Älska <3

Alltså, jag måste bara säga det: Jag ÄLSKAR min nya mobil. Den är så liten och snygg. Och bra. Haha. Älskar den. Hämtade den innan ju, och nu har jag suttit och pillat med den, samtidigt som jag rensat allt från min gamla telefon.. det känns lite jobbigt på ett sätt.. bilder och sånt har jag i datan.. men teman, och sms.. Men jag ska starta på nytt me denna. Inget gammalt trams ^^
     Nu ska den ladda under natten tänkte jag, sen ska jag fylla den med massa musik imon. Viktor, min lillebror ska köpa min gamla. Tänkte ta 500:- för den, hade ju kunnat få mer på blocket eller nåt sånt ställe, men man kan ju vara lite juste. Och på fredag ska jag köpa ny kamera tror jag. Nu ikväll ska jag återgå till min superbra bok tänkte jag ^^




David myser i soffan




Den bra boken



Låda..



Mobil :D









Halvsjuklingen

Jag tror jag har blivit halvsjuk. Det känns som man e sjuk, men inte riktigt liksom.. Bara allmänt utslagen och seg i huvet, med huvudvärk som pinar en.. Men de går väl över.. Jag har fortfarande inte gått ut, det började regna (så lägligt) haha. Men jag ska nog ut på en liten 20-minutersrunda snart. Då får man frisk luft, och kan känna sig lite duktig sen. Frisk luft är ju bra.. risken med denna stormen är väl att man kanske blåser bort..

Hoppas att jag får avin till mobilen idag.. men samtidigt vill jag inte iväg.. Hade vart lättare att fixa med allt imorgon istället, hämta paket, lämna saker, handla, fixa med banken.. allt sådant som ju är såååå kul.. jaja, jag ska inte klaga. Det är nästan synd om dom som måste ge sig iväg så tidigt på morgonen och ha skola/jobb hela dagarna.. Jag sitter ju istället iinne under min varma filt och njuter av nybakad äppelkaka ^^



Sträckläsning och vindbyar

Godmorgon! Det blev rätt sent med min bok inatt.. jag kunde bara inte släppa den. Det är riktig hat-kärlek från min sida till såna böcker. Jag vill att en bok ska räcka lite längre.. Inte ta slut på 2 dagar ungefär.. Men man ska ju egentligen inte klaga. Som vanligt så vaknade jag med en ringande huvudvärk och hade absolut ingen lust att gå upp idag. Det är kallt och rått.. Har inte lust med nåt annat än att bara bädda ner mig i sängen igen och mysa.. Fast jag ska nog tvinga ut mig på en liten promenad nu.. Trots att jag vet att jag lär ångra det sen..

Vi hörs sen!


 

Riktigt bra

Måste bara säga att boken jag läser, Den gemensamma nämnaren, är riktigt bra. Jag har läst mer än 100 sidor idag, och för mig som aldrig kan sitta och göra nåt färdigt så är det faktiskt ett mått på hur bra en bok är. Jag vill fortsätta läsa, men samtidigt vill jag spara på boken.. Nja.. Jag läser lite till.. Haha... "lite"..

Godnatt på er alla!

Da capo, once again

Hej alla små varelser! Haha. Nu har jag sett på idol, och jag måste bara säga så granna dom är, tjejerna. Oooh. Speciellt hon som var först ut, den blonda vackra skapelsen ^^ Ooooh.. David gillar.. Haha.

Alltid när jag sett idol så måste jag sjunga av mej, haha. Jag kanske borde söka.. eller nej.. Det kanske inte är "rätt forum" för mig.. haha. Jag sjunger kanske för bra, eller vad tror ni? För bra för tv.. Ska bara sjunga här i min blogg, hihi.

Jag började läsa en bok innan, Den gemensamma nämnaren, skriven av David Baldacci. Nästan som David Dibaccio, hahaa. Ne men den verkar bra. Än så länge. Har bara läst 50 sidor för jag hade inte så mkt tid innan maten, men jag ska nog fortsätta på den nu. Jag har blivit en riktig bokmal, men det är ju najs. Finns inga bra filmer ändå, och inga roliga spel eller nåt sånt.. Så jag läser.



Stirra ner, stirra ner, stirra ner

Så nu fungerar allt som det ska igen. Asså jag märker att min stressnivå är usel. Jag klarar inte ens av att hantera att internetet inte fungerar, haha. Ne men mest var jag väl rädd för att det skulle bli så som det var innan, och jag går inte utan internet i flera veckor, så det så.

Som tur e så ska jag nog inget idag så nu ska jag stressa ner med en bra bok. Avkoppling helt enkelt! Ha det så fint alla!


En hemsk panik

Imorse när jag vaknade så utbredde sig en hemsk panik.. Mamma kom in o väckte mej och sa att internetet inte alls fungerade.. Att hennes data inte kunde ansluta till nätet.. Så jag for upp och skulle hjälpa henne.. Hon skulle iväg på möte, och det var en del hon skulle kolla upp.. Men nej, nätverket vägrade låta någon av datorerna komma ut på nätet.. Så jag fick ta min laptop och koppla direkt in i modemet... Och då funka de.. Sån tur att det bara var routern som de var fel på ("bara")... Ne men vi har haft såna preoblem innan med krånglade internet.. och då har det varit problem i veckor.. och det vill jag inte uppleva igen..

Så jag ska snart sätta mig och pilla med routern och väcka liv i den.. Nätverket fungerar, men inte internetet.. Hmm.. Jag som är så teknisk.. haha. Ne jag har ju fixat det förr, så det ska inte vara några problem tror jag.

Mina paket är påväg idag, man kan tillomed följa var dom är, haha. Rätt töntigt. Får se om dom kommer så jag kan hämta dom idag eller imon ^^

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och fixa med detta hemska xD Haha

Om och om igen.. <3

Hej på er! Det är en trött David som skriver, haha. Jag har tränat lite och är på bättre humör nu. Ser fram emot att kanske ha en ny mobil att leka med imorgon, och kanske hittar på nåt annat skoj. Idéerna kring företaget börjar ta sin form. Egentligen så vet jag hur jag vill ha det, men det e mest såna små praktiska saker som jag behöver ta reda på och skriva ner. Sen ska jag prata med mormor och fråga om hon kan hjälpa mig lite. Det vill hon säkerligen. Hoppas jag ^^ Haha.

Jag sitter och lyssnar på en av de bästa svenska låtarna: Om igen, med Lena PH.. Asså jag älskar den låten av nån anledning (med risk för att låta bögig, haha) Ne men den berör mig på vissa sätt.. Har med en person att göra..

Som en port som har öppnats på glänt
Släpper genom ljus som gryningen tänt
Så ser mina ögon en värld
Så börjar tanken sin färd
Som att vakna upp ur en evighets sömn
Stå mitt i livet och behålla sin dröm
Så växer en känsla i mig
Jag vet jag får den av dig
För du väcker nånting inom mig

Om, om igen, ger du mig en tro på kärleken
Så stark, på säker mark
Som den som söker finner sanningen
Så älskar jag dig om och om igen

Med de orden säger jag godnatt till er! Vi hörs imorgon!

Womanizer

Womanizer, womanizer, oh you're a womanizer, oh oh.. Haha. Omg vad den sitter stenhårt på hjärnan. Ja går typ runt och dansar till den, och bara skrattar. Men egentligen vill jag bara gråta. Hur kunde jag låta allt gå såhär långt? Hur kunde jag tillåta att allt bara föll samman, bit efter bit..? Allt och alla i min omgivning mår skit.. och egentligen om jag ska vara ärlig så mår jag skit med.. Känns bara för jävligt..

