Den tiden är förbi

Denna lördagskväll ska jag bara ta det lugnt och mysa. Ska nog läsa ut min bok och samtidigt kolla lite på film tror jag. Fryser väldigt mycket så det kanske blir ett bad med. Men tror inte jag orkar faktiskt..

Jag sitter mest och irriterar mig lite på folk.. att man kan vara så patetisk.. men men.. inget jag kan göra just nu.. egentligen bryr jag mig inte längre.. den tiden är förbi nu..

Jaså..

Vem köper blommor för 900 spänn?



Svar: Mormor

Hemma igen

Hejsan!

Är hemma nu igen. Hade jättetrevligt igår och även idag. Vi körde rundor och handlade blommor och allt möjligt. Haha. Jag vet, det låter mesigt, men roligare än att bara sitta inne och sega. Känner mig allmänt frusen faktiskt.. kan vara för att jag inte duschat.. jag vaknar inte då. Men men.. Som vanligt så hade jag en svärm med beundrarinnor efter mig.. detta är ju mystiskt..



Like a prayer



Älskar denna skivan. Har alltid gjort. Kommer alltid att göra..

Yeah!



Bild från i somras på mig och Felicia ^^


Med oss är livet alltid en fest

Hej!


Fredag idag, och det är ju störtskönt. Sov länge på en alldeles för tunn kudde, så jag har ont i hela ryggen. Men med Ipren så löser det sig nog. Har ju haft problem med ryggen i 5 år nu, sen dess att jag började svälta mig själv.. Och trots att jag slutat med det dumma, så är ryggen fortfarande kass. Men jag har mig själv att skylla.

Idag ska jag först till mormor, hon hämtar mig vid halv 4 cirkus. Sen ska jag till Felicia och vara där tills imon. Vi ska käka räkor och ha det gött. Kanske blir det lite festligheter, vem vet? Med oss är livet alltid en fest ^^



Man märker på mitt sätt att skriva att jag är upprörd..

Fy farao... har nyss lagt en beställning på kurslitteraturen jag ska ha.. 1045:- blev det totalt. Sånt skit alltså. Men men.. det är ju det som studiemedlen ska gå till.. eller ej.. hmm.. Känns onödigt (vet att jag skrivit det förr)... Men detta irriterar mig till multum! Nästa vecka skall jag väl hämta ut de små paketen.. hos Amandas mamma antagligen. Höhö.

Ska kolla på tv sen tror jag, och fika lite med mandelmusslor och glass. Yummie! Haha. Man märker på mitt sätt att skriva att jag är lite upprörd.. känner mig lite slösaktig på pengar.. men men.. Ska kolla Världens värsta bilförare.. lagom peppande nu lagom till att jag själv skall börja köra.




Hihi ^^

Snygger som alltid ^^



Beroende.. haha

Hej på er!

Solen skiner idag, och det gör jag med ^^ Haha. I fake-brun menar jag då. Haha. Snacka om patetiskt beroende.. men ja.. Det är ju inte så skadligt som rökning och droger precis..

Har legat länge i sängen, för jag mådde inte så bra innan.. helt illamående och ont.. men mår bättre nu. Så jag tänke faktiskt sticka ut och njuta av det fina vädret.




Najs kuddar va? xD

Patetiska lilla Högskola..

Jag gillar inte riktigt det här med att man ska köpa en himla massa kurslitteratur hela tiden när man går på Högskola / Universitet.. Nu kollade jag kurslitteraturen jag ska ha till två kurser som börjat nu efter jul... 1200 kronor går de böckerna på.. 1200 för två månaders kurser? Patetiskt.. speciellt eftersom den ena är en introduktionskurs och den andra är.. allmänt tråkig..

Nu ska jag inte klaga, för jag har pengar så jag klarar mig.. men jag kan inte komma ifrån att det är patetiskt.. nästan lite överdrivet nu. Som om skolan har kontrakt med bokförlaget.. verkar nästan så.. sen skall man väl köpa ett patetiskt kompendie med.. Ja jag säger då det...

Brunch deluxe

Hej igen!

Det blev ingen parfym, den luktade inte så gott som jag trodde.. men det är ju ändå bra, för på så vis kan jag spara de pengarna ^^ Haha. Kanske hittar nåt kul jag kan köpa till min nya dator sen.. när den nu väl är inköpt.

Vi käkade brunch hos mormor, mamma och jag. Satt där och snackade skit från 10 till 13 hahah. Tre timmars mögsnackande.. Momor berättade om när hon lånat Felicias lap-tocke... hahaha.. (Laptop). Hahaha. Snacka om att vi garvat under dessa tre timmar. Får ses lite oftare. Vi åt gott dessutom, köpte med oss ostfrallor och lite andra bullar.

Ne nu ska jag sätta mig och läsa!



Mössa inne?



Coolt med mössa inne? xD

Tidigt uppe :O

Hejhej!

Tidigt uppe idag. Det är ändå skönt.. man för gjort så himla mycket.. Egentligen så skulle ja träffa Felicia, men det blir inget. Sen så skulle jag ha date, men daten e sjuk... haha. Min vanliga tur antar jag. Istället ska jag tröstköpa mig något tror jag.. en Burberry-parfym vill jag ha. 

Annars vet jag faktiskt inte vad jag ska göra.. mamma ska till mormor, och jag hänkar nog på dit. Har inte träffat mormor på alldeles för länge nu.



Amanda - header



David snickrade ihop lite till sin lilla fru. Haha. Så nu kan hennes blogg (finns en sådan) prydas av en snygg header. För vad är snyggare än lilla Amanda?


