Tenta!

Godmorgon!

Idag gäller det, idag är det tenta. Men jag är inte speciellt nervös. Kommer väl bli det sen, men inte nu iaf. Bara ja väl sitter på tåget så är det lugnt. Hatar stressen på morgonen.. men idag stressar jag inte. Jag är helt vansinnit lugn. Haha. Jag undrar varför.. I vilket fall som, så kommer det att bli en lång dag. Inte hemma förrän vid åtta - nio ikväll. Men vafan.. det är bara en dag liksom. Ska köpa massa godis och grisa på tåget. Låter brao!

Ni får ha en fin dag idag!



Ge mej!

Nu har jag hittat den jag vill ha. En Sony Vaio p... hihi. Ge meeeeej!




Haha behövs tills imon

Haha uppiggande ^^




Överdriva... ne..

Imorgon är det tenta som gäller, bara så ni vet. Kommer åka vid 8.00 på morgonen och kommer hem vid 20.00 kanske. Om tågen nu håller tiden. Sist satt vi ju fast i 2 timmar eller vad det var.. 1.5 kanske.. hemskt. Hatar egentligen tåg. Ungefär så som jag hatar tentor. Och Kalmar. Haha. Ne nu ska vi inte överdriva.. Eller jo..


Inneskornas vara eller icke vara

Jag är en frusen person. Speciellt om fötterna. Och för att förhindra köldskador går jag konstant med mina inneskor.. såna mockasiner typ, hahah. Men nu börjar dom falla sönder :( Mina älskade skoooooor... så snart för jag frysa tårna av mej..


Helloj

Hej mina vänner!

Alltså det är sjukt.. men jag måste snooza minst en timme var dag. Förutom när jag ska upp sjukt tidigt. Men annars.. Hatar min alarmsignal med..

Idag ska jag plugga. Vad ska ni göra?

Haha patrioten

Jag är så fast i Sagan om Ringen.. haha. Sitter me boken titt som tätt. Men jag vill inte att den skall ta slut, så jag läser bara korta bitar. Fast jag har två böcker till, så det är nog lugnt. Ska dessutom läsa lite till tentan nu tror jag. Läsa och dricka te. Teet heter Staffanstorps Gott. Haha. Sån patriot man är ^^


Haha najs mongo

God.. eftermiddag.. Haha. Jag vaknade faktiskt klockan 10. Men att jag låg kvar hela dan i sängen behöver vi ju inte snacka om.. Eller hela dan.. det är ju inte sant. Kanske 2 timmar iaf.. halvsov och kollade på tv. Najs det ju.

Idag ska jag läsa till tentan snabbt.. sen vet jag inte.. får se vad som sker.



haha mongo

Hellu! Ofta säger jag en sak och gör sen en annan... hahaha.. Jag var ute.. sen fick pluggandet lida. Men jag sammanfattade en bok jag aldrig läst (på över 400 sidor) till två A4. Haha. Det tog mej typ 2 timmar... med korrekturläsning sen. Duktiga David!


Manni Manni Manni

Hello!

Idag har jag bara tagit hand om mig själv. Låg kvar i sängen skitlänge... sen gick jag upp och läste i Sagan om Ringen... haha. Jag vet, det är nördstämpel, men jag är riktigt fast. Sen drack ja lite kaffe och låg i badet skitlänge.. och solen skiner. Jag vill ut men ändå inte. Vet att jag har massor att plugga.. usch.. Jaja..

Hanna har fått sin present iaf ^^

Jag är fet nu

Lille David är en flitig en. Haha. Usch perverst det låter.. Jag menar mig. Inget annat. Haha. Jag har faktiskt gjort alla ärenden jag skulle, och pluggat.. och gett bort kläder till min lillebror. Jag har ju blivit fet. Haha. Eller som mamma säger: "Du har mer muskler nu David".. jaja..


Kallt o hemskt

Guten morgen!