Men nu ska jag ta mej ur detta, fixa det liv som jag vill ha. Jag har börjat skissa på mitt företag, och på hur jag ska kunna marknadsföra och kanske utveckla bloggen.. Får se hur det blir.





???

Jag känner mig konstig. Kan det vara så att jag ändå håller på att bli sjuk..? Jag kunde inte äta kycklingen som vi skulle ha till kvällsmat.. det gick bara inte. Jag fick ta lite couscous med sås. Det gick ner rätt så bra.. men jag mår ännu mer illa nu.. Känns inte så bra..

Samtidigt så är jag så oerhört uttråkad.. alla har blivit så tråkiga nu på sistone.. vad är det som hänt egentligen?


Beroenden

Hej på er alla! Som tur var så hade jag inte feber, det var antagligen bara trötthet. Trots de så sov jag inte nämnvärt inatt.. somnade jättesent, sen vaknade jag om och om igen.. jag borde nog gå till en läkare eller nåt.. Fast det kan ju faktiskt ha att göra med ett av mina största beroenden: Koffein..

Vad tycker ni om beroenden? Jag anser att om man inte kan slå sig ut ur ett beroende, så är man en svag människa. Jag har blivit av med cigaretterna, jag har slutat hälla i mig flera burkar energidryck per dag.. Jag slutade med mitt matberoende och gick ner typ 50 kilo.. Jag slåss fortfarande mot sockerberoendet, även om jag vet att jag kan sluta när jag vill. Dock vill jag inte. Jag vill inte heller sluta med kaffe, för jag tycker det är så pass gott. Men hade jag aldrig druckit kaffe, så skulle jag heller inte börjat idag.

Det finns så många som bara klagar över sin situation utan att göra något åt det. Överviktiga som klagar och klagar.. men inte verkligen bestämmer sig för att gå ner i vikt. Så många rökare går var månad och klagar över att pengarna inte räcker.. men röker man ett paket om dagen, så är rökning en kostnad på mellan 1000-1500kr i månaden. En kostnad som få egentligen har råd med. Jag hade inte riktigt råd, och det var även det en anledning till att jag slutade.. Alkoholister som inte vågar ta tag i sitt liv, utan kallar det en sjukdom.. likaså knarkare.. Men om det nu skulle vara en sjukdom, varför har då så pass många klarat av att bekämpa det?

Shit vad jag babblar på.. Men vad anser ni?


Känns som feber

Det känns som om jag har feber.. ni vet den där konstiga känslan i kroppen. Ja, det känns inget vidare.. sen e jag törstig hela tiden.. jag undrar om jag ska bli sjuk, eller om det bara är som jag är trött.. Hoppas på trötthet i detta fallet faktiskt.

Har fått en ny tillfällig favoritlåt: Womanizer med Britney.. asså ja har den på hjärnan hela tiden, det är nästan lite hemskt, hahah. Ne nu är det sängen som väntar!

Godnatt på er!

Inget köpt

Hej på er! Idag drog vi ju till Nova för att att handla. Som jag trodde innan, så kom jag inte hem med ett dugg... Förutom ett Comviq Kompis 75:- hahaha. Sjukt. Men jag hittade ju inget direkt.. Hade jag köpt, så hade det bara varit såna onödiga saker. Kommer ändå vara sysselsatt med min nya mobil på måndag eller tisdag. Sen skulle Viktor nog köpa min gamla för 500:-, vilket betyder att jag visst det kan köpa en ny kamera denna månaden. Plus börja sola sen. Wiie! Måste klippa mig och färga håret med.. sen ska jag beställa en ny plånbok. Måste ha en ny, då denna gått sönder.. Så mina pengar lär försvinna.

Förutom jag, så har även Maggie köpt en ny mobil. En liten Nokia, som e rätt fin. Hade jag inte haft så överdrivet höga kvar på mina mobiler så hade jag med köpt en sån. Riktigt bra kamera, och Nokia har ju bra ljud och sånt. Kvalité brukar det inte heller vara några problem med. Så jag hoppas hon blir nöjd med den, och att jag blir nöjd med min.

Eftersom jag kom hem tomhänt, så fick jag kompensera det genom att posa lite extra:







Hej shopping

Hej på er alla! Sovit gott? Jag har drömt de mest underliga drömmar.. En av storbloggarna var med... haha.. Så sjukt.. Sen nu när jag kollade hennes blogg, så hade de hänt exakt samma sak som jag drömde om xD Scary! Men mina såna förmågor e ju ändå rätt kända..

Idag blir de shopping, eftersom alla är friska nu idag. Blev ju inget igår för Viktor blev sjuk.. Men idag ska de som sagt bli av! Jag kommer garanterat inte att hitta ett skit.. Som vanligt... Eller jag hittar ofta många saker, men inget jag kan tänka mig att köpa... Hade jag fått det gratis hade jag tagit emot de.. men inte slänga ut pengar på det ^^

Så som sagt, det blir Nova idag. Fint väder är det, så man är lite peppad. Haha. Var ett tag sen vi i hela familjen drog iväg o brände pengar, så det ska bli kul. Ska kolla in mobilen ja beställde igår me.

Mamma har bakat pizzabullar, dom är så goda. Så jag har druckit en stor kopp kaffe och krängt två stycken pizzabullar för att få shoppingenergi! Haha. Snacka om att värma upp en massa trots att man säkerligen kommer hem tomhänt ^^ Haha. Ne en sak ska jag köpa, comviq kompis..





Fixat rummet

Nu ikväll så har ja fixat lite i mitt rum. Städat och möblerat om möblerat om lite ^^







Beställt mobilen

Så nu har jag kollat upp lagom, och nu har jag då beställt min nya mobil, som kommer på måndag eller tisdag skulle jag tro ^^ Det blev en Sony Ericsson w890i Mocha Brown. Den är så grann.. Haha. Och bra. Den har det jag behöver för att överleva. Musik, någolunda kamera, liten och nätt, samt bra taltid och standbytid. Får se hur länge jag har den innan jag sen bytar igen. Haha.

Jag har byggt lite på the Sims med. Den allra första då, haha. Det nya funkar inte på vår stationära dator. Men säg det som verkligen fungerar på den.. haha.

Nu ikväll vet jag inte riktigt vad som ska hända. Får se. Kankse fortsätter läsa.. men jag börjar känna mig lite dålig.. Bara inte jag också blivit smittad.. Mamma har legat hela eftermiddan och kvällen.. och Viktor har typ sagt ett ord sen han kom hem.. Ja jag hoppas jag klarar mig..

Här kommer en bild på en sån mobil jag beställt:



Oliven

Ja det blev ju ingen shopping idag.. besviken är jag allt... hade sån lust att bränna pengar, men nej.. hmm.. Ne Viktor va sjuk.. så nu ligger han och spyr, och då kan ju vi naturligtvis inte åka. Typiskt. Riktigt typiskt.

Men jag gjorde en jättegod sallad med oliver och kyckling. Riktigt gott blev det. Sen satt jag och läste och nu är det tänkt att jag ska kolla lite film. Var ett tag sen jag gjorde det. Ha det så bra alla!

Confessions of a broken heart

Hej på er alla! Inatt har jag minsann sovit gott, som en prins! Verkar vara typ varannan natt bra sömn, sen varannan dålig.. lite irriterande.. men men.. Jag har börjat läsa en ny bok. Den handlar om South Beach - dieten. Den verkar bra.. Jag måste bli mer nyttig.. kanske inte gå ner i vikt, men jag vill bli av med sötsuget. Det är irriterande, för jag äter sånt även om jag egentligen inte vill, bara för jag e så sugen på det liksom.. Men nu ska det bli ändring på detta!