Promenixen

Jag var jun ute innan och promenerade. Det är den bästa motion man kan få. Man behöver bara gå en timme om dagen. Jag vet vissa som gått ner 20 kilo enbart med detta. Och att äta någolunda nyttigt såklart. Vilket jag.. gör.. hmm..



Vacker som vanligt..





Utsikt som vanligt ^^

Ojoj..

Kan ni gissa vem som är 29.682 kronor rikare?



Kan inte gå upp xD

God eftermiddag!

Jag har nån sorts inbyggd mekanism som gör att jag kan inte gå upp... det kvittar hur pigg jag är, jag ligger ändå kvar i sängen. Det är sjukt. Jag vaknade vid 10 av alarmet.. men ja gick inte upp förrän vid 11.30.. haha. Jag tänkte väl att jag behövde vila mig lite, inte vet jag.

Jag ska snart ringa till CSN och klaga, om nu mamma kan bli klar med den förbannade telefonen. Hon skulle vara iväg idag, men så är hon såklart hemma. Jag som skulle njuta av att vara ensam.. jaja.. Gick inte så bra med det nä..


Beyonce

Jag är verkligen såld på Beyonces nya album "I am... Sasha Fierce". Har egentligen aldrig gillat hennes låtar förr, även om hennes röst är underbar. Men detta albumet är verkligen fint. Så många fina lugna låtar, blandat med en del lite snabbare. Skön platta helt enkelt. Men jag gillar de långsammare låtarna bäst. Så här sitter jag och myser. Äter lite choklad med. Man får ju unna sig lite. 


Semlor

Även om det inte är Fettisdagen än, så har vi minsann käkat semlor! Mamma fixade medans jag var ute, och det vara skitgott!


CSN - bajs

CSN är dumma. CSN är skräp. CSN ger mig magsår.. Alltså varför är jag den enda som inte fått mina studielån / bidrag?
Jag behöver faktiskt pengarna.. Och är det så att skolan är den som bråkar.. haha. Då brakar jag lös utan hämningar kan jag säga.. Jag blir så sur på att allt som Högskolan i Kalmar än tar sig för, så sköter dom det så dåligt.. ja.. Kasst.. Dumma..


Oh la la, det går bra nu

Hej o hopp!

Jag som skulle upp tidigt.. jaja.. Skit samma. Jag behöver min skönhetssömn, speciellt eftersom jag inte kan somna på nätterna. Jag tänker på att sova vid 22-23... sen så är klockan rent av 02... och sen tar de kanske en timme innan jag somnar.. så att gå upp vid 8 tar emot. Istället skippade jag väckarklockan och sov ut.. Skönt!

Ska strax ut på långpromenad. Sen ska jag diskutera min nya blogg med mamma, och få lite hjälp kanske. Sen ska det nog rulla på. Från att ha varit mindre än 100 så ska ni bli 100 tusen! Haha. Så är det tänkt. Jag måste se om pengarna kommit till mitt konto med. Så jag kan boka tid och fixa mitt körkort ^^




Likt va?

Efter två år är jag fri





You can't hurt me now
I got away from you, I never thought I would
You can't make me cry, you once had the power
I never felt so good about myself

Följ era drömmar

Jag är helt fast i min lilla bok, en biografi över Madonnas liv. Den är verkligen intressant, för man får följa en kvinna som inte alls är den man tror att hon är, det här hårda skalet som hon visar upp. Istället ser man en väldigt smart, men samtidigt osäker person, som har en fingertoppskänsla när det gäller att skapa hits.

Jag har väl läst kanske 200 sidor sen i förrigår. Den är inte världens mest lättlästa, men det gör inget. Denna boken inspirerar mig faktiskt. Att följa sitt hjärta och infria sina drömmar. Om folk i ens omgivning påverkar en på negativt sätt (man kan mycket väl älska dessa personer oerhört mycket), då skall man göra sig av med dom. Så socialt inkompetent är jag ju inte att jag inte kan skaffa nya vänner, haha.

Nu menar jag ju inte alla mina vänner såklart... det hoppas jag att ni fattar. Men där finns vissa soom tar oerhört mycket energi. Såna själviska.. usch ne nu blir jag arg... Arg på mig själv för att jag vart så blind. Usch på det!




Boken

Slappe-söndag

Hej på er!

Idag är det söndag.. och jag mest bara slappar.. haha. Jag funderade på om jag skulle ta mig för mågot idag.. men kom fram till att det bästa är nog om jag ligger i sängen och läser eller ser på film. Så det är vad jag ska göra!

Hoppas ni har det bra?

Aaaw


Lördag idag ja!

Hej på er!

Lördag idag.. och jag vaknade redan vid halv tio. Iofs så lade jag mig rätt tidigt igår, men ändå. Haha. Jag är ju rätt känd för att kunna sova.. Men jag lade iaf kvar i sängen och kollade film. Såg Prizzis Heder. Jag älskar den filmen.. Förr ville jag ju bli sån maffia, och det sitter kanske i lite fortfarande, hehe. Nu har jag en serie med, Dirty Sexy Money som jag ska kolla på nån gång under dagen. Dessutom läser jag en biografi om Madonna och letar dator!



Gud som hafer adeln kär

Jag ska ju byta efternamn.. och jag letar febrilt.. haha. Hädanefter kommer jag vara bra mycket mer högfärdig än jag är i dagsläget. Haha. Allt för att passa min image. Jag ska adlas. De ni! Haha. Galet.. kul.. underbart. Jippie! Ni kommer hata mig högfärdighet sen. Haha. "Gud som hafer adeln kär". Haha. Ne jag ska inte överdriva nu.. Ni kommer att få se ringen med mitt släktvapen sen. Haha.

