PMS?

Nu har jag sovit nån timma och är på bättre humör. Men det är inte 100 än.. så akta er.. hahah. Är väl nån manlig form av mens eller PMS... nåt är det.. för såhär brukar jag inte känna. Typ... hat..

Ska försöka sansa mig lite mer. Det måste jag för jag orkar inte vara arg. Folk blir ju rädda för mig..

Inskriven på bilskola

Shit... vad är det med mej.. är så arg och galen.. helt sjuk.. så fort ja bara sätter min ner o slappnar av så kommer en sån obeskrivlig ilska. För vad vet jag inte. Men det är nästan lite irriterande.. Jag orkar inte vara arg.. det tar en massa energi bara..

Jag borde vara glad. För jag har skrivit upp mig på en intensivkurs på bilskolan. Så om någon månad ska jag ha körkort är det tänkt. Detta borde jag vara glad för, men jag känner bara ilska.. ska nog lägga mej.. detta funkar ju inte..

Sur.

Heej!

Är så fruktansvärt trött.. och på dåligt humör. Inget bra kombination. Jag sitter och dricker mitt kaffe och bara tycker synd om mej själv. Var typ likadant igår.. jag hade sån kortvarig "livskris" eller vad man ska kalla det. Jag vet allvarligt talat inte vad jag ska göra med mitt liv. Inget har blivit som jag tänkt mig. Det känns inte bra. Inte bra alls.. Jag fick sån panik och började leta efter utbildningar och lägenheter och allt möjligt. Inte för att det hände nåt.. Jag är inte direkt målgruppen för varken de bra jobben eller lägenheterna.

Så jag ska sura idag. Eller i alla fall en bra stund nu framöver. Kanske nån timme med intensiv surning kan få mej på bättre humör resten av dagen. Kanske det. Jag hoppas så. Mitt hår blev i alla fall bra klippt igår. Det är jag glad för. Gillar färgen med, min naturliga. Ser bättre ut än i det krulliga mörka.



Klippa mej :D

Heej och godmorgon!

Jag drömde världens läskigaste dröm inatt.. jag minns inte exakt vad det var.. men jag blev så sjukt rädd så jag for upp ur sängen, t'nde lampor och satte igång tv'n för att slippa ligga i tyst mörker.. haha. Alltså jag brukar inte direkt bli sån.. så tro nu inte det. Detta måste varit en väldigt läskig dröm xD

Om en stund ska jag klippas, och det ska bli najs. Håret ska nog färgas med, men det gör jag själv. Jag har färg som stått i snart en månad... MINST... så nu är det äntligen dags. Jag vet bara inte hur jag ska ha håret.. det ska inte bli för kort.. vilket jag alltid tycker att det blir.. Men ni ser sen :D



Vart ska man bo?

Att städa är som någon slags terapi. Man känner hur det skitiga fula försvinner, och sen känner man sig så mycket fräschare och bättre efteråt. Och just nu vädrar jag så här ska bli LITE friskt iaf..

Asså jag hatar mitt rum. Det är mörkt, innestängt och hemskt. Gillar det inte alls. Vill bara flytta nu känns det som. Till någon egen lägenhet. Ljust och med stora fönster skall det vara. Så man får in så mycket ljus det bara är möjligt. Då trivs jag. Inte i en mörk jättevilla från 1980-talet.

Jag hade velat bo i Lund tror jag. Hellre det än Malmö. Det hemskaste är att jag skulle egentligen inte ha nåt emot att bo kvar här i Staffanstorp.. men då är risken att jag fastnar här hela mitt liv, och det har jag inga direkta planer på. Men vart ska man bo?

Wiie

Heej på er!

Söndag idag och man ska dessutom ställa fram tiden. Så jag tyckte för en liten stund att jag var duktig som var uppe tidigt.. men sen försvann ju det.. haha.

Måste städa lite idag tror jag... fäller som en hund.. det är sjukt. Måste vara brist på vitaminer eller nåt annat för jag tappar miljoner hår hela tiden.. så släpp inte in mej hos er innan jag klippt mej. haha.

Ne nu ska ajg dricka mitt morgonkaffe och bara njuta ^^

Hemma igen!

Heej!