Idag har jag bara hunnit duscha och dricka kaffe.. läst bloggar som vanligt, och snackat med mamma. Om en timme ungefär så ska vi åka till Nova och köpa skor. Känns som jag inte kommer hitta nån.. bara för jag e så kräsen.. haha.. Får la se hur de blir.. Ska kolla lite på Elgiganten eller nåt, om den mobilen ja ska beställa.. vilken de nu blir.. Så man kan känna och pilla på den innan man beställer liksom..

Ja det var väl allt.. Vi hörs sen ^^






Hemmafix

Det är sjukt, men såhär mitt i natten så kan jag få sån lust att fixa och dona här hemma. Och att laga mat xD Haha. Jag längtar tills jag får en egen lägenhet, så kan jag fixa med såna här småsaker bäst jag vill. Laga mat mitt i natten, det lär ju inte störa någon, bara man inte slammrar och har sig.

Nu ikväll så har jag pysslat lite med fönsterkarmarna här uppe, och försökt få det att se lite hemtrevligt ut. Känns som om jag lyckats ändå. På mitt rum behövdes lite grönt, och det har det fått i form av lite gamla utstötta krukväxter som jag "adopterade" från tvättstugan. Problemet är bara att mitt rum/fönster är mot norr, så inga växter trivs här.. Får ta o köpa plastväxter istället..

Annars så har jag fått lust att köpa sån metallic-lack och måla min byrå. Jag hatar som sagt furu, och min byrå är i just - FURU... Asså det e så fult.. Den kan behöva en liten ansiktslyftning. En annan som skulle behöva en ansiktslyftning det är jag.. Hela huvet hänger så trött jag är nu.. haha. Nä, det får väl bli sängen för min del. Hoppas ni sover så gott!

Gonatt!



Idol idol .. vem är din idol?

Så nu var deltagarna till Idol 2008 utsedda. Tycker det var en trevlig bunt. Speciellt gilla jag en viss snygg tjej :D Woho! Det är sånt som egentligen får mig att se det programmet xD Haha. Men najs najs ^^ Tycker även det var kul att Lulu gick vidare, hon den lite större tjejen. Hon sjöng verkligen skitbra, och det visar ju att det är talangen som egentligen räknas, inte bara utseendet.

Vad jag ska göra ikväll vet jag inte riktigt. Ska lägga in lite nya låtar nu, sen kanske läsa vidare. Eller så blir det film, får se, får se..

Pluggat klart

Nu har jag skrivit klart de referaten som jag skulle göra. Inte speciellt svårt.. men absolut inte kul heller.. Har fixat med banken och snackat med mamma med. Mormor var här innan me, hon och mamma satt vid datan och skulle fixa nåt. Tror det var nåt med elbolag eller nåt liknande.



Det jag känner just nu, det är att jag har spring i bena alltså.. Vädret ser så otroligt lockande ut, så jag ska ut snart. Den rundan ja brukar gå, den tar ungefär en timma. Det är lagom. Så känner man sig lite trött sen.. så man kan sitta ner med gott samvete! Haha. Ne men vi hörs senare :P

Hej på er alla!

Inatt har jag sovit dåligt.. somnade vid 2 och sen vaknade jag vid 5.. låg och vände och vred mig till klockan 8 typ.. sen somnade jag om och väcktes av alarmet klockan halv 11. Jag är inte speciellt trött, men jag hatar att ligga vaken och inte ha något att göra, att man är skittrött, men ändå inte kan sova. Det är hopplöst!

Fick svar på mitt mail med frågor om mobilen.. dom ska kanske få in den imorgon eller på måndag.. så jag väntar tills dess. Hade ändå inte fått den förrän nästa vecka. Om den är definitivt slut, så beställer jag en annan. Eller.. nja.. oh ja måste verkligen bestämma mej nu..

Idag ska jag först göra klart den där uppgiften som jag började på igår, och skicka in den, sen ska jag fixa och trixa lite emd banken, sen ska jag nog ut. Man får njuta av det fina vädret sålänge det bara är möjligt.

Ha de så braaaa!





Oh la la

Hej igen! Nu har jag precis kollat på idol, mailat prispress och kollat lite bloggar. Jag ska nog läsa lite i mina nya böcker jag lånade. En var en dietbok.. kan behövas.. sen var det nån deckare, samt några andra jag inte riktigt minns. Tack för bibliotek! Jag förstår inte dom som kan läsa böcker om och om igen, själv kan jag bara läsa en bok en gång ungefär.

Har kollat på mobiler och så.. har hittat en så sjukt snygg.. som jag nästan bara måste ha:




Vinden bits

Detta fina vädret kan ju inte göra en på annat än gott humör. Man kan liksom låtsas att det är sommar fortfarande, även om vinden som sagt biter tag i en rätt så ordentligt.

Jag var på biblan och hittade lite böcker, en hel del olika. Så ja ska minsann sätta mig och läsa sen. Om nån var bara så kan jag ju skriva om den kanske. Får se. Nu är det iaf mat, och sen ska jag plugga!

Strejkande dator..

Hej allesammans! Hemskt vad min dator skall strejka och ha sig. Innan när jag skulle kolla runt så fungerade ingenting. Kunde knappt ens öppna firefox.. Men enligt mitt virusprogram så ska datan vara fri från virus.. men jagg undrar ja..

Så istället för att plugga och sånt så gick jag ut o promenixa. Det var så skönt.. fast sen började det blåsa upp riktigt ordentligt, så även om solen ger sken av (haha) sommar, så är det höst nu. Men så länge man slipper det hemska slaskiga rusket så är jag glad.

Jag har fått mitt lösenord till skolan och det där, så jag kan göra uppgiften sen idag (förhoppningsvis) Sen ska jag även maila den där hemsidan med billiga mobiler, om hur man gör om mobilen går sönder eller nåt sånt. Annars så ska jag nog beställa den imorgon då. Måste bara bestämma mig för vilken xD haha. Då borde jag få den till på fredag eller måndag. Som tur är så får jag pengar imorgon. Sånt är alltid välkommet.

Ne nu ska vi iväg en liten runda, men ha det så bra!



Kväll kväll

Ikväll har jag inte gjort så himla mycket.. har suttit och räknat lite.. tror jag får köpa min nya kamera nästa månad iaf, eftersom jag köpte en ny jacka. Men de kanske inte är så farligt. En ny mobil ska jag ha iaf. Hittade en jättebra sida, som säljer mobiler klart under marknadspris, och som dessutom fått bra betyg av en massa människor. www.prispress.com. Jag ska köpa min nya mobil därifrån, då sparar jag typ 500 spänn jämfört med i affären :D Sånt gillar jag!

Kanska ska börja sola denna månaden då, om jag ändå inte ska köpa kameran. Det hade ju vart skönt. Ska sätta mej o räkna på det nu med, bara för de. Haha. Men ha det så bra alla! Godnatt på er!

Kvällspromenader is da shiet!

Även ikväll blev de promenad. Och det är så skönt. Man får rensa tankarna.. Jag var stressad för det här med skolan och dom dumma uppgifterna, men nu är jag lugn. Man får tid till att tänka. Tid till tystnad. Det är riktigt skönt. Även efter att jag flyttat härifrån så lär jag komma ut här på landet för att kunna gå såna här sköna promenader. Det känns som om man läker inombords på nåt vis. Riktigt najs.

Nu har ja precis kokat en riktigt god kopp kaffe, och den ska jag avnjuta till en lika god bok har jag tänkt mig. Sen ikväll är det ju idol också. Det är den enda tvserie som jag följer, haha. Ne men ha de så bra alla små glyttar. Här kommer bilder från kvällens promenix, och visst är dom bra för att vara tagna med en sunkig 2 mpix mobilkamera?