Sluta sola solarium!

Alltså jag har ju solat en hel del i mina dar.. men gör det inte längre. Det finns massor med anledningar. Dels är det dyrt.. det är jobbigt att palla sig ner till solariet. Skinnet blir helt tjockt och läserartat. Man blir torr och huden kan flaga. Dessutom tar det tid. Jag ska inte predika en massa.. men om ni solar... kombinera det med Spray Tan eller BUS. Det blir jättebra resultat. Vissa produkter är ju skit, men det finns en hel del bra. Niveas sortiment med BUS är bäst. Köp det och sparra på skinnet!

Dessutom, det allra viktigaste.. man ökar sina risker att få HUDCANCER med flera hundra procent.. Sola inte solarium. Ni lär ångra er! Jag har slutat röka, och nu slutat sola. Jag äter hälsosamt och motionerar. Allt för att få ett långt och givande liv. Ni vill väl inte sitta där sen med cancer både här och där, och med skinnet hängandes som ett dragspel?



Dumma dumma dumma!

Heej!

Nu är jag hemma igen! Eller jag kom ju igår, men det var inte direkt ork till att skriva här.. Gårdagen var hemsk. Och hela resan var också hemsk.. Jag hade ju två tentor, vilka jag tror att jag klarade ingen.. haha. Najs ju... NOT! Sen igår så var väl allt frid och fröjd.. först satt jag i 4 timmar med en idiotisk tenta.. Efter det tänkte jag att jag kunde slappna av.. men icke! Tåget vi satt på, Louise och jag, det tuffade på.. tills det var 200 meter från Lund Station... då stannar det.. och där blir vi fast i nästan 2 timmar.. Jag höll på att smälla av.. Jag har ju klaustrofobi.. och ingen serveringsvagn heller.. Så vi satt där törstiga.. panikslagna och jag svettades som en gris så dåligt jag mådde.. Men vi kom ju ut så småningom. Tur är ju det. Sen hem och bara slänga mig i soffan.. jag var helt slut. Nu vill jag aldrig mer åka tåg.



Till och med detta tåget ser mer pålitligt ut..

Adjö!

Hej bloggen!

Har varit en lång dag idag, eftersom jag gick upp tidigt. Har packat en massa tills imorgon då jag far till Kalmar. Eller de blev inte så värst mycket kanske, men en liten väska med det allra nödvändigaste. Plus skolbäckerna då som jag tycker är väldigt onödiga. Haha.

Har käkat gott idag.. Verkar som det alltid blir god mat när jag ska iväg, haha. Mamma bakade sånt gott hälsobröd som jag precis jummat i mig. Så nu lär väl min mage få fnatt inatt. Haha. Ne man ni får ha det så bra allihopa! Vi hörs när jag kommit hem och (förhoppningsvis) klarat tentorna.

Adjö!


Haha sån mes jag är

Hej och hå!

Uppe tidigt idag minsann.. det känns verkligen att jag inte är van, men imorgon ska jag ju upp vid halv sex typ.. så det är bara att vänja kroppen lite. Har vart med mamma och handla, och jag såg världens vackraste lilla människa.. helt sjukt. Jag blev ju till och med generad.. haha. David generad.. hihi. Om jag så ska behöva hänga på City Gross varenda dag, så ska jag göra det... för henne vill jag gå ut med ^^ hihi. Mesig Davve..

Mina läppar har spruckit ännu mer, så jag köpte idominsalva.. hahhaa.. Jag sitter o ser ut som en liten fjortis me helt vita läppar.. tur att jag inte hade det när jag var i affären xD hahha. Najs va?




http://biibbiie.blogg.se/  <----- glöm inte ;)

Oh yeah... sponsring!

Jag har nog lyckats fylla i dom konstiga försäkringspappren rätt nu. Tror det. Haha. Annars för dom skicka tillbaka dom.. Men hoppas jag kan börja köra snart då. Jippie jippie. Haha jag är trött..

Höll Jenny sällskap till solariet. I mobilen då. Haha. Genom åkrar och lera vandrade hon det lilla livet. Hihi. Jennys blogg är här: http://biibbiie.blogg.se - Sehr gutes blogg om jag får säga det själv. Vi sponsrar varann nu förresten. Så läser ni min får ni minsann läsa hennes, och vise versa. Haha. Ne jag måste ha energi... kaffe!

Mini-laptop

Det har blivit lite plugg idag.. mest genomläsning av alla sidor, så jag kan hitta sen till tentan. Vi ska ju ha sån tenta där man får ha boken med. Så jag har skrivit en miljon lappar om att jag inte får glömma den hemma.. skulle ju vara riktigt klantigt då. Haha. Men som vanligt när jag pluggar så vandrar tankarna iväg.. och jag funderar rätt mycket på en sån ultraportabel dator. En Asus Eee Pc. Dom säljs billigt på tradera, man kan få tag i en för ca 800:- Det tycker jag nog att det kan vara värt. Då hade jag kunnat ta med den, som nu till Kalmar och sånt. Jippie! Men vem vågar egentligen sitta och kolla film me de tunna väggarna som "hotellet" har? Hah..