Jag är hemma, jag lever och jag mår bra. Hehe. Jag orkade bara inte skriva igår.. satt hela kvällen framför tv'n tror jag. Minns inte så mycket för jag var rätt trött. Jag hatar att åka tåg. Igår var det överfyllt.. och jag sitter ju i tysta kupén... där va inte direkt tyst. Inte för att jag bryr mej om det så.. men jag vill kunna koppla av.

Dock ska jag koppla av idag. Har inget bestämt och det är najs må jag säga. Ska duscha och göra mej iordning. Det är mina planer, hehe. Se nån film ska jag nog också göra. Vädret tillåter kanske en promenad, men det ser mest ut att bli regn tycker jag..



Mot Kalmar nu

Godmorgon!

Är relativt pigg idag eftersom jag somnade innan 11 ^^ Men jag skulle ju såklart vakna vid 2 och ligga vaken nån timma.. men bortsett från det så har jag sovit gott och är utvilad för dagens strapatser. Men jag kan ju sova på tåget.. faktiskt. Ska bara ta mod till mig och våga göra det oxå.

Det är 8 minusgrader idag.. sjukt.. och jag som hatar kyla.. men tåg är varmt. Och förhoppningsvis hinner solen komma fram och värma upp Kalmar tills det att jag är framme. Ni får ha det så bra här hemma, vi hörs på fredag allesammans!



Sov Gott!

God kväll!

Har packat skitlänge nu... kommer på såna "bra att ha - saker" hela tiden.. Som vanligt.. så mitt packande tar sjukt lång tid. Men jag packar bra. Kompakt och inget onödigt. Så ska det vara. Så när alla andra kommer med sina stora rullväskor så har jag min lilla väska.. haha. Men jag tar ju inte med mig datorn och sånt. Jag pallar inte för jag tycker den väger för mycket.. hade jag haft en sån liten hade jag kanske tagit med den..

Nu tränar jag lite, och snart ska jag faktiskt lägga mig och glo på tv. Ska ju upp halv sex så jag måste vara någolunda utsövd tills dess.. Men hoppas att ni sover gott, för det ska jag försöka göra iaf!

Hahaha xD

Haha sånthär får mig att dö xD



The energi kick


Jag vet inte vad det beror på, men jag fick sån överdriven energikick innan... jag pluggade.. haha (typ).. Jag städade mitt stökiga skrivbord, dessutom flyttade jag min tv till bokhyllan. Den passar skitbra där. Har testat, och man ser bilden mycket bättre från sängen ^^ Haha. Dessutom städat och sånt har jag gjort ^^


Sovmorgon och snöstorm

Heej!

Tog sovmorgon idag för jag kunde verkligen inte somna inatt.. låg vaken till typ 4 och vände och vred mig... hemskt.. Men jag är pigg nu. Borde gått upp tidigt ändå så ja kunde somna tidigt ikväll, jag ska ju upp halv sex imorgon bitti för jag ska med tåget. Men så bra planerat blev det då inte.

Det har vart typ storm här med, det har snöat oxå. Men.. åååh.. det var ju vart o skönt härom dagen.. snälla låt det bli fint väder då jag ska till Kalmar! Det är ALLTID dåligt väder.. jag tar det som ett tecken... Usch.. jag och mina tecken.. Jaja. Jag kanske borde plugga idag då. Jag sitter och läser sammanfattningen av en bok om och om igen xD Haha. Bra David.. kommer väl gå som med förra tentan..



Plugga lite då.. nja..

Som jag flummat... har ont i magen av allt skrattande och galenskap.. haha. Men nu ska jag skärpa mig och faktiskt plugga lite.. eller läsa lite om vad jag ska plugga. Jag ger omotiveringen ett namn tycker jag. Vill inte, och orkar inte plugga. Nä det är inte kul mer.. inte med detta.. nej fy ><

Jag är bäst och jag slutar aldrig

Hej hopp!

Jag är så flummig.. flummig och trött. Ja. Haha. Nu glömde jag vad jag egentligen skulle skriva.. men jag minns att jag skulle nämna att jag var hos Emma innan.. och nu har jag ju nämnt det. Vi drack kaffe o flummade..

Kaffe.. mm..




Tidig måndag

Heej!

Uppe tidigt idag som vanligt på måndagar. Ska ner och handla lite och ta ut pengar. Och eftersom mamma ska till Köpenhamn idag så åker jag med henne på vägen.

