Hoppas de här kanalerna försvinner nu innan jag är helt fast. Har inte kollat om de går att se idag. Haha. Har precis läst igenom nån försäkring mot cancer som jag vill teckna, men även om månadskostnaden inte är stor, så har jag inte råd att lägga 100:- i månaden sådär.. jag har ju inte ens inkomst alla månader på året.. Jaja..

Denna dagen har jag städat här på mitt rum, laggt över musik på mobilen och grejat med en massa. Har tänkt gå en lång promenad idag, det var länge sen. Vädret är rätt så fint ändå. Hoppas bara att det inte börjar regna eller blir en så dryg dag som gårdagen faktiskt var.. Jag har börjat fundera lite över mitt lilla projekt med, och har kanske kommit nåt bra på spåren.. vi får se ^^ Nu ska jag iaf dricka upp mitt kaffe och göra mej klar. Vad ska ni hitta på idag?



Duktigt, Davve

Jag har faktiskt gjort en del nu. Har rensat datan och bytat till ett annat tema så saker ska gå lite snabbare. Förutom det så har jag rensat bort en del onödiga filer, hittat bra musik, kollat tv och läst. Inte så värst dåligt ellerhur? Jag undrar varför jag känner så dåligt samvete.. så fort jag har en dag utan att göra såna "måsten" så känner jag mej så dålig.. Jag har antagligen problem med att koppla av, trots att jag inte gör så värst mycket om dagarna. Det visar kanske på att jag behöver vara igång och göra saker, inte bara slappa? Jag hoppas att saker o ting löser sig.. Snart.

Nu resten av kvällen och natten så ska jag nog svulla lite chips och kolla film. Hemsidan tvplaneten.se är väldigt bra och överskådlig om man ska kolla tv program.. Visar lätt och tydligt vilket program som visas osv. Har kollat där nu en hel del dessa dagar eftersom jag har så pass mkt att välja på helt plötsligt när det gäller tv-kanaler.

Ska nog faktiskt ta mej en liten till på lediga jobb nu, sen tv-program. Och efter det så blir det antingen tv eller film på data. Haha. Jag har inte kollat film på ett tag nu.. Även om jag bara slappat hela veckan.. Jaja. Godnatt på er nu ^^



Rastlös... för mycket rast kanske?

Nu är klockan över tio och jag är rastlös.. har ingen aning vad jag ska göra faktiskt. Har hittat en bok som jag kanske kan läsa.. men det lockar inte nämnvärt. Kanske man borde rensa datan? Det måste verkligen göras.. eller slappa framför tv'n? Min idé om en lugn hemmadag var kanske inte så bra.. jag är så rastlös att jag klättrar på väggarna här hemma.. Måste göra nåt, men vad? Vet att nästa vecka kommer bli hektisk.. har ett arbete som ska in, som ska vara på 5-10 sidor som jag inte ens bröjat fundera på.. sen helgen så kommer jag vara iväg.. så jag kommer ha mkt att göra då.. så kanske bäst ändå att bara slappa nu? Jag borde söka jobb med.. hoppas att jag hinner det också.


Time goes by.. so slowly

Helloj

Davve sitter här och är besviken... Mitt spel funkar inte.. får testa att installera om det.. men de e ju så tråkigt.. åååh... Jag vill ju spela nu! Jaja. Jag har inte gjort nåt idag.. färgade håret.. det var väl allt.. har mest glott på tv och suttit här vid datan.

Smakade på vodkan med turkisk peppar som ja köpte.. riktigt god var den, man kände inte alls smaken av vodka.. som inte är såååå himla gott..





Yo

Heej

Eftersom "Blondinbella" kollar in min blogg så måste jag ju blogga. Ellerhur Hanna? Ellerhur..

Igår hände en kul sak, vi fick alla kanaler som finns. Och så är det även idag. Så tillomed en sån som jag, som aldrig ser tv har suttit som klistrad, haha. Sånt knep från företagen att man ska tecka upp sig på nåt abonnemang... Men det är ju kul att kunna välja mellan en miljon kanaler. Haha.

Så igår fickk jag spelet Spore med. Så kul det är. Jag fastnade direkt och kunde inte slita mig loss.. inte förräns det hängde sig.. Då fick det räcka. Men idag ska jag inte utanför dörren så jag ska ta all den tid till spel som jag orkar. Spel och se på film... bra lördag va?



RSS 2.0