Söndag

Hej hej

Är helt seg idag. Söndag. Usch. Snart åker jag till Kalmar, det är på tisdag det. Men det känns som hela denna dagen kommer flyga förbi, sen kommer det bara vara imorgon med och sen åker jag. Usch! Det jag har mest ångest över när det gäller resan är hur fan jag ska lyckas komma på rätt tåg. Dom bygger ju om i Lund, så det ska till ett mirakel för att jag ska komma med...

Sen två tentor som kommer gå skit.. jag vet ju inte ens vad jag ska plugga på.. det är sjukt.. Och jag är ju en sån som hatar när jag inte har kontroll.. ne usch för Högskolan i Kalmar. Gå aldrig där.



Jag är blåst!

Hej och hopp!

Idag är solen framme, vilket betyder att David är ute. Haha. Ne men jag sov länge o kände att jag behövde motion. Så jag följde med Viktor ner till byn, och passade på att handla lite gott till ikväll. Blev lite choklad och nötmix. Mums! Man kan äta det med väldigt gott samvete om man går till affären.

Idag ska vi ha mys!

Kom ihåg mig då..






När vintern gömmer dina spår
så att du inte hittar hem
När du är vilsen i en vinternatt igen
Kom ihåg mig då


Vilken skitdag

Alltså denna dagen har vart helt upp-och-ner. Inget har funkat. Först vaknar jag helt glad.. tills jag sätter mig och läser mail. Fått massa tvingande enkäter o sånt skit. Sen e folk allmänt dumma i huvet på msn, och svarar inte mig.. Detta gör mig sådär lagom glad.. Sen ska jag kolla skolans hemsida.. och vad möter mig där, om inte tentamensanmälningar som jag missat med två dagar... sånt skit.. Så jag sitter o ringer o ringer.. men skolan kan ju inte svara. Så blir till att mailbomba lärarna istället.. Sen ser jag nya veckouppgifter.. fuck! Ännu gladare. Sen ska jag lämna studieförsäkran till CSN.. hemsidan funkar inte.. och knappt tele heller.. Jag blir galen..

Dock blev det lite bättre när jag var iväg.. Även om jag såg ut som en knäppis så har jag tydligen attraktionskraft fortfarande. Det gör mig glad. Det värmer lite sådär inombords. Men när ja kom hem blev det fler negativa saker.. orkar inte ta upp det här..




Hat

Jag hatar skolan. Skolan är skit. Hoppas den brinner ner innan jag kommer dit..

Haha till Hanna


Haha, detta är till dig Hanna:

http://www.youtube.com/watch?v=y0F3cX47Kn0

Utfyllnadsprogram och te

Jag och Viktor min lillebror har spenderat i stort sett hela eftermiddagen med att ligga i soffan och glo på såna serier som finns mest som utfyllnad i programtiden. Fast det är ju inte mindre roligt för det. That 70's Show och Simpsons är ju inte fy skam när man ska slappa. Haha. Har blivit en hel del te idag med. Jag i stort sett lever på te. Det är så gott!



Te, mums mums!


Solen värmer faktiskt

Idag är den första dagen på hur länge som helst som jag verkligen blev varm när jag var ute. Solen sken och det var helt vindstilla... Och även om det inte var mer än några enstaka plusgrader så kunde solen verkligen värma en. Hoppas det fortsätter att vara såhär även i fortsättningen ^^

Mamma tvingar mej just till att käka.. "du kan intte banta bort hela dig själv".. mm.. Jag bantar inte, jag är nyttig. Det är en stor skillnad.. Men jag måste faktiskt erkänna att brödet är satans gott ^^

Guten morgen

Hej och guten morgen!

Alltså denna natten har vart speciell.. jag har vaknat en miljon gånger typ. Sen så råkade jag slå ut min glas me dricka, så det for över hela golvet.. Så mitt i natten for jag upp och skulle svabba golv, haha. Men jag verkar ja lyckats för där e inget kvar nu iaf ^^

Jag ska ut sen efter att jag duschat och så.. måste hålla formen, haha. Annars vet jag inte riktigt än.. Kollar på klipp på youtube just nu.. mest musik :D

Pluggstrategi

Genom åren har jag haft lite olika plugg-strategi. Förr så pluggade jag en massa dagar innan, och sen dagen precis före provet så pluggade jag inget alls. Det sättet är bäst egentligen. Sen när man kom upp på gymnasiet så hann man ju inte med detta om man samtidigt ville ha ett liv. Så jag började plugga max tre dagar innan provet, och råpluggade dagen precis innan. Detta funkade också väldigt bra. Jag fick MVG i det mesta. Men det var sjukt slitsamt. Hade man 2-3 prov i veckan.. så kan ni ju tänka er själva.. Man orkar inte till slut. Och det var därför jag började skolka, för att få tid till att plugga.. (ja ni hörde rätt) sen så blev det bara värre och värre.. Man hann aldrig vila upp sig. Iaf inte jag. Nu för tiden så har jag ju inte alls den pressen även om jag går på högskola. Jag läser i lagom takt, och ett bra tag innan, så jag ska slippa detta ursinniga sista-minuten-plugg som jag hatar så mkt ^^

Studentbostäder, usch!

Alltså det finns en sak som jag verkligen inte tål. Och det är studentrum och studentkorridorer. Alltså jag tål det inte, hela den här atmosfären, där man lever jättefattigt på nudlar och festar på helgerna, varvat med tentor. Visst tycker jag att man ska plugga.. men de som verkligen framhäver studentkorridoren som en bra bostad.. ne.. usch på dom. Jag har fått väldigt många erbjudanden om att få bo i just såna studentbostäder.. men tackat nej. Så lågt sjunker jag inte.


Hej alla divor

Hello!