Är sjukt trött.. men det är bara för jag somnar ju inte förrän vid 2 mitt i natten. Och tror mig ändå kunna gå upp vid 8.. men men. Jag ska ta en tupplur sen när jag kommer hem. Så ska det bli.

Pretto!!!

Så nu har jag pluggat. Mer än jag tänkte.. men det innebär bara att jag slipper göra det imorgon. Och det är ju positivt om något. Men jag känner mig nästan lite väl pretto idag. Hemskt nästan att tänka tanken att denna flummiga hemskt roliga människa som jag faktiskt är (hihi), är så pass duktig och pretantiös med. Galet. Nu väntar söndagsstek och vila resten av kvällen ^^


Företagsekonomi


Nu skall det pluggas en del. Det blir Företagsekonomi nu. Har typ 5-6 uppgifter som ska lösas. Jag känner inte att min hjärna är den skarpaste idag, men det ska väl lösa sig. Det hoppas jag. Annars får jag be om hjälp i skolan. Det är ju trots allt det lärare SKA vara till för.. men vissa kan ju inte ens svara på ens mail.. Dålig stil..


Effektiv utan dator

Heej på er!

Idag satte jag klockan på ringning vid 10.. kom upp ur sängen vid 11. Och sen dess har jag städat (skurat golv, dammtorkat och dammsugit) jag har dessutom pluggat och läst ut Sagan om de två tornen. Davud är faktiskt rätt effektiv så fort han kommit från datan lite..

Dessutom har jag så smått börjat snegla på nån liten utbildning.. nåt jag kan få jobb inom.. haha. Mer berättar jag inte nu, men det är rätt bra betalt. Och brist på arbetskraft. Så 30.000 i ingångslön tackar jag inte nej till. Inte heller en till två terminers utbildning. Hah!

Nu ska ja checka vad jag ska fixa för uppgifter tills på ondsag då jag ska till Kalmar och skolan.



Lady Gaga - The Fame

Haha denna skivan går om och om igen i skivspelaren... galet.. Älskar ^^



Hmm

Det blir ingen bio idag.. Jag och Felicia skulle se Män Som Hatar Kvinnor. Men den va typ fullbokad överallt.. så det blir en hemmakväll med Robinson istället. Just nu har jag världens migrän med.. jippie! Ska nog ta och läsa lite.. var ett tag sen.. Dessutom skiter jag i att det gör ondare i huvet av att läsa ^^

bläää

Hellu!

Guten morgen! Eller eftermiddag är det ju nu... har världens huvudvärk och sitter med jämmer i min hals.. inte bra direkt.. Men ja fattar inte varför ja ska ha ont :O Jag tål inte sån smärta..

Nåväl.. jag har inte gjort så mycket ännu iaf.. suttit vid datan och snackat i telefon.. ska gå och ta mej en painkiller nu..



Mamma 50

Heej!

Fredag idag, solen skiner så som igår och jag är på allmänt gott humör. Denna fredagen är inte en vanlig fredag... utan mamma fyller 50. GRATTIS! Dock så vill hon inte bli uppvaktad.. jag sjöng inte ens i morse. Haha. Men det var så hon ville ha det och jag tog sovmorgon.

Om några timmar ska vi hämtas till mormor där vi ska fira lite. Dock vet jag inget alls om vilka planer det är för dagen. Men det blir ju mest kul. Lite överraskning. Snart ska jag ge henne paketen jag inhandlade igår med Emmas hjälp med.

Hoppas ni har en bra dag!

Solen skiner

Heej bloggen!

Solen skiner och jag är på toppenhumör! Inte ofta det händer såhär tidigt.. men jag tror solens inverkan är rätt stor ändå ^^ Man blir inte pigg och glad av en massa grått och rusk..

Idag blir det stan för min del. Emma hänkar på. Det kommer bli flumm.. som vanligt när vi gör nåt xD Haha. Nä men vi ska hitta present till min mamma. Hon fyller 50 imon. Gammalt... haha. Som jag retar henne för det ^^

Nä men ni får ha en bra dag!

Före detta vänner

Godkväll!