Usch idag är en sån dag man bara vill ligga kvar i sängen.. Satte ner fötterna på golvet, men for upp snabbt igen.. Kallt.. huh! Dessutom har jag legat och halvsovit bara... ingen riktig sömn.. så jag kommer vara seg idag.. och har såna tråkiga saker att göra.. bläää!

Försökte tvinga mamma till att köra mig, men det gick inget vidare.. haha. Så jag får göra som alla andra mesar utan körkort och åka buss. Fast kommer solen fram lite mer så kanske jag kan gå. Men då är jag skittrött redan innan jag är framme, hahaha.

Stör mej dessutom på vissa... ooh...




Haha mina så kallade modellbilder har kommit xD

Hihi

Godkväll!

Var ute innan... haha. Vadade i lera upp till knäna nästan.. iaf så var det lera på byxorna upp till just knäna. Haha. Sanslöst.. haha. Sen käkade jag gott och pluggade även lite. Duktigt! Kvällen kommer fortsätta med att kolla på Beck och käka lite kakor ^^



Fika nu. DUKTIIIIIG


Så, nu har jag suttit och skrivit en del jobbansökningar som jag ska skicka iväg imorgon. Känner mig något duktig. Som sagt så tjuvstartar jag lite med duktigheten redan idag. Har även städat som en galning. Haha. Nu har jag gjort mig välförtjänt av lite god fika, och så ska jag läsa ett personporträtt av Laila Bagge. Tycker hon är rätt ball.




Min oerhört lyxiga fika. Haha

Veckan som gått

Hej på er!

Söndag idag och den sista dagen på "sportlovet". Jag har ju egentligen inte lov i den bemärkelsen, men det har ändå vart slappande hela veckan. Inget direkt tränande eller tänka på vad man stoppar i sig, utan bara allmänt vintersportande. Och så fyllde ju min lillebror 16. Hanna har farit in och ut på sjukan och jag har vart sjuk. Ungefär så kan man sammanfatta veckan.. Inte direkt som jag tänkte mig, men men...

Imorgon ska jag börja stressa igen. Måste plugga till tentan jag ska ha på fredag, dessutom måste jag fixa en massa ärenden nere i byn.. Så det blir väl hela dagen full av såna tråkiga bestyr. Plugga är ju det tråkigaste ... men jag får skylla mig själv.

Egentligen smygstartar jag med det här duktiga redan idag, jag ska städa. Har redan börjat så smått, och här behöver verkligen städas må jag säga.. kanske jag ska ut med. Vi får la se!




Haha så fresh!

Manni Me

Heej!

Jag och min familj var iväg och handlade lite innan, det blev rätt så spontant, men jag tänkte ta tillfället i akt och handla min data.. men jag ångrade mig... ska slita upp att handla såna onödiga saker från och med nu. Istället ska jag och Viktor uppgradera min nuvarande dator. Känner jag ändå sen att jag vill ha en liten dator får jag väl köpa det.. men det finns viktigare saker..

En sån sak är det jag ska ge Hanna.. lilla Hanna som ska ligga på sjukhuset nu igen. Hon mår inte bra och jag har varit så orolig. Hoppas hon blir glad för det hon ska få, inget speciellt, men det är ju tanken som räknas. Älskar dig Hanni ^^




Haha en liten Hanna ^^

Blooooood

Heej!

I keep bleeding nose.. haha. Ja det är sant. Näsan bara forsar idag som om den inte haft nåt bättre för sig. Vaknade med hela fejan fyllt av blod.. hahaha.. För en gångss skull sov jag på rygg, så sängen klarade sig iaf. haha. Vilken bra start på denna dagen eller vad säger ni?




Grr

Snowboard på mitt sätt

Heej på er!

Snön ligger fortfarande, och det innebär snowboarding! Haha. PÅ mitt eget vis... mer säger jag inte, haha. Hoppas ryggen klarar av det, det gör inte ont idag.. men sen vet jag ju hur den håller på.. kan komma helt plötsligt.. haha. Ja men det löser sig, i värsta fall får jag ligga som en zoombie i backen och vänta på att det ska smälta.