Asså fy fan vilken huvudvärk jag har haft idag.. den har gått i omgångar, så när jag väl trott att "nu kan ja gå upp och fixa lite.." ja då kommer de igen. Men tog mig en sån stark migränmedicin, och det verkar hjälpa faktiskt. Dock känns det som om hela denna dagen bara runnit iväg.. usch..

Eftersom jag var så duktig och fixade en massa igår, så känns det ändå skönt att bara luta mig tillbaka i mitt vanliga bitchiga diviga jag ^^ Nu har jag precis tvingat en person på msn att kolla upp en sak till mig, och innan fixade jag så min syrra lagade toalettlocket. haha. Jag kan ju inte göra sånt själv.. usch nä..




Svart-vit version av bilden igår ^^

Plockat vuxenpoäng

Hello!

Snacka om att man underhåller sin förkylning i detta vädret! Nu ska man ju inte klaga.. haha. Men fan va jag e förkyld xD

Fick ändå fixat me det jag skulle fixa.. och nu har jag plockat vuxenpoäng genom att skaffa mig ett sparkonto! Ska se till så jag får pengarna med, sen så ska jag nog minsann kunna skaffa mitt körkort, haha. Var trevligt att träffa Emma med, även om det inte var en så lång stund.. hmhm..

Ne nu ska jag plugga lite, och bjuder även på lite Davve-porr..



Väckande skrikmänniskor!

God morgon!

Jag har ju gått i byta-rum-tankar de senaste dagarna.. men ja kommer aldrig att stå ut me att ha rum där nere.. kanske skulle jag stått ut om inte vissa andra skrikande människor hade haft rum på just nedervåningen. Jag blir fan väckt av det här uppe.. tänk då hur det är där nere..

Jag skulle iofs ändå upp tidigt, men kanske inte såhär tidigt riktigt.. Men men.. Jag ska ringa försäkringsbolaget igen.. Alla var tydligen på kurs igår konstigt nog.. sen får jag se va som händer med det. Sen ska jag ner till byn o träffa Emma, de va ju skitlänge sen.. Hoppas ni har det bra idag!

Only You






This is going to take a long time and I wonder what’s mine
Can’t take no more
Wonder if you’ll understand it’s just the touch of your hand
Behind a closed door

Godnatt och annat

Hej bloggen!

Idag har det minsann inte blivit nåt vidare bloggande.. Har gjort desto mer annat. Var ute på en riktigt skön långpromenad. Som vanligt. Ne men.. jag behöver det.. inte bara för att det är motion för kroppen, det är även motion för själen. Jag funderar över saker jag vill göra.. problem som måste lösas.. vilka mål jag har i livet. Nu närmast är målet att först klara de här dubbeltentorna jag ska ha vid nästa skolträff, sen att gå intensivutbildning så jag kan få mitt körkort. Sen efter det ska jag träna upp min kropp, så som den var förr, och så ska jag se till så jag kan starta mitt företag. Utöver det så har jag även fler mål, men de är mer på det privata planet, så jag går inte in på dom här.

Ikväll har jag sett en dokumentär, "Stranded". Det finns ju både en bok och en film om denna händelse, men detta var med de riktiga personerna. Händelsen är den krasch ibland Chiles berg som drabbade en grupp människor på 1970-talet. De fick sedan äta av varandra för att kunna överleva. De levde i vrakdelarna från planet, i grym kyla och hungersnöd, i över sjuttio dagar.. SJUTTIO! Sjukt. Man blev väldigt berörd..

Imorgon ska jag upp tidigt och ringa till mitt försäkringsbolag, som jag ska plocka ut en del pengar från. Dessa ska gå till min sån körkortsintensivkurs.. Blir väl typ 12.000kr som det kostar. Tycker det är väldigt dyrt ändå.. tänk vad många människor som inte har råd.. Och det är ju än färre som har tid att gå sån intensivkurs.. usch ja. Efter jag ringt dit ska jag kanske till banken och uppna nytt sparkonto, det beror ju på hur pengarna måste placeras, om det finns peciella krav eller så.

Nä, nu ska jag hoppa i sängen, hoppas ni sover gott!


Hahaha dööör

Hejsan!

Idag mår jag utmärkt, till skillnad från igår då jag hade diverse krämpor, haha. Ne men jag mår utmärkt idag. Använde min sån superdyra kudde, sån som ska vara bra mot nackbesvär. Så jag vaknade helt utan någon smärta.. Problemet är att jag kan inte använda den för mkt.. då får jag ont ändå...

Vad som sker idag, ja det får vi la se. Usch jag pratar göteborska.. Haha. Just nu bombar Hanna mig med videos.. haha. jag dör.. verkligen DÖR! Haha. Jag måste sluta skriva.. hahahaha..





Osmart ibland.. och ibland smart ^^

Hello! Snacka om att jag kan vara osmart ibland.. jag drack en gigantisk Monster energidryck när ja lagt mej i sängen... så jag kunde ju inte direkt somna. Men det positiva var att jag vaknade utvilad. Eller det kändes så iaf. Jag tror mest att det är energidrycken som lurar kroppen. Men jag vaknade vid 10 ungefär.. sen segade jag kvar i sängen.. och gick upp vid 12. Drack kaffe och myste med tidningen i lugn och ro för en gångs skull.