Känner mig helt... jag vet inte. Jag är inte trött, för ja slumrade lite i eftermiddags, men jag är inte pigg heller. Det är nog detta som kallas zombie. Man är inget direkt.. Och detsamma kan man kalla denna dagen. Inget direkt.. Jag har gjort just inget (direkt)... haha. Pluggat lite, pratat tele, vart ute.. Men inget sådär enastående speciellt..

På msn så har jag en kategori. Denna kategori börjar bli lite överfull.. men den heter "Före detta vänner". Passande namn, för den innehåller exakt vad den heter. På de senaste 2 veckorna har två till hamnat där.. haha.. och tre tagits upp i "Vänner"... ja jag säger då det.

Man vet vem som är ens riktiga vänner. De sviker en inte. De överger en inte. De bryr sig om DIG, inte bara om sig själva. Vissa bara utnyttjar en tills de hittat nån annan att plåga.. varför får jag alltid såna? De kan vara oerhört roliga att umgås med.. men de kräver så SJUKT MYCKET av en.. Istället för att ge. Och folk som mig, som har dåligt samvete.. de utnyttjas.. både medvetet och omedvetet.. Ja. Tråkigt inlägg, jag vet. Men nu är jag dock en zombie..





Tråkiga glöms bort..

Alltsedan ja började denna dumma distansutbildningen så har jag blivit mer och mer lat. Jag har problem med att gå upp vid 8 tillomed.. förr kunde jag lägga mig 2 på natten och sen vara utvilad halv 7 när klockan ringde och jag skulle till skolan. Kanske var jag typ halvsovande alltid på den tiden, men såhär som det är nu vill jag verkligen inte ha det. Jag måste ha fasta riktlinjer. Folk som säger åt mig vad jag ska göra och när jag ska göra det. Visst jag klarar mig annars med, men det blir lätt att det tråkigaste glömms bort..

Men sen tål jag inte lata människor. Jag är inte lat på det viset, inte vad jag själv anser iaf. Jag gör det jag ska göra, och gärna i tid med. Jag gör saker var dag, jag rör på mig och jag umgås. Helt kass är jag inte, även om jag inte är så hyperaktiv som jag var förr. Men det blir jag nog snart igen. Men vissa ligger ju enbart och latar sig. Palla..



Mår sådär

Heej!

Fin dag idag med massa massa soooool! Sånt gör en på gott humör. Och då kan man glömma att magen är riktigt irriterande.. mår lite sådär idag.. men jag överlever skulle ja tro.

Hoppas ni har en bra dag!

Botoxfejs



Grannt va?

My child

Heej!

Varenda dag när ja vaknar.. och kanske sisådär 5 timmar framåt, så ser jag ut som en sån plastikopererad botoxmania. Hela huvet ser helt galet ut. Kan inte röra på det alls typ.. haha. Men det är rätt kul ändå. Annat kul är att det blåser som in i.. idag.. Rena rama stormen. Jag trodde ju att det skulle bli stan idag, men staden får snällt vänta tills imon.

Idag blir det istället PLUGGANDE... som vissa aldrig gör.. haha. Inte menat att det skulle vara du då SNÄLLA Sandra... hahaha. DissarN.. Nä nu ska jag vara snäll. Snäll..

En "sak" ni får lov att vara elaka mot är mitt barn.. se själva..



Duktigt David!

Jag har varit så duktig att jag pluggat en massa idag. Och så har jag diskat och vart allmänt duktig på det sättet med. Och jag har hjälpt Felicia med sin blogg ---> http://quidproquo.blogg.se/  <---. Den är i skrivande stund inte helt klar. Men kolla in och läs den!

Just nu är jag helt seg i huvet.. ska nog sätta mig och läsa Sagan om de två tornen och käka choklad.. låter bra.



Vissa går ju..

Heej!

Sittre och väntar på mamma... ja lovade att hjälpa henne med att slänga allt det riset vi klippt ner.. så vi ska till avfallsstationen snart.. om hon blir klar nån gång. Jag hatar att vänta (A)

Annars så har jag bokat tåg och hotell... kom på att jag åker ju nästa vecka. Inte på nån härlig semester.. utan till Kalmar o skolan... Vissa går ju faktiskt i skolan. Och ger inte upp som vissa andra..

Så har jag även läst Miljöekonomi. Och funderat på vad jag ska ge mamma i födelsedagspresent. Hon fyller ju 50 på fredag.. Hmm... vad ger man en sån gammal människa?