Har druckit både te och kaffe... Teet är för halsen, och kaffet är för huvet... haha. Måste ha koffein, och äcklig honung som alltid ligger i mitt te nu för tiden. Hatar det, men gör underverk för halsen.

Nä nu ska jag borsta tänderna och så bär det av. Ha det så bra idag!

Adjö nu

Hej igen! Har egentligen inget att skriva.. men kan ju klaga lite. Sånt görs ju ALDRIG... hahaa. Nä men jag är så trött på vissa personer.. som säger sig vara ens vän och sen skiter i en.. Bajs på såna!

Tro liksom inte att jag kommer sitta och vänta i all evinnerlighet liksom, jag orkar inte.. jag ger inget mer nu, utan att jag får tillbaka.. det är över. Dra åt helvete rent ut sagt!

Känner mig 10 gånger starkare nu ändå.. och vet att folk ändå bryr sig om mig. Jag levde innan i nån sorts föreställning om att det var tillåtet att bli behandlad som luft hela tiden.. men så fan heller! Inte mer. Aldrig mer..

Jag vet ändå att jag är mycket bättre och starkare.. Jag vet att jag kommer gå längre.. även om det ser lite lamt ut för tillfället.. men det kommer, tro mig.

Adjö, det var kul så länge det varade.. även om det varade mycket längre för min del än för din..

Grattis

Hejhej!

Först vill jag säga grattis till min lillebror Viktor som fyller 16 idag! Grattis! Vi ska käka gott och ha de najs idag måntro. Nån dag snart ska vi väl åka och handla, han fick pengar i present ju ^^

Annars så mår ja lite kass... sov inget inatt... eller jo, tre timmar, men det räknas knappt. Huvudet sprängs snart, och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Får proppa i mig värktabletter snart... håller på med såna stretchövningar för nacken, för den är helt kras idag.. usch.. men med tårta o sånt så blir det nog bättre sen.





Proviva, jaaa

Heej!

Efter mina improviserade smörgåstårtor inatt så mår magen inte sådär jättebra kanske.. tur då att det finns Proviva. Funkar alltid för min mage och alla som har lite "problem" borde testa. Haha. Så, ge mej pengar för ett sponsrat inlägg tack!

Är så fint idag, detta kan fortsätta hur länge som helst tycker jag. Underbart! David ska sporta och hålla på lite, tar verkligen detta med sportlov på allvar, hahaha. Mamma är iväg hela dan, så det är väl jag som bestämmer då skulle jag tro. Inte för att det direkt märks.. haha. Nu ska jag in i duschen. Ge dom röd lama!

Ge mig ge mig ge mig




Ge mig detta så blir jag snäll ^^

Haha sport

Oh så najs att bara ha lov nu. Sportlov heter det ju, så man måste sporta. Så upp med er alla latmaskar där ute! Kom igen! Haha. Jag ska minsann sporta tills benen blöder.. kanske lite konstig sak att säga.. ahhaa. Men ja, ni fattar. Dumhuven ^^


Hahaha

Lite roligare kanske. Har denna som ringsignal. Så varje gång det ringer så får jag mig ett litet skratt. Hahaha. Den är så ful. Passar exakt in med xD


Fan va tråkigt det ser ut

Heej

Måndag idag. Första dagen på sportlovet, men jag har ju redan sportat. Var i backen igår ju, och åkte massa pulka och åkte (läs satt) snowboard till och med. Sen var jag duktig och tränade på kvällen och pluggade även. Eller hittade fakta iaf. Så snart ska jag skriva själva uppgiften, sen fixa med banken, och sen beställa biljetter till Kalmar (ska ju dit den 27e).

Inte världens roligaste kanske, men sen när det är gjort så kan jag ha lov. Love lov! Jag hatar när jag känner att jag har massa att fixa, så jag jobbar hellre undan det direkt då. Känns skönare. Fast nu är jag ju ikapp, har en hel vecka på mig med denna uppgiften jag tänkte göra idag, men varför vänta?

Fan va tråkigt inlägg... jaja.. men så ser min dag ut iaf.