Blek



Shit va blek jag har blivit...


Anger management

Hej på er alla! Fy va arg jag har vart nu. Jag har såklart två stycken mördaruppgifter på samma vecka.. Skolan är så otroligt bra på att organisera och planera.. De andra veckorna har det inte vart nåt alls typ.. Och nu ska två stycken bli klara på samma vecka.. Det tycker ju jag är jätteroligt.. hmm.

Så jag parkerade mig framför datan för att ta itu med den jobbigaste och längsta uppgiften. Letar upp en massa fakta och allt möjligt. Sen kommer jag inte in i den databasen som man skall hämta sina artiklar ifrån, som man sedan ska referera.. åååh vad arg jag blev. Tydligen skulle man ha ett speciellt lösenord, som jag aldrig hört talas om.. Men jag satt och försökte få det att fungera i typ en halvtimme, sen struntade jag i det. Mailade läraren och de på it-avdelningen. Dom får fixa det till mig. Jag har iaf gjort den andra uppgiften, men tyckte inte alls den blev bra. Skickade iaf in den på granskning till läraren. Får se vad hon säger.

Nu lagar Viktor mat.. behövs lite energi tycker jag. Så vi ska äta snart, och sen ska jag ut på en välbehövlig promenad.

Ni får ha det så bra!

Fullkomligt ovetande

Asså jag vet inte vad jag skall göra.. jag e så rastlös, men på samma gång helt trött. Det är faktiskt lite jobbigt ^^ Haha. Om jag lägger mej ner så kommer ja säkert inte att kunna somna. Om jag sitter här så kommer ja antagligen att somna xD Haha.

En sjuk sak när jag är trött, det är att jag kan prata andra språk flytande, det är sjukt. Kanske inte helt främmande språk, men de jag läst en gång i tiden, Engelska, Tyska, Franska, Spanska.. osv. haha. Jag har ju läst typ alla xD Galet. haha.

Tröijt

Nu är David trött (tröijt). Vill sova, men är ingen idé.. lär bara vakna skittidigt då.. och det vill jag inte. Imorgon ska jag sova lite längre än idag. Och bara softa. Haha. Kanske är lite nytt plugg att ta itu med, men det brukar ju inte vara så jobbigt.. Just nu vet jag inte vad jag skall göra.. har inga idéer..


Dumle och gång

Hej hopp alla glada människor! Idag har varit en effektiv dag må jag säga, jag har gjort en massa, och är riktigt ordentligt trött. Jag var så duktig att jag gick upp kl 8.. in i duschen, sen städade ja undan lite. Snackade med Emma, och sen så drog jag iväg. Först var jag på apoteket, sen in och handlade lite allmänt gott, till mitt bak och lite annat. Den nya Center med päron.. asså.. mmm.. Haha. Sen drog jag till biblan och letade efter lite böcker. Fanns dock inte där..

Efter en lång promenad , i duggande regn, och med hjälp av lite energidryck, så kom jag in i värmen här hemma. Var skönt att ta på sig mjukisbyxorna och inneskorna. Men jag vilade inte. Nejnej, jag satte igång med att baka. Det skulle bli Dumlekakor. Och visst blev dom goda, men dom blev samtidigt lite misslyckade. Dumlen rann ut, så nu fastnade formarna och sitter stenhårt. Haha. Men då får man kämpa lite för brödfödan! Haha. Nu precis så kom mormor och Maggie, så vi skall väl fika. Men inget mer kaffe för min del. Det räcker med 6 koppar.. För ett tag iaf ^^




Smetismet och kletiklet



Dumlekakor

Mätt

Ohh, nu är David mätt minsann. Kvällsmaten blev kött med sås och potatis. Mumma! Jag har både tränat och läst lite nu i eftermiddag, så jag känner mig välförtjänt av lite slappande resten av kvällen. Har nån ny film som jag eventuellt ska se, eller så läser jag vidare lite, tiden lär utvisa vilket det blir.

Är helt konstig i kroppen.. trött sådär ni vet, när både armarna och benen känns som spagetti.. Och nej, det är inte träningen som gjort det, utan det skulle nog kunna vara den trevliga förkylningen som spelar mig ytterliggare lite spratt.

Nu hade de suttit väldigt fint med en kopp kaffe, har bara druckit 2 koppar idag.. bara och bara.. Men för min del så är det inte så hemskt mycket. Jag vet att jag borde dra ner, men nu när jag slutat röka, och försöker bli nyttigare vad gäller maten (haha).. så blir det liksom för mkt att ändra på. Nu har jag snart vart rökfri i en månad, och som belöning skulle jag bli bjuden på bio. Det kanske blir nu på fredag, vem vet? Skulle vart kul. Det var ett tag sen jag var på bio. Men nu ska jag koka mig lite mer kaffe, och krypa upp i soffan och bara njuta. Boken blev det förresten, det är så skönt att läsa lite ^^

Puss o kraaaam

Promenadis

David var ute och promenerade lite som vanligt..









Nar nar nar



Usch och fy..


Nariga läppar

Godmorgon alla! Eller eftermiddag måste ju vara de rätta egentligen. Jaja. Jag vaknade egentligen kl 8 imorse.. men vem går upp kl 8 en söndag? Ne jag låg kvar i sängen o kollade på en av mina favoritfilmer: Indiana Jones och Kristalldödskallens rike. Jag bara älskar den filmen. Det är svårt att förklara vad det är som gör den bra, men jag tror det är själva känslan.. Jag har alltid älskat de tre första filmerna, och i och med denna nya filmen, så känns det som om man tar del av ett 80-tal, som jag bara levde 2 år på. Haha. Den känslan e rätt ball. Och så är filmen bra också.

Den förkylningen som jag lidit av nu sen innan sommaren började, den börjar faktiskt gå mej lite på nerverna. Man skall inte klaga, det finns de som har det bra mycket värre.. Men jag är lite less på att vakna var morgon med en så sprängande huvudvärk att jag knappt kan stå på benen. Det är ju för att hjärnan inte syresätts tillräckligt.. Och nu börjar mina läppar att gå sönder.. asså det gör så otroligt ont att jag vet inte hur jag ska beskriva det.. Var morgon är samma sak.. Usch.. Ne man borde kanske ut och röra lite på sig..

Hejsvej!



Seriöst nu David

Haha, ne nu ska jag skriva ett seriöst inlägg, eftersom det verkar vara en massa människor där ute som tror att jag är en kvinnohatare. Haha.

Så, nu sitter ja här framför min platta dumburk och ska skriva ihop ett litet inlägg. Trevligt. haha. Ne, jag ska skriva lite snabbt, sen se film är det tänkt. No country for old men, den som fick Oscars och allt möjligt. Började se lite igårkväll, men somnade sedan.. så ska se klart den nu ikväll ^^ Men ni får ha de så bra därute alla mina små fans :P Haha. Jag tror jag e full.. Eller hög på livet självt kanske :P







Här e två bilder från innan när jag var ute ^^

Hahahaha, jag dööör xD

Hahaha, här sitter jag och lyssnar på Bohemian Rhapsody och skrattar så tårarna rinner ner för mina kinder. Det är så otroligt kul när folk tar åt sig av det man skriver xD Haha. Jag ska nog ut och låta mig överfallas av nån liten närhetshungrig småflicka xD Haha. Jag har drabbats av denna förbannelsen som heter charm ^^ Haha.

Åh du Hanna ^^ Du är den enda vettiga människan, haha. Så därför blev din kommentar den enda som godkändes på det förra inlägget. Dig älskar jag. Woho! (Hoppas du nu läser detta då) Haha.