Fylla minnet...

Sen typ 4 timmar så har jag suttit med mobilen och lagt över musik och bilder samt filmer. Jag är sån att jag måste liksom ta bort allt emellanåt.. vet inte varför.. men det känns liksom rent då. Eller vad man ska säga. Annars är risken att jag glömmer kvar gammalt mög och det tar bara plats.

Tur ändå att jag inte köpta 8 gigabyte minneskort innan som jag hade planer på. 2 gigabyte räcker för mig. Tänk...med 8 gigabyte skulle det ta 4 x 4 timmar att fylla minnet... Alltså 16 timmar..


Oh yes

Tjenare!

Haha klockan är tre nu, och jag har precis druckit mitt morgonkaffe.. snacka om lite väl seg idag.. men sova är skönt ju. Och en bristvara normalt sett. Jag brukar sova kanske 7 timmar per natt. Nu blev det 11 ^^

Mormor var som sagt här igår, och vi kollade melodifestivalen, åt gott och snackade skit. Najs. Jag blev dock lite överraskad över vem som vann melodifestivalen.. Jag satsade på Måns.. men tji fick jag.. Men det kanske kan fungera med en operalåt ändå? Vem vet? Sen mormor åkte hem så flummade jag här vid datan.. och sen kollade jag på Australia. Eller jag BÖRJADE kolla.. visst den var väl bra.. men så överdrivet bra var den kanske inte. Nicole Kidman kan ju inte ens se förvånad ut med allt det botoxandet..

Idag ska jag iaf fylla min mobil med ny musik.. sen blir det nog inte mer. Ska först ut på en långpromenad och frisk luft. Vad ska ni hitta på idag?


Gröna fingrar

Nu har vi jobbat som små trädgårdstomtar. Klippt och beskurit en massa björkar. Egentligen hatar jag sånt arbete. Inte för att det är jobbit att klippa och sånt, utan för att man måste stå med ryggen böjd. Jag har ju trots allt ryggbesvär. Men det måste ju ändå göras..



Ska ta nåt att äta snart.. vad vet jag faktiskt inte. Blir kanske pizza eller nåt annat mums. Sen kommer mormor och vi ska kolla på finalen i Melodifestivalen. Jag har ingen aning vem som kommer vinna... tycker det är rätt många som är lika bra (eller lika dåliga kan man ju med säga). Men jag gillar den låten Snälla, Snälla ^^



Trädgårdstrams

Heej!

Solen skiner och det är 10 grader ute! Våren kommer med stormsteg nu minsann. Det innebär dock att David ska ut och klippa kvistar och annat trädgårdstrams. Men vi hörs senare!

HAAJ!

Lalala.... långsamt....

Mitt internet har blivit extremt långsamt.. säkert nåt virus. Eller så är det Firefox som bråkar.. jag vet inte. Men det är irriterande till tusen att det ska ta så extremt lång tid innan sidorna laddas. Hoppas det fixas till imon.

Jag sitter och läser lite nu. Försöker plöja igenom min lilla bok. Har väl sisådär 350 sidor kvar eller nåt.. Men jag tycker den är bra så det gör inget att det är så mycket kvar.

Om en stund ska jag lägga mig och se film tror jag... tröttheten kommer liksom smygandes.. Nåväl... Ni får ha en fortsatt bra kväll (natt).

haha

Hej igen!

Är på bättre humör nu, men lika seg är jag dock fortfarande.. vet inte varför. Hoppas bara att det inte är nån ny förkylning som kommer smygandes. Har mat i magen, och det brukar ju bota det mesta, haha.



Tjurig

Heej!

The old one here! Haha. Jag vet inte varför, men jag har varit helt tjurig idag. Och trött som fan.. Är väl åldern som tar ut sin rätt antar jag. Är inte alls på humör..

Så Felicia och min lilla sak får vi kanske göra imon eller nästa vecka ^^ Lika bra. Haha. Men ja kanske ändrar mej sen.. who knows?

Oh la la la

Hittills har min födelsedag varit väldigt najs. Lugn och najs. Jag sov ju som sagt länge, sen vid tretiden kom mina syskon och mormor hit. Så fikade vi massa. MUMS var det minsann. Tårta skall det vara på ens födelsedag, och vad passar bättre än Prinsesstårta? Detta blev ju nån form av Prinstårta då. Haha. Dessutom goda chokladkakor mamma bakat.