Yeeees

Shit vad det gick i backarna! Var säkert hundra meter höga och branta! Haha. Så kul det var, tillomed pulkan gick sönder, hahaha. Och nu är Manni hemma med, yeeees! Saknat dej, faktiskt. Hah!

Just nu är jag så trött att ögonen går i kors nästan.. vill mest bara sova.. sova och vila mina träningsvärkande ben. Haha. Svenskan är det inget vidare med heller. Ha en fin kväll allesammans!

Hahahaha

Hahahaha Manni minns du denna?


Pulka pulka wow wow

Heej!

Söndag idag, och det hände en väldigt konstig sak, en sak jag aldrig trodde jag skulle få uppleva. Jag vaknade av att jag kom på en sak jag skulle kunna göra till skolan.. haha. Men idén var faktiskt bra, jag letade lite nu, och visst stämde det som jag drömt om, hahahhaha. Helt sjukt. Så det ska jag ta och skriva om. En undermedveten smarthet ligger här och vilar i mitt huvud ändå.

Vidare, så ska vi åka pulka idag är det tänkt. I såna djävulsbackar. Jag hörde hur dom andra snackade om att vi skulle nåt.. så jag for ner i duschen skitsnabbt. Nu var det bara pulkaåkning, men ändå bra att jag är klar ju. Så slipper jag skynda mig sen. Går hellre upp en timma tidigare för att slippa stressa än att ha en halvtimme på mig. Jag hatar att stressa!



Haha woooow

Haha, efter en miljon försök så har jag fattat hur man lägger in youtube-klipp i bloggen. Grattis David. Det allra första som blir publicerat här är denna oerhört fina låten:





Överskattat

Har precis avnjutit jättegod pizza, både en med svamp och sen en med salami. Mums. Dessutom god dricka till, min favorit monster. Guttans! Har vart en bra dag hittills, och det ska bli en skön mysig hemmakväll med melodifestivalen och godis. Låter bra tycker jag. Orkar inte med detta överskattade Alla Hjärtans Dag - tramset.. de enda som bryr sig är väl de som aldrig haft nån, och nu helt plötsligt har pojk- / flickvän.. och ska liksom skryta. Inte vet jag, men varför detta tramset pågår förstår jag inte heller... Man ska väl kunna visa att man bryr sig varenda dag, inte bara denna.. Jaja. Melodifestival yes!


Alla Hjärtans Dag

Hejsan!

Alla Hjärtans Dag idag. Yeah! Fint väder är det idag med, så vi måste bara ut, ellerhur? Haha. Jag bråkar med min data lite, för den gör inte riiiiktigt som jag vill.. men det är ju inget nytt.

Gimme all your love <3



Bilder från promenaden

Här bilder från när vi var ute innan, min lillebor och jag.








Doubt

En av de bästa filmer jag sett på länge är Doubt. Den handlar om en katolsk skola, där rektorn / nunna misstänker att församlingens präst förgriper sig på en av pojkarna i skolan. Väldigt bra, och väldigt bra spelat. Meryl Streep är underbar.


Fredagen den trettonde

Hello!

Idag är det fredagen den trettonde, och vilken härlig dag det är! Solen skiner och jag skyndar mig för att komma ut. Ska promenera med min lillebror tänkte jag. Vi ska handla godis och sånt. Så jag skriver mera sen!

Ha det så bra idag!

Städa :O

Hej på er!

Är väl frisk nu, efter typ 13 timmars sömn.. och imorgon är det fredagen den trettonde.. huh! Haha. Lite tankar bara. Jag mår ju bra, men mamma är jättesjuk.. jippie! Jag ska sitta hemma och passa mina syskon. Det gör gock inget, för jag ska bara städa idag. Städa och sen njuta av att det är rent. Haha. Vad ska ni göra idag?


Pulka?

Ojsan... redan klar med plugget. Haha. Känns som jag är tusen gånger klarare i huvet än jag var igår. Då satt jag med samma stycke i två timmar och kom ingenstans, haha. Skönt att ha det gjort. Mamma bakade kanelbullar med.. så nu har jag druckit äckligt te med honung och två bullar.