Puss o kram din lilla skumbanan

Fjortistjejer.. fy fan..

Jag har stört mig på en sak på sistone. Det är alla tjejer i åldern 14-16 som håller på och ragga på mig. Visst man ska kanske inte klaga o sånt, vissa är faktiskt rätt normala i huvet. Men jag e ledsen, men jag passerade den åldern för typ 5 år sen. Ingen är ju ute efter nåt annat än sex för fan! Det är sjukt. Och så är dom ju såååå kära i en.. i en vecka typ.. åååh jag e så arg för tillfället. På allt och alla.. så jag ska nog ut och ta en lång promenad för att lugna ner mig..

Guten morgen!

Alltså.. jag har ont i huvet. Så detta inlägget blir nog kort. Jag skulle fixa med min bloggkoll, för att kunna hålla bättre koll på allas bloggar. Men tydligen var jag redan medlem och prenumererade på massa skitbloggar.. får ta och fixa en ny, för jag tog bort den gamla.. men de gick ju inte att skapa ny med samma mail.. satans skit! Jaja. Idag ska jag slappa. Vill egentligen festa, men har absolut inga pengar sen jag shoppade upp allt igår. Ni får ha det så bra! Puss o kram!

Mobil och kamera

När jag får pengar nu om en vecka ungefär, då är det tänkt att jag ska uppgradera lite saker. Mobilen är ju ett år gammal, så det ska bli en ny sådan, en Sony Ericsson w890i. Sen har jag varit utan en digitalkamera så pass länge att jag känner att jag måååååste köpa en ny. En Samsung är det tänkt. Haha jag lär säkert ändra mej 10 ggr innan det blir dags för inköp, men här är iaf en bild på dom.


Shoppat!

Shit vad detta gick snabbt :D Haha. På 4 timmar har jag hunnit vara i typ en miljon affärer. Dock så hittade jag inte så värst mycket. Handlade lite inför vintern: Det blev en ny jacka och ett par vantar som va sjukt sköna. Sen skitgoda kaffebullar ^^ Mumma!



Här e ju posern me nya jackan :P


So fresh!



Haha, jag känner mej så sjukt fräsh asså xD

Hej i ottan

Hej i ottan småfolk ^^ Haha. Idag är David uppe extra tidigt, för idag ska det nämligen bli shopping :P Haha. Måste värma upp då med kaffe o sånt. Ska iväg med mamma, och vi ska åka vid 10 ungefär. Ska bli rätt trevligt, förutom att jag inte har några pengar typ.. jaja jag får tigga lite ^^

Igår såg jag en hemsk film, som är baserad på en verklig händelse. Det handlar om en tjej i min ålder ungefär som är så som de flesta. Hon har varit ute o festat och ska sen ta bilen hem. Vid övergångsstället så kommer det då en hemlös stackars man gående. Eftersom hon är påverkad så reagerar hon inte alls, utan kör på honom, och han far rakt igenom rutan och skadar sig oerhört. Och hon bara kör vidare typ. Det hon tycker är mest hemst är att det droppar blod från honom på bilklädslen. Hon kör hem och parkerar i garaget och där sitter mannen fast jättelänge. Levande. Hon vågar inte anmäla det för risken att råka illa ut.. Ne den e sjuk.. Själva filmen är kanske lite B.. men tanken på att det är en sann händelse gör den ändå sevärd..

Ne nu ska jag borsta tänderna och göra mig iordning. Ha det så bra alla!

Duktig idiot!

Nu har David sett film, badat, städat, renbäddat, diskat osv.. haha. Jag känner mej så duktig emellanåt ^^ Det är otroligt :P Haha. Ne men här behövde städas... vid DERAS GRISIGA DATA... fy fan.. jag fattar inte varför jag gör det gång på gång.. jag tycker bara det e för äckligt för att vara kvar, gammal ruttnande mat och ett tjockt lager damm på det.. Yummie! Hade det inte vart för att jag är tvungen att gå förbi datan var dag.. så hade jag skitit i det..

Nåväl, såg Shutter innan. Den var faktiskt bra. För en sån film. Haha. Ne men jag hade inte så höga förväntningar, kändes som en sådan film som man sett 20 ggr redan när jag läste om den.. men jag blev ju positivt överraskad. Sånt gillar man ju :P Haha. Helt okey och sevärd om man inte har nåt bättre för sig.

Igår var jag ju hos tandläkaren, och hon sa att jag har 4 fläckar som jag måste vara extra noga med, så att dom inte utvecklas till hål.. Men jag glömde ju köpa munskölj och tandtråd och massa sånt igår.. eller.. jag orkade inte (a) haha. Jag tänkte göra det idag, men har ingen lust att ge mig ivåg idag, i detta mulna och gråa väder.. ne, det får bli imon istället. Ska jag ändå in till stan kan jag ju ta det då, eller på lördag när vi skulle shoppa. Kan ju se vilket det blir..

Nu ska jag ta tag i mej själv och plugga på lite. Är det tänkt, haha. Ne har en liten uppgift jag får orka göra.

Ha det så bra alla!

En onsdag

Godmorgon era små knäppisar :P Haha. Ne jag ska ju inte klanka ner på mina läsare.. men men. Haha. Inatt sov jag lite bättre än igår, men jag vaknade en massa gånger, och jag hade jättesvårt att somna igår även om jag först var jättetrött.. Men tillslut gick det ju som sagt, och det lilla jag sov var najs. Najs najs. Som vanligt sitter ja nu med kaffekoppen i högsta hugg och plogar mig igenom bloggar och nyheter. De e skönt att få den här stunden till att vakna riktigt tycker jag.

När man tittar ut igenom fönstret idag så ser man en klarblå himmel, och en omgivning som rent ut sagt badar i sol. Riktigt trevligt. Men det var sånthär väder igår vid denna tiden också.. och det blev ju helt kallt och ruggit sen fram emot eftermiddan. Ne jag hoppas det håller i sig hela dagen idag. Sol ger en sån energi, och man blir på så glatt humör. Riktig injektion med glatt humör :D Woho! Sånt gillar vi minsann.

Idag är det tänkt att jag ska göra en del småärenden och så ska jag till tandläkaren.. usch de e så drygt. Så tjatar dom på mig att jag har tandsten.. och att jag ska borsta nogrannare. Kul.. Jag "slipper" iaf betala, eftersom jag har sånt autogiro på det, så dom drar typ 45 spänn i månaden istället. Så slipper man ju ta hela kostnaden på en gång. Ska vara hos tandläkaren 13.40 , och hoppas att de släpper in direkt. Jag tycker jag väntat där så otroligt mycket i mina dar..

Ne nu ska jag titta vidare lite. Här kommer en bild på det fina vädret idag. Ha det så bra alla!



Trött som fan

Shit.. nu är jag trött som fan alltså. Jag tror jag håller på att bli antingen riktigt förkyld eller sjuk. Är helt wierd i huvet asså.. Men men, vi hade kul idag, Felicia och jag. Flummade runt i stan och satt sen och fikade. Vi matade en massa ankor också... haha.. för mina sista mynt köpte vi bröd.. men vafan.. dom måste ju ha mat också!

Nu ska ja lägga mej o vila en stund..

Hold my hand..



It's gonna take a lot to drag me away from you..


Love Guru mitt i ottan

Jag hade väldiga problem med att sova inatt. Då jag legat o vridit mig i en timme ungäfar, så bestämde jag mig klockan halv fem för att kolla på film. Det blev Love Guru, och fyyy va kul jag hade xD Antingen är det en riktigt kul film, eller så var jag bara övertrött. haha. Jag somnade iaf sen efter den, och vaknade klockan 10 när alarmet ringde. Men jag låg kvar och drog mig i en halvtimma ungefär, och hoppade sen in i duschen.