Sen softade vi i några timmar, jag satt lite vid datan och var social. Tack än en gång för alla gratulationer jag har fått ^^

Efter några timmar blev det kvällsmat, även nu tårta. Smörgåstårta. Det är mums. Gotti! Så även om det kanske inte riktigt fanns plats så glufsade jag i mig två gigantiska bitar.

Nu är jag så dåsig att jag måste sätta mig och bara pusta.. haha.. maten tar sån plats..



Såhär glad



Såhär glad är David idag ^^

David 21

Heej!

Idag fyller David 21. Haha. Galet att jag blivit så gammal så fort.. men det känns bra ändå, för jag är inte så mogen och tråkig ändå. Haha. Jag är inte mer mogen än jag var som 16åring. haha.

Tack till alla som ändå kom ihåg min födelsedag. Jag har ju inte sagt nåt.. men alla minns ändå, helt galet det med ju. Speciellt tack till Hanna och Emma. Haha. Samtalen va minst sagt roliga och gjorde att denna dagen fick en bra början. Men tack även ni andra, och min familj såklart. Mamma som bakat hela dagen medans jag sovit. Tack!




Fick pengar, mössa och choklad ^^

Lala... trött?

Hej på er!

Är jag trött eller är jag trött? Jag är trött.. Helt överdrivet trött faktiskt, haha. Somnade sent som vanligt.. och vaknade vid 8... två minuter senare ringer telefonen >< Händer alltid mej.. Nu var det dock Emma, så vi bestämde att vi skulle ses idag. Var ju länge sen.. jag har inte träffat nåt i stort sett.. Bara stängt in mig här och tyckt synd om mig själv.. Men denna veckan har jag börjat med min nya sociala tillvaro. Det ni..


Ge mej!

Ge mej denna!


Plugg... med.. häst

Hej på er!

Jag har blivit häst... häst med plugg... Plugghäst. Ja jag vet.. Nörd. Men jag måste ju plugga för att komma nånstans i livet. Eller.. ja.. kanske komma nånstans iaf. Haha. Jag har skrivit tre arbeten idag. Grattis David!



Nörd jag vet

Så najs dag det har varit. Spenderade eftermiddagen med Felicia inne i Lund. Najs najs. Massa fika och mat blev det. Dessutom lite springande i affärer. Och vi bestämde vad vi ska göra på fredag. NAAAJS.

Eftersom jag är en sådan fruktansvärd nörd så ska jag börja på att läsa Sagan om de två tornen nu. Nörd. Jag vet.

Mitt nyaste beroende

Alltså jag måste bekänna mitt nyaste beroende.. Jag har blivit beroende av Risifrutti. Det är galet. Det är gott. Och det är nyttigt!


Idag blir det...

Heej!

Shit vad jag är trött idag.. tog ut mig rejält när jag pluggade igår.. arbetet tar ju aldrig slut.. nu är det uppe i 13 sidor.. Men det ska nog inte bli så mycket mer. Ska fixa till utseendet på rapporten idag så det blir snyggt.

Annars så ska jag nog in till stan och fika med Felicia. Var länge sen vi satt och flummade i källaren på Espresso House.. haha.



Gammal

Har haft en bra dag idag, trots regnet och allt det gråa. Åkte med familjen till Burlöv C, där vi kollade efter present till moi, haha. Fyller ju snart år.. Hittade iaf en mössa jag ville ha. Så nu vet jag ju inte ALLS att jag ska få den på torsdag... nejnej.. haha.

Hela det här med att fylla år tycker jag är lite hemskt.. 21.. År.. Gammal.. Jag känner mig inte alls som 21.. eller jo på vissa sätt, men på det hela taget så känner jag mig ungefär som 16 - 17. Har väl fastnat där.. Fast jag har ju iofs mått dåligt, och jag tycker att så mycket tid bara försvunnit.. Men den ska jag ta igen nu. 21 år ung.



Misshandlad

Nu ett tag så har det ju florerat en massa om att Chris Brown skulle ha misshandlat Rihanna så mycket att hon nästan blev medvetslös. Detta efter att hon skällde ut honom för att han vart otrogen. Han hotade henne med att han skulle ta livet av henne, och slog henne, bet henne, tog stryptag. Blodet stänkte över inredningen i den hyrda Lamborghinin.