Om en timme ska jag ner o hämta paketet och till optikern o det.. hemskt.. snön ligger ju djup.. så djup att vi ska åka pulka sen tyckte mamma, haha. Får se vad som händer.

Känner mig som bebisen

Varför funkar det inte att visa era kommentarer? Ibland funkar det till en viss del, men alla går inte... åååh..



Känner mig så, haha. ARG!


Haha tack för att ni orkar

Hej på er!

Något bättre idag, men mår fortfarande rätt så kasst. Men jag måste till optikern och hämta mitt paket på pressbyrån. Men så är det snö.. hade det inte vart snö.. eller om jag sluppit vara kass.. då hade jag redan vart hemma igen.. men den kombinationen gör mig inte lycklig.. usch nej..

Nej nu skall jag vara positiv. Är faktiskt tacksam för alla fina vänner som ändå ställer upp för en. Som nu när jag kvidit flera dygn i sträck om hur synd det är om mig, och om hur ont jag har haft. Tack för att ni orkar lyssna. Det är en prestation i sig, haha.



Take me away.. lalala..

Magknipet

Nu har jag gjort den ena uppgiften.. mysko att jag gör en VECKO-uppgift på en TIMME.... haha.. Sen kanske inte innehållet är det bästa, men jag orkar inte bry mig. Låg ens stund på soffan och kved med.. har sånt magknip så jag vet inte var jag ska ta vägen.. emellanåt är det bara bra... men sen kommer de som ett knivhugg.. så jag måste lägga mig... mysko det här.. jaja.. nu ska jag fortsätta plugga.

Halloj!

Allt på samma gång!

Hej på er!

Idag mår jag inte alls bra.. ont i magen och ryggen värker sönder... dessutom har jag ingen röst. Helt galet. Att allt kommer på samma gång liksom. Ja, jag har laddat upp med te och honung, alvedon och ska dränka mig i energidryck, haha. Så jag ska överleva. Ska plugga lite är det tänkt. Har tre uppgifter jag skall ta mig an... varar två innebär att läsa typ en halv bok.. inte så värst kul, men gör jag det nu så kan jag njuta av sportlovet sen.

Hoppas ni mår bättre än jag gör idag!



Oh ja..

Nu har jag pluggat i kanske 5 timmar, och är inte klar än.. tyvärr.. men men.. That's life. Sååå ofta pluggar jag inte så att jag ska klaga.. men.. Det är ju aldrig roligt att plugga ellerhur? Strax ska jag fylla i blanketter, för jag måste ansöka om nytt körkortstillstånd då mitt gamla gått ut (A) haha.

Saab... Saab... Saab?!

Haha vafan vi har en Saab. Om ack så bara i två dagar... men vafan... en Saab... de kommer sluta med att jag älskar Saab.. Saab Saab Saab...


Tabac

Jag älskar verkligen denna doften, och måste köpa en snart. Dom kostar ju bara 120:- så det är ju inte farligt.



Mitt nya hem

Mitt nya hem... ja om det vore så väl. Jag prenumererar ju på en tjänst från mkb fastighet som gör att jag får skickat till min mail de lediga lägenheter som passar mallen jag fyllt i. Jag vill ha en etta eller två i centrala Malmö. Tänkte att det kommer vara billigt, och med ett bra läge så slipper jag springa en massa rundor för att få tag i det jag vill ha på stan..

Hittills har de flesta lediga lägenheterna inte varit något speciellt... bara en eller två som var sådär "wow". Men nu har den kommit. Mitt hem. Min boning. Ligger vid Johanneskyrkan, en vindsvåning med sovloft. Sammanlagt 53 kvadratmeter och på översta våningen. Visserligen saknas hiss, men det kompenseras av den nya inredningen med rostfria vitvaror..

Tyvärr är kallhyran 6.333 kronor i månaden.. så jag får leta vidare..




Fastigheten





Planlösningen