Sen dess har jag duschat och suttit här och läst massa bloggar, nyheter och annat gojs. Men endå vet jag inte vad jag ska skriva om. Ska försöka passa på att läsa lite inför min ena tenta idag. Så jag slipper ha för mkt sen.. Orkar verkligen inte råplugga inför tentorna.. dessutom har vi ju all tid i världen att plugga, vi som inte jobbar.. så varför vänta? Ibland får man ju vara lite smart ^^


Blondinbella i Let's Dance



Hoppas att Blondinbella vinner Let's Dance

Falska är vad ni är



Ni är så äckligt falska..

Doctors på tv4

Kollar just nu på Doctors som går på tv4. Det är faktiskt väldigt intressant. En panel av olika sorters läkare svarar på frågor och sånt. Man får en massa tips, och man får svar på frågor man kanske har angående utslag eller liknande.


Jumma jumma oh hip

Hej på er! Snacka om att mina sovtider är något ojämna.. haha. Igår natt sov jag 2 timmar.. denna natten sov jag 10.. haha. Behövde väl ta igen mig. Och inatt var det dessutom inga små dumma spöken som störde mej. Riktigt skönt att bara soooova!

Ikväll blir det familjemys med Let's Dance och sånt. Rätt najs ändå.



Nån som vill köpa solbrillor?

Jag kan få fnatt ibland.. och kan handla väldigt mycket av en viss sak, medans jag inte har alls mkt av annat. En sak som jag har massa av är solglasögon! Har väl 30 par eller nåt. Men nu är det så att jag tröttnat på dom.. är det nån som vill köpa?


Städat

Jag säger då det.. herrejösses! 7 timmars städning så kan man både gå in i min garderob, se ut genom fönstret och gå på golvet. haha. Dessutom är pyntet borta. Så nu är här som vanligt. Jag hittade dessutom en massa fynd i min lilla garderob, haha. En massa kläder jag aldrig använt och inte ens visste om att jag hade, solbrillor.. och badlakan.. skor fanns där med xD hahaa. Ja. Omg. Jag är trött..



städning pågår..

Snart är julen undanstökad!

Så nu är jag nyduschad och varm. Hittade en ny kofta som ja köpt.. eller va de plagget kallas. Jag tror de e kofta. Så den ska jag ha idag. Skön va den med. Hade som vanligt helt glömt av att jag handlat.. haha. Typiskt moi.

Sen nån gång när jag är hemma, så ska julpyntet ner.. Jag insuper den sista julstämningen, men allvarligt talat.. jag är rätt trött på julen vid det här laget. Har väl blivit vuxen eller nåt, för den här barnsliga förtjusningen är som bortblåst..



Mina ögon xD

Creepy ghosts störde min sömn

Hej och god morgon!

Alltså.. jag kunde verkligen inte sova inatt... har sovit kanske 2 timmar totalt.. Jag har ju sett en del spöken o sånt.. men inatt va de sjukt.. massa såna ljussken och saker som rörde vid mig och så.. Rätt obehangligt, inte så att jag var rädd, utan bara mest obehagligt att jag inte fick sova ifred..

Så jag somnade vid 4, och vaknade sen vid 6.. Så jag kollade på film tills min klocka ringde, hehe. Såg Mini's Firs Time.. haha, den va faktiskt rätt kul. Underhållande sådär framåt morgonkvisten. Sen läste jag modellen Amanda Bergs blogg.. snacka om att den tejen är charmig.. riktigt söt!

Idag ska jag och mamma handla massa.. och gå på banken.. och  biblan.. Så jag ska göra mej klar me en skön dusch och sånt. Snön ligger som ett täcke överallt, så man kan nog behöva värmen som en dusch ger. Ha det så bra såläge!




Lite läskigare en denna kanske det var..

Cowboy-Dave

Godkväll!

Snacka om att vara seg och allmänt väck.. jaja. Jag kollade på filmen Appaloosa precis, eller hur det nu kan tänkas stavas.. Det är en cowboyfilm, och för en gångs skull är det en cowboyfilm som tål att ses, annars är jag rätt så emot såna filmer.. Men som sagt så var den bra. Det var inte bara en massa pang pang hela filmen igenom..

Jag ska nog faktiskt fortsätta kvällen med att kolla film eller nåt sånt.. orkar typ inget. Sen imorgon ska jag upp tidigt, för mamma ville ha hjälp me banken och sånt, så jag ska följa med henne. Så även om jag inte har skola imon, så ska jag upp tidigt minsann.. hmm.. inte så fasligt kul, men man ställer ju upp ^^



Ny dator kanske?

Allt tänkande på datorer och sånt.. det har faktiskt fått mig att bli sugen på att köpa en ny.. liten.. till mig. Haha. Ne men jag vill ju ha en. Tycker jag. Jag har kollat runt lite, och den jag fastnat för är en Lenovo s10. Den finns på The Phone House och kostar runt 4000 kr. Den har det mesta man kan tänka sig, och är riktigt liten, bara 10 tums skärm. Snygg är den ju dessutom. Men vilken färg ska man välja?


Hej på er denna o-data-dag

Idag har jag knappt suttit här. Fast det har ju mestadels vart skönt.. Mormor kom hit så vi satt och snackade en massa skit som vanligt, och så åt vi belgisk choklad.. MUMS! Sen så kraschade vår gamla (nåja) data.. så Viktor fick sitta här vid min medans han letade upp operativsystem och sånt. Och nu är där Linux på den.. Vad tycker ni om Linux? Personligen har jag aldrig använt det, men det ser rätt snygg ut, och verkar gå bra.. så why not liksom? Alla e så beroende av Windows verkar de som..


Hittat hem!