Sen tog tog Rihanna tillbaka sin anmälan. Och ska tydligen ha bedyrat sin djupa kärlek till Chris Brown. Hon gör det som många misshandlade kvinnor i hennes sits gör, de skyller på sig själva, och rättfärdigar genom det mannens agerande. Det är en av de saker jag absolut inte tål.. att män misshandlar sina kvinnor. Jag kommer aldrig mer lyssna på macho Chris Browns musik.. hoppas hans karriär är över.. Han var tillomed så feg att han sprang iväg när polisen kom..




Bilden på Rihanna som läckte ut..

Söndag

Hello på er!

Igår var jag hos mormor i stort sett hela dagen. Hjälpte med att klippa ner träd och sånt.. hahaha. Nästan så jag får gröna fingrar! Blev en massa fika med.. och sen kom Felicia. Vi promenerade runt och snackade en massa.Var så länge sen vi sågs.. men imon blir det nog att vi hittar på nåt. Och på fredag. Haha. Ska bli kul.

Fick mail om att jag klarade tentan jag åkte upp och gjorde för nån vecka sen. GRATTIS David! Är du smart eller är du smart? Haha. Folk tror jag är dum.. men egentligen är det bara en taktik för att egentligen ha övertaget ^^

På tal om skolan så ska jag plugga idag. Ställde till och med klockan för att jag skulle komma upp och hinna skriva. Det är kanske bara 2-3 sidor kvar.. och det är diskussion plus slutsats.. jag ÄGER på dom bitarna. MUHAHAHA. Så det ska nog gå bra. Hoppas jag iaf, för jag vill bli klar med det idag. Har ju tagit en veckas tid nu..



Attack

Guten morgen!

Sov skitkonstigt inatt... vaknade av att jag skakade och sånt.. tror ja fick astma-attack... men jag är inte säker.. Så är rätt trött.. men ska iväg och handla så det finns ingen tid till att sova nu. Dessutom ska jag plugga sen. Om jag orkar, haha.



Plugg ^^

Jag skriver och skriver och pluggar och pluggar... haha. Såhär mycket har jag inte pluggat på år och dar.. men det känns skönt. Riktigt sjukt skönt. Att liksom veta att jag är smart ^^ Haha. Det jag avskyr mest är att bara gå och slöa hela dagarna.. nu blir det rätt mycket sånt, jag vet..

Inbyggda klockan är på snooze

Hej mina vänner!

Idag skall jag vara effektiv. Haha. Eller den bakomliggande tanken är ju de.. men okey.. vara effektiv för att vara mig då ^^ Jag måste skriva på rapporten.. sen bestämma lite inför helgen och så. Inget speciellt svårt kanske..

Nu flera dagar i rad har jag ju sovot skitlänge.. helt galet tycker jag! Men nu ställde jag ju klockan. Min inbyggda klocka verkar ju vara inställd på konstant snooze... hahaha. Men mobilklockan funkar som den ska!



Nörd eller störd? ^^

Haha är jag nörd eller vad? Jag har suttit i tre timmar och kollat film... hihi ^^



hmm

Ja då har man skrivit arbete som en galning.. tråkigt som fan.. men energidrycken underlättar lite. Dock hade jag 43 sms när ja satte igång mobilen igen.. asså.. snälla..


Vackert :')



Haha vackert eller hur?

Haha galet!

Heej!

Snacka om att jag lider av översömn... haha.. Jag vaknade vid ett idag.. haha. Lite skämmigt. Men vafan. Jag låg och kollade film hela natten.. Jag har en sån tröskel eller vad man ska kalla det. Vid 22-23 är jag skittrött.. och det skulle ju vara perfekt att lägga sig då. Men såklart håller ja på med annat. Är social till exempel.. så det blir inget sovande.. Sen är jag skitpigg till 2-3 på natten.. Galet!


Me like: Maggie Reilly - Wait


ME LIKE


I´m waiting for you,

those words I still hear you say,
But it seems like a lifetime
since you went away,
These chains round my heart
and they´ll just wont let me feel,
Until you return I will never be free,
I hear you call - wait for me.