Nu sitter jag då med min kopp kaffe och läser lite bloggar och nyheter. Ska in till Lund sen är de tänkt, ska hjälpa Felicia att hitta present till sin mamma. Vädret är sådär lagom soligt och najs. Ska bli skönt att bara strosa runt. Har några hundra som jag KAN göra av med idag med, men jag köper inget ifall jag inte hittar nåt jag bara måste ha.. Det har hänt så sällan på sistone så "förhoppningsvis" så gör jag inte det idag heller.

Nästa månad (eller denna, när jag får pengar) så ska jag köpa ny mobil. Denna har jag haft i ca ett år nu i oktober, och tycker det är dags att byta upp mig. Den fungerar bra, men jag behöver en med mera minne, bättre kamera, och som man kan se film på lättare. När man sitter på bussen eller tåget så kan det ju vara coolt att ta fram mobilen, lägga den på sne och kolla nån bra film ^^ En ny digitalkamera ska jag kanske köpa oxå.. har ju bara haft denna mobilkameran i typ ett halvår nu.. eller ne inte så länge, men känns som det. Därför som jag kanske ska spara de hundralapparna, så kan man kanske köpa en som är liiiite bättre. Får se. Annars nöjer jag mig med en enkel, den förra var ju sån top of the line, så då går dom mycket lättare sönder...

Nu ska jag kolla vidare ^^

Hej hopp

Hej allesammans! Vilken härlig morgon, det är sol och verkar inte blåsa nämnvärt. Har precis hunnit komma ut ur duschen och kokat mig en kopp kaffe, sen jag snoozat i en timme xD Haha. Jag har seriöst problem med att gå upp.. det är sjukt.. haha. Ne men nu är jag ju som sagt uppe, och är ändå rätt pigg.

Hela gårkvällen spenderade jag med att sitta vid youtube och kolla in operationer.. rätt sjukt.. men vafan >< Jag skulle inte sabbat mina betyg, så kunde jag blivit plastikkirurg. Det ville jag så gärna.. men men.. Sen så kollade jag på en gammal film, Blade Runner.. men den varade i typ 2 timmar, och det orkade jag inte med, så jag brände en skiva, lade mig i sängen och sjöng ballader från klockan 23 till 01... haha. Snacka om tidsfördriv. Men de var rätt kul. Roligt att man kan roa sig själv.

Idag ska jag in om byn och handla lite smått skit, sen ska jag in på biblan och kolla efter lite böcker, nörd som jag är. Nu ska jag iaf borsta tänderna! Haj svaj!

Urca urca tirulero

Haha, igår när jag bara satt och slökollade på youtube så kom jag in på massa disneylåtar.. så jag lyssnade på de svenska.. sen kom jag in på de på andra språk.. och denna dödar måste jag bara säga: Urca urca tirulero. hahaha. Sök på det... ni lär inte bli besvikna.. hahhaa.

Idag har jag annars bara precis kommit upp och duschat.. sen käkat lite. Det är sjukt, men jag vaknar var dag kl 9.30.. så tänker jag att jag ska sova till 11, iaf idag då det är söndag. Men sen vaknar jag vid 13.00 och undrar vad som hänt.. hahaa.. helt sjukt. Ne nu ska jag ut småbarn!

Byebye

Wall - e

Tjenna! Kollade precis på den nya filmen Wall-e med Maggie. Hon tyckte att vi skulle kolla nån film, och så hade jag precis fått ner en del. Jag tyckte faktiskt att den var bra. Inte ofta jag gillar denna typen av film, men just denna var faktiskt över all förväntan. Tyckte dom var så gulliga tillsammans. Haha, jag tror det är nåt psykiskt fel med mig, men jag kan bli rörd nästan till tårar av denna typen av filmer.. Det är nåt konstigt.. Men sådana riktiga snyftare biter inte på mej. Haha. Ne men vad tycker ni? Vilka filmer gillar ni?


Städa i onödan

Hello alla läsare (som är rätt dåliga på att kommentera) Haha. Idag har jag städat som en liten duktig polack, och slängt myggnät och annat gammalt sunkigt som härrör från sommaren. Usch det var fullt med trips överallt.. dom föll i hundratals när jag tog bort gardinerna och myggnäten... så egentligen borde jag ta en dusch, för det känns som om dom sitter överallt.

Sen tycker jag att det är underligt att alltid när jag städat, och hur nogrann jag än varit, så kommer det fram fullt med damm direkt efteråt. Var det kommer ifrån har jag ingen aning om. Antagligen har jag det på mig eller nåt..

 Msn är typ dött.. så tråkiga ni är! Inte heller blir det nån bio av idag.. så går det när man har sett alla filmer.. ahha.. Ne men jag betalar inte 90 spänn för en skitfilm. Det hade jag inte gjort även om jag varit rikare. Ne, det blir som sagt ingen bio.. Inte shopping heller, då vi tänk fel med öppetiderna.. haha.. smartasses! Men snart får ja göra av med lite pengar. Var ju som sagt ett litet tag sen det hände. Och sola.. jag e så blek att man knappt ser mig.. snart blir jag osynlig. Haha.

Jag vet inte vad som farit i mig, men nu de sista dagarna så har ja fått sån kraft typ.. jag ska ta itu med vissa saker. Och jag vet exakt vad som står överst på min lista!

Nu ska ja käka glasstårta, men ja kommer tillbaka senare :P

Höstrusk och mysfilm

Huh! Vilket väder det har blivit! När mamma väckte mej så kände jag hur sjukt kallt det var i rummet.. jag har ju alltid fönstret öppet, och nu när det var typ minusgrader inne.. så ville jag verkligen inte gå upp ur sängen. Men jag hade lovat att hjälpa till att handla, så det löftet skulle jag hålla. Så snabbt upp och iväg.

Nu har vi då vart och handlat en massa till helgen. God mat och ännu godare godis. Godis tycker jag låter bra ^^ Jag är ju i det närmaste beroende. Men hellre beroende av det än av annat, om jag får uttrycka min åsikt. Och det får jag ju, detta är min blogg (haha). När jag satte mig här så kom jag fram till att idag blir det bara film. Film och data. Det är sånt man ska göra en grå och mulen dag som denna. Inte åka till stan och shoppa eller vara ute med folk.. nej man ska isolera sig likt en liten eskimå.. Fast kommer nån hit så får dom gärna vara med och kolla film.. bara jag slipper ge mej ut.

Inatt såg jag den svenska filmen Varg, med Peter Stormare i huvudrollen. Han är en riktigt bra skådis enligt mig. Men filmen blev jag bara arg på.. den va väl okey.. Men det handlar ju om att dom dödar en varg.. och eftersom vargen är fridlyst så kan man hamna i fängelse .. vilket Stormares rollfigur äver gör.. och det tycker jag e sjukt.. visst ska man få ett straff.. men fängelse? herregud.. nästan så man undrar..

Usch ja.. om jag råkar ta livet av nåt så kanske jag me hamnar i fängelse.. Om man ser till antalet mördarsniglar som jag skickat till himmlen så skulle jag väl få livstid.. haha.. ne men det e ju sjukt. Funderar på att dra på mej raggsockorna.. och bara krypa upp i soffan nu och mysa, det låter som en bra idé! Jag känner mej så otroligt fräsch idag me.. men ändå ska folk hålla på att glo på en på det dära viset.. och flörta.. herregud.. det e ju City Gross ffs! Hahaha.. ne men det e ju trevligt ändå att man inte misst sin gnista.. önskar bara att rätt person kunde se det.. jaja. Ne hejdå så länge! Här kommer tillomed en bild på det hemska vädret. Ha det så bra alla!