Nu har jag hittat hem! Eller ett hem kanske man ska säga, haha. Nu vet jag var jag vill bo! En liten lägenhet på Mjölnaregatan.. den vill jag ha. Bara en etta, men det räcker ju för mig än så länge, hehe. Dessutom ligger den väldigt centralt i Malmö, bara en liten bit från Triangeln ungefär ^^





Brunch på Hilton

Hej och god morgon! Eller det var morgon när jag vaknade, men nu när jag sitter här så har klockan hunnit bli ett och det är eftermiddag. Haha. Så som det kan gå. En dag som denna, som bara är allmänt grå och trist, vad hade inte passat bättre än lyxig brunch på Hilton Hotel i Malmö? Med chokladfontän.. ooh mama! Jag hade suttit vid fontänen och hällt i mig, haha. Helt galet. Men allvarligt, det är en sak jag skulle vilja göra. Tror det kostar typ 200:- men det kan det kanske vara värt? Allt för att sätta en liten lyxig prägel på tillvaron ^^


Plastikkirurgi

Jag har funderat en hel del.. ska man låta sig åldras med värdighet? Eller skall man lägga sig under kniven och till varje pris undvika att få rynkor? Jag är ju för plastik i allmänhet.. visst ska man kunna åtgärda nåt ifall man stör sig på det. Men det kan gå till överdrift.. och att trolla bort typ 20 år.. det blir aldrig naturligt ändå..

I hollywood är det inte många kvinnor (och män för den delen) som verkligen ser ut som den åldern de är. Ska man inte kunna se ut som en 50-åring ifall man nu är det?



Najsigt

Det var riktigt najs ute trots kylan. Eller tack vara kanske man ska säga, för jag klädde på mig sisådär 6-7 lager kläder och höll värmen riktigt bra. Haha. Och solen sken och solnedgången var vacker. Riktigt najs.





Willy's - blä!

Nyss hemkommen från liten handlingsrunda med mamma. Alltså jag hatar Willy´s.. inte nog med att alla varor ät typ skit.. dessutom är där nåt som varken mamma eller jag tål, så när man kommer in i affären får man typ sånt anfall.. haha. Helt sjukt. Sen var där en idiotisk barnfamilj.. barnen va väl inte något speciellt.. men föräldrarna var ju lite bakom flötet.. och glodde gjorde dom med.. hmm.. Ja jag gillar inte Willy's. Vi handlar där bara för det ligger så nära..


5e januari

Hej

Idag är det den 5e januari år 2009. 2009.. hmm. Det känns fortfarande något konstigt att säga 2009, men så har det ju bara varit 5 dagar på året också. Så man lär ju vänja sig så småningom.

Är riktigt fint och vackert väder idag, även om det är något kallt kanske.. Men jag ska ut och gå.. tror jag. Om jag nu klarar av kylan, haha. 7 minusgrader är mycket för min del.. nästan så jag inte står ut med det. Men solen lockar mig faktiskt. Solen har jag inte sett till på länge.

Annars vet jag inte riktigt vad denna dagen bjuder på, men det ligger ju en charm i det också ^^



Kärlek

Vad gör ens liv värt att leva? Vad är det som visar den där extra lilla ljusglimten i den annars så gråa vardagen? Jag vet vad det är, och jag har blundat för det allt för länge.. Det är kärlek. Jag har varit rädd för att erkänna för mig själv hur mycket som den här personen verkligen betyder för mig.. hur mkt jag älskar henne. Jag är rädd för att erkänna det för henne med. Jag är en feg människa.. men om man inte vågar satsa, så får man ju inte heller någonting..

Kalla mig blödig eller vad som helst.. men jag kan bli såhär ibland.. Känner mig oerhört ensam. Tycker att ingen egentligen ställer upp så som jag anser att de borde. Ibland vill man bara komma bort. Släppa allt. Börja ett helt nytt liv, ett liv som på inget sätt är förankrat i detta man lever nu.. Jag kan lämna allt.. men jag kan inte lämna henne.. Jag bara kan inte. Jag tänker på henne var dag.. oroar mig.. Vill vara med henne.. och hela situationen för mig nästan att gråta..


Det är kärlek. När man älskar någon mer än livet självt.


Blondinbella

Alltså jag förstår inte varför alla är så emot Blondinbella egentligen.. de flesta vill nog att ens blogg ska nå ut till så många personer som hennes gör.. och att kunna ha så mkt makt och så mkt att säga till om.. Jag tror det hela handlar om det vanliga svenska avundsjukan. Att man inte får lyckas och inte få vara framgångsrik. Det sticker liksom folk i ögonen.. ja.. Irriterande tycker jag att det är. Bara för någon uppfyllt sina drömmar..


Melissa Horn - New York



När jag går därifrån
Och du håller kvar
Så vet vi båda två att det är såhär man mår när man hemligheter har


Känns riktigt bra nu!

Hej och hopp!

Sov typ hela dagen idag igen... så det blev inget friluftsliv.. men.. det kan man ju göra när det blir sommar eller nåt. Jag gillar ju att sova.. inte för att jag sover mer än andra människor, men ändå. Är riktigt brun också efter nattens soldusch. Kalla mej fåfäng eller vad som.. men jag vill se snygg ut.. om inte för min egen skull, så för alla andras trevnad ^^

Eftersom hela dagen redan gått, så blir det nog inte så mkt gjort idag. Jag ska be mamma om ritningarna över huset, för jag har fått en rätt så bra idé, men jag säger inte vad den idén är förrän den i så fall sätts i verket.