Nytt!

Hellu!

Ja som ni ser så är här lite annorlunda... Bloggen har fått sig en uppdatering.. lite väl naken kanske.. men jag gillar färgerna. Mycket ljusare och mer öppen än tidigare. Från och med nu så kan ni komma med lite förslag på vad jag ska skriva om. Blir ju roligare så ellerhur?

Hmm... dela av?

Jag sitter och glor lite på lägenheter.. Det finns i stort sett inte en enda där det är 5 sovrum... så man får väl ta och dela av.. men får man verkligen göra det i en lägenhet?

Stock-huve

Hej vänner!

Inatt sov jag som en stock. Ni vet, man lägger huvet på kudden och somnar, och så känns de som en sekund senare, så vaknar man och det är ljust ute? Haha. Så var det inatt.. men är utsövd iaf.

Har läst klart Sagan om Ringen nu (jag vet att jag tjatar). Ska ut och motionera med.. det behövs.. haha. Måste ha frisk luft eftersom jag satt inne hela dagen igår.

Emma fyller 21 idag med! Grattis!




Haha mes ^^

Hmm..

Alltså jag känner mig så rastlös.. vet inte vad jag skall göra.. Både trött och pigg.. hungrig och mätt.. glad och ledsen.. Wierd.. Inget har jag gjort idag heller.. inget utom att dega och läsa.. Inget fel i det kanske, men så himla spännande är det ju dock inte.. Ska väl läsa klart Sagan om Ringen idag.. den har jag kämpat med hur länge som helst. Sen ska jag skriva en rapport om Attac-rörelsen. Kanske kan hitta lite info om det. Men tror inte det.. kommer bara dega tills ja somnar..



The King

Woha!

Hej på er!

Idag har jag suttit försjunken i en bok.. haha. Företagsekonomi.. det ni. Haha. Så tråkig har jag blivit.. men jag tycker ju det är kul.. har fått lite mer idéer nu.. så ska se om det blir nåt av det.

Sov länge gjorde jag med.. orkade inte ställa klockan, så sov till 12 typ. Och nu sitter jag och lyssnar på Melodifestivalskivan... mes jag är..



Hahahahahahah xD

Hahahah jag dör xD



Sånt här händer bara mig

Heej!

Nu funkar bloggen... den var helt dum igår.. så jag orkade inte med att skriva. Eftersom jag ändå inte fick det att publiceras. Men jag är hemma nu igen i alla fall. Jag kan berätta lite om den hemska dagen i Kalmar då.

Först strövade jag runt i Kalmar innan tentan. Solen sken och allt verkade bara skitbra. Visst var jag trött, men tänkte att det var inte så himla länge tills jag var hemma igen. Själva tentan var väl sådär.. ja fattar kanske trögt.. eller intresserar mej inte.. det är så tråkigt att jag vill spy på det. Hahaha. Vissa verkar ju tycka det är kul... haha. Nä jag hoppas på ett G iaf.

Efter tentan tänkte jag shoppa lite för att fördriva tiden.. men då blev det typ hagelstorm.. haha. Jag flydde in i skolan och satt där vid datan tills tåget skulle gå. Just det.. det SKULLE gå.. men mitt tåg hem var inställt.. så där stod vi kanske 200 pers och väntade. Signalfel. Samma som när jag satt fast i tåget 200 meter från Lund C. SJ kan fan ta sig i röven.. Ursäkta mitt språk..

Nä men vi väntade skitlänge då.. så skulle det komma bussar, som skulle köra oss till nån ort längre söderut. Tror det var Emmaboda. Där skulle stå ett tåg och vänta. Efter en timmes bussfärd var vi i Emmaboda. Inget tåg.. alls.. Ingen människa över huvud taget som visste nåt. haha. Men jag kan ju inte stå tyst som alla andra.. så ja började snacka med en kvinna som skulle till Malmö. Och vi kom fram till att vi skulle med samma tåg. Eller åt samma håll iaf.

Sen åkte vi då tåg till Alvesta... där var det snöstorm. Hahaha. Och vi, kvinnan och jag snackade med en kille. Haha. Han gav oss cider.. hahaha. Men tåget kom så småningom. Och jag var hemma vid 22 typ. Haha. Sånt här händer bara mig..





RSS 2.0