11 september

Jag minns det fortfarande.. för sju år sen kom jag inspringande och skrek på mamma att sätta igång TV'n. Det hade hänt något hemskt.. Det är en av de saker man nog alltid kommer minnas. Jag minns hur vi satt där och kollade.. timme efter timme.. Jag var rädd, och i chock.

Sen detta hände så har världen förändrats så pass mkt.. man är rädd för att terroristattacker ska inträffa.. Jag hoppas att jag aldrig behöver vara med om något sånt..
Det räcker att se det på TV..

Såhär framåt natten..

Såhär framåt natten så blir jag alltid lite extra djup. Tänker på saker som jag de övriga av dagens timmar lyckats trycka ner. Tänker på personer jag saknar.. på saker jag gjort fel.. vad jag ska göra i framtiden.. Jag tycker emellanåt att allt bara är skit, medans ibland är jag riktigt lycklig. Dock var det ett tag sen nu som jag var riktigt lycklig. Ett rätt bra tag.. men de kommer väl ljusna äver för min del? Eller vad tror ni? Jag hoppas det.. hoppas innerligt att det kommer bli som jag vill, och drömmer om.. Det är faktiskt min största önskan.. Min enda önskan..

Har riktigt ont. Inombords. Det gör ont att se andra så lyckliga, medans jag mest tycker synd om mej själv. Jag missunnar inte andra lycka, men det gör som sagt väldigt ont när man ser vad andra har, och vad man själv INTE har.. Men snart.. snart.. David gör planer i största allmänhet ^^ Haha. David ska bli lycklig.. Shit va psyco jag lät där..

Jag har väldigt svårt att släppa fram mina känslor. Det har jag märkt nu på sistone. Jag har blivit som sten. Helt hård och kall.. det är sjukt.. Jag kan inte ens gråta längre. Bara tanken på det gör mig ledsen, men jag kan inte ens pressa fram en tår.. Det blir ju bara så att man samlar på sig en massa.. och sen bara kommer de att brista en vacker dag.. ska bli skönt då.. bara man inte släpper ut alla känslor inför en massa människor. Det hade ju varit lite pinsamt. Jag ska försöka göra ett försök till dikt.. släppa fram lite känslor:

Din väg
Den borde även varit min väg
De borde ha korsats
Istället går vi nu var för sig
Jag önskar att nån gång till
Så leder din stig hem till mig..


Det blev inte så värst bra.. men det e väl bara känslor.. rakt på, utan en massa redigerande och sånt.. Ne nu ska jag läggga mej och bara slappna av. Ska tända en del ljus och komma i stämning. Ska köra några avslappningsövningar som jag läst om i en bok. Det ska nog bli skönt.. Allt ska nog bli bra ^^


Msn... eller inte?

Haha, shit vad patetiska människor är. Det var väl nåt driftstopp på msn.. så typ ingen kom in.. Visst blev jag lite irriterad.. men att få panik.. haha, ne så långt behöver man ju inte gå. Dock var det en massa folk som fick just panik, och jag kan förstå dom på ett sätt.. Det är jättemånga i dagens samhälle, vars enda sociala kontakt är via msn. Det är faktiskt rätt synd om dom.. men samtidigt är det lite lathet.. att man inte orkar ge sig ut och hitta på nåt, utan sitter framför datan exakt hela tiden..

Själv måste jag ut i den "riktiga" världen en stund var dag iaf... om det så bara innebär att promenera en runda, eller åka och handla eller vad.. så behövs det lite av detta ÄKTA.. Jag kanske inte är världens mest sociala person.. har tyvärr ändrats till det sämre.. men jag är inte rädd att träffa folk. Kanske har jag blivit lat.. antagligen.. är nog det..

Haha, nu ska jag skriva lite på msn ^^

No ego :O



Jag kan inte ta bra egobilder längre :(

Om vi nu skulle dö..

Om vi nu skulle dö imorgon.. genom detta experiment med att skapa ett svart hål eller vad det nu är.. om det nu sker, då kommer jag ångra så mkt i mitt liv.. så mkt jag aldrig sagt.. hade jag vetat att jag säkert skulle dö imorgon, då skulle jag sagt det nu.. men jag vågar inte ifall det blir så att vi alla får fortsätta leva.. Inte för att jag tror attt vi ska dö.. men man är ju inte säker på vare sig det ena eller det andra..

Även om det är mycket jag aldrig sagt.. som jag egentligen borde säga.. och mycket jag aldrig gjort som jag borde ta itu med och göra.. så känner jag mig ändå rätt så tillfreds med livet. Jag har fått lite mer lugn.. jag har inte längre 10.000 idéer i huvet hela tiden, och oroar mig för alla.. ne jag är lite lugnare.. det e skönt.. Jag ser optimistiskt på framtiden. Jag vill inte att allt ska ta slut imorgon, nu när jag planerar för att skaffa lägenhet och allt.. ne det går emot mina planer xD

Haha, nu ska jag lägga mej. Men ha det så bra alla små töntar! Hoppas vi hörs imon då ;)

You are still the one

Vad gör du när du e trött? Jag antingen lägger mej.. eller dricker ofantliga mängder kaffe och blir helt sentimental sen.. Just nu är jag sådär sentimental. Sitter och lyssnar på såna lagom ledsamma låtar och sjunger så det brakar.. Det är faktiskt rätt skönt.. men mitt humör blir lite lidande. Jag kan få såna små utbrott.. haha..

Idag låg jag kvar jättelänge i sängen.. inte för att jag var trött, men det var så skönt att bara ligga och kolla film och allmänt dega.. Känns som jag gör det varje dag.. ne det gör jag inte.. men jag minns ju aldrig vad jag gjort, så jag skriver bara att jag segat.. Det fungerar ju var gång :P

Dessa rader berör verkligen.. så fin låt.. Shania Twain - You are still the one

When I first saw you, I saw love.
And the first time you touched me, I felt love.
And after all this time, you're still the one I love.

Najsigt



Såhär fint var det när jag va ute innan idag ^^ Riktigt najsigt!

Burken



Haha, det blev den här något optimistiska burken. Här ska samlas pengar! Haha.. ne men även om det inte är så sannolikt att den blir full, så ska det väl kunna komma ner en hel del pengar i den. Hoppas jag iaf ^^

Spara

Hej och hopp ! Sitter här och degar.. har precis gått en och en halv mil.. och nu käkat en massa mackor.. så gott det var.. så jag e lite sådär lagom trött ^^ Märkte nu när jag var ute att mitt finger svullnat upp som fan av nåt.. haha såg ut som en prinskorv XD helt galet! Men ska sätta på sån alsolsprit och då kanske de lägger sig lite :P

Tog ut 400 spänn innan när jag var iväg.. 200 ska till busskort (äntligen!) och de resterande 200 ska läggas till mina besparingar. Har tänkt att jag ska lägga undan ca 300 i månaden (ja, jag har redan 100 spänn som är undanlagda). Till min födelsedag ska jag då ha sparat ca 2100.. så kan man ta nån sån sista minuten - resa nånstans ^^ Skulle vart riktigt skönt. Snart ska jag börja med mitt största missbruk igen.. och nej, det är inte ciggen.. det är solariet.. haha.. jag måste bli brun.. det e så najs.. ooooh ^^ Ja snart ska jag börja sola igen!

Nu ska jag leta upp en burk eller något liknande där jag kan lägga mina sparade pengar :D

Fan..