Till mat idag ska vi ha bakad potatis. Jag ÄLSKAR bakad potatis. Annars gillar jag inte potatis alls.. men bakad potatis är en annan sak.. med räkröra.. och löjrom... mmm.. så ska det vara! Snobb som jag är.. haha. Ne men allt börjar kännas bra nu. Jag vet vad jag vill.. så nu är det bara att göra det jag vill oxå.. haha.

Bakad potatis som aptitretare nu innan maten är klar:





Amanda på iiiiiis

Ni har väl inte missat den nya fredagsunderhållningen i tv4? Amanda på is..



Den dagen den sorgen..

Hej och hopp ^^ Som ni ser så är här ju lite ändrat.. haha. Jag e nöjd nu. tack än en gång för din hjälp Sandra. Sen har jag ju gjort en del själv ^^

Ikväll så har jag mest suttit klistrad här.. har pillat med bloggen så länge.. helt sjukt. Sen hängt utt tavlor och så. Tycler att mitt rum är mysigt nu, även om det inte är klart. Jag ska måla och sånt shiet. Men den dagen den sorgen. Haha.



Hello

Hej

Idag har jagg sovit som en gris kan jag säga.. sov till 3 typ. Mådde inte alls bra då, men mår mkt bättre nu. Så jag sitter och försöker göra en bra header hit till bloggen.. går dock inget vidare.. men jag försöker så gott jag kan. Haha. Tycker om min blogg så som den ser ut nu.

Annars så har mamma och Maggie blivit påkörda me bilen.. ingen skadade sig.. men ändå.. Synd på bilen, och så är det ju klart att man bli orolig.. Men mamma ska ringa han som körde på dom.. så ska väl försäkringen täcka det.. Ne nu ska jag fortsätta fixa ;)

Renovering!

Renovering som synes :D haha. Tusen tack till Sandra som fixat och donat. Tack tack tack :D

Här är hennes blogg: http://sannndrapersson.blogg.se/ läs!

najs najs

Godkväll ^^

Är så trött och sliten nu. Har hållt på i 12 timmar typ.. flyttat möbler.. köpt tv.. köpt andra saker.. städat.. ja allt.. Men nu är här fint och min lilla fina tv är på plats. Gillar den skarpt. Nåt annat som är skarpt är bilden. Den är riktigt lysande! Har allt inbyggt med, och eftersom den står här brevid mig så ser jag hela tiden vad som kan tänkas vara på tv. Riktigt bra. Kanske kan se alla de filmer jag fått då. Haha. Hoppas ni har en trevlig kväll ^^



Platt tv

Godmorgon bloggen!

Idag är jag verkligen uppe tidigt, för idag ska jag och mamma köra och köpa en tv åt mej ^^ Har funderat på det ett tag, och nu pushade mamma mig.. så nu blir det äntligen av. Haha. Ska köpa en liten platt tv.. har ju min stora tjockis.. men jag behöver inte den egentligen.. det tar bara massa plats. Så tanken är att hitta en mellan 20'' - 23'' med inbyggd digitalbox åtminståne. Har den dvd så är det ju bara ett plus.

Så vi ska dra vid 9-tiden ungefär. Sen ska vi handla massa annat och jag måste till apoteket och inhandla lite mög.. haha. jag har vart helt död sen igår eftermiddag.. och allt är ju stängt på nyårsdagen. Det tycker ju jag är patetiskt. Kan man inte ens få köpa huvudvärkstabletter och nässpray bara för det är årets första dag`? Hmm.. Jaja. Jag hoppas er dag också kommer bli bra, så ses vi senare antagligen ^^


Lordi.. hahaha ><

Alltså, vilken inställning har ni till Lordi? Jag minns att jag älskade Hard Rock Hallelujah när den kom.. och att den vann hela Eurovision Song Contest.. men nu är det ju mest bara nördigt att dom i Lordi fortsätter att leva på sina påhittade figurer.. och utvecklar detta "koncept" mer och mer...

Nog för att Lordi är Finnlands största band genom tiderna.. och att bandmedlemmarna har uppnåt superstjärnestatus i sitt hemland.. men i övriga världen? Är det inte bara patetiskt med folk som inte ens kan ta av sig sina masker när de ska intervjuas? Vill de verkligen tas på allvar.. känns inte som det.. Och så var dom ju med i en "skräckfilm " med.. Dark Floors tror jag den heter, om jag nu inte minns fel.

Bara för att jag nu tycker dom är så mesiga så måste jag ju lyssna på dom.. hahaha..


Bygga upp kroppen

Hej igen! Sån trevlig promenad jag va ute på. Helt stilla och tyst. Inte en människa var ute heller.. alla låg väl bakis. Jag blir ju aldrig bakis, så jag kan promenera istället, höhö.

Ne men jag behöver träna upp mej.. röra mig och komma iform igen. Det har gått för långt nu.. låtit kroppen falla sönder typ.. men den ska byggas upp igen. Byggas upp rejält. Vet nån nåt bra träningstips?

Här är bilder från promenixen:





Happy 2009!

Hello! Happy 2009!

Haha kanske drack jag en del igår.. men jag minns allt iaf. Käkade massa skaldjur och drack gott. Och sällskapet var det minsann inget fel på. Amanda ringde ett antal gånger, ahhaha. Och hanna dissade mig. Så såg nyår ut ungefär. Haha. Ne men det var bara kul hela kvällen. Sen somnade jag och sov som en stock. Och vaknade sedan till det mest underbara väder man kan tänka sig. Så jag ska ut, njuta av 2009! Och imorgon ska jag nog handla mig en liten ny tv. Ha det så bra allihopa!

RSS 2.0