Jävla skit.. på bara ett par minuter så har nu mitt humör nått botten.. det e sjukt.. jag vet inte vad jag ska säga :'(

Godkväll!!!

Godkväll! Sån sjukt najs kväll det har varit ^^ Var ute på en riktig lång promenad, och snackade med Felicia. Kändes som vi behövde snacka av oss, de var ett tag sen sist. Det blev ju heller ingen fest nu i helgen, och inte ens filmkväll eller nåt.. så vi ska ses nu i veckan istället. Både jag och Felicia var ju sjukt förkylda nu i slutet av veckan. Men nu mår jag iaf bättre. Min finninvasion i hela fejset har lagt sig med, så nu är jag lite snyggare ^^

Kollade på den nyaste Batmanfilmen innan idag, den var riktigt bra. Heath Ledger gjorde en sjukt bra rolltolkning av Jokern.. synd bara att han är död idag.. jag tycker att han borde få en Oscar postumt ändå.. riktigt grym var han.. Blev riktigt glad innan när jag fick reda på att jag ÄNTLIGEN fått mina pengar. Så nu kan man börja leva lite igen, och spendera pengaaar!

Nu ikväll ska jag mest bara sitta här vid datan och kolla runt lite. Eventuellt ska jag kolla den nyaste Narniafilmen.. men det blir bara om jag orkar, vilket jag inte tror att jag kommer göra.. Jag gör samma tabbe var kväll.. Börjar inte se film förrän vid 2.. och då bara somnar jag.. haha så lyckat xD

Ne nu ska jag kolla runt lite och kolla film ^^

Kiss kiss

En del av mitt hjärta..

Du ska veta att jag saknar dig
det finns känslor som aldrig tar slut
du ska veta att jag inte glömt
det finns bilder som aldrig suddas ut
jag har vaknat mitt i natten av tystnaden
och önskat att sov här med mig
en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig..




Alien



Alien ^^

Städa datorn

Hej och god morgon alla! Eller morgon är det inte.. inte ens förmiddag.. eller lunch xD haha.. Nu är det faktiskt eftermiddag och David har sovit som fan inatt rent ut sagt. Känns som jag haft mkt sömn att ta igen efter dessa dagarna.. även om jag sovit mycket där borta i kalmar.. Jaja.. kroppen är förunderlig.. jag har gått ner 2 kilo med :S Lite besynnerligt.. men men..

Idag ska jag mest vara hemma och slappa är det tänkt. Ska rensa datan på en massa musik, installera nytt antivirus och få den att gå snabbare helt enkelt. En liten datorstädning är verkligen på tiden. Ska ta bort lite filmer och annat som mest tar en massa plats..

Hoppas nu ni har en jättefin dag allesammans!

Hemma

Jag är hemma nu igen, trött och något sliten, men jag överlevde denna gången med. Rätt fort gick tiden också, men de var för jag hade så pass roligt. Nu är det ungefär en månad tills nästa gång jag ska iväg.

En sak jag funderat mycket på nu under den senaste tiden.. hur kunde du bli sån? Hur kunde du förändras så oerhört mycket och bli den svaga människa du är idag? Du var alltid den starka.. den jag såg upp till.. nu ser jag hur du förfaller.. jag vet inte vad jag ska göra för att hjälpa.. jag blir arg och besviken på dig..

Jag ser så många tecken på det jag länge misstänkt.. men vad ska jag säga? Jag vill inte bestämma över dig.. jag vill att du ska bli normal igen bara.. Jag tror att alla andra ser det.. att det bara är du som lever i din lilla drömvärld, som när som helst kommer rämma.. Du har blivit konstig.. Man kan inte lita på dig längre.. och det är så synd..

Jag lovar att jag ska göra allt i min makt för att hjälpa dig.. jag tänker inte längre se på hur du förstör dej själv och ditt liv. Ännu finns det nog hopp..


  // Gråtande David..

Emilia

Emilia är ju söt. Hon är så snäll mot mig alltid och jag blir ofta generad när hon ger mig komplimanger. Men är det nån som borde få komplimanger så är det hon. Så söt och snäll och go på alla vis. Och humor har hon med minsann, samma sjuka humor som jag.

En bild fick jag inte lägga ut, fastän bilderna på Emilia är så söta. Jag har ju tillomed sett henne bakifrån i verkligheten xD Haha, när vi båda virrade omkring i natten. Haha..

Godmorgon och adjö

Godmorgon alla! Idag vaknade jag halv 6.. skulle egentligen inte upp förräns 8, men kändes lönt att somna om liksom.. Så jag låg i sängen och kollade TV i en och en halv timma, sen steg jag upp och duschade m.m. Alltid när jag sovit lite sås fryser jag sjukt mkt på morgonen.. och jag har ont i magen.. haha man kan ha de som ett test för om jag sovit tillräckligt eller ej :D

Nu har jag iaf packat det sista, och sitter och slappar lite innan vi ska köra och ta ut pengar och gå till optikern. Klockan är nu inte ens halv 10.. det e ändå rätt bra. Förhoppningsvis blir jag trött sen så jag kan sitta och slummra på tåget. Det tar ju ändå typ 3 timmar.. Hoppas det inte är förseningar. Förra terminen åkte jag ju hem på fredagar.. det var helt djävulskt.. så mkt folk och alltid var tågen sena.. Så ser man fram emot att nu är det 40 minuter kvar.. 20 minuter kvar.. 10 minuter kvar.. sen e det 30 minuter kvar xD Man blir helt förkrossad.. haha kanske lite överdrivet då, men det e ju inte kul. En sak som jag verkligen tycker är skönt, det är att Kalmar är slutstation för denna sträckan, så man slipper tänka på att man ska skynda sig av och sånt. Jag brukar sitta kvar till siste man typ, och lugnt packa ihop mina saker. Jag brukar dock aldrig äta eller dricka på tåget, för jag har fobi mot tågtoaletter sen jag en gång blev inlåst xD

Jag längtar tills imorgon kväll.. då har jag gjort tentan, träffat alla, och redan haft en sjukt intensiv och lång dag. Då kan man bara köpa med sig nåt gott och gå upp på hotellrummet och lägga sig. Eller så kanske man rent ut av e pigg och går ut en stund på krogen, det vet man ju aldrig. Tror dock inte att jag kommer orka. Har orkat det en gång när jag vart där.. och då orkade jag egentligen inte, blev uttvingad xD haha..

Nä, det ska bli skönt sen när man har gjort det svåra (tentan) och bara kan njuta av att vara iväg. Sen nån gång så tycker jag att Emma kan följa med upp. Hör du det Emma? haha. Ne men nån gång när jag inte har tenta och så. Även om jag e i skolan, så kan ju du slappa på dagen, sen när jag slutat så kan vi ju bara chilla och äta gott eller så. Najs najs ^^

Förresten så är jag fortfarande rökfri. Det har gått riktigt bra. Tog mitt sista nikotintuggummi idag för en stund sen, och jag ska inte köpa nya. Fick förresten dessa tuggummina av Emma för typ 2 år sen xD Men dom håller ju länge. Då var dom tänkta till min morsa som skulle sluta röka (tyckte vi) men de tyckte inte hon .. Haha. ne men dom har faktiskt hjälpt mig i min sträääävan efter att bli rökfri.

Ne nu får jag väl gå och göra mej helt iordning och sen bär det av. Ni här hemma får ha det jättebra medans jag e borta, det är ju bara 4 dagar, men ändå. Jag kommer nog ha det rätt så skönt. Jag gör det bästa av det hela och ser det som en liten semester. Att få lugn och ro, och bara pyssla om sig själv ^^ Sånt gillar vi!

Men ha de så bra alla! Puss och kram!



RSS 2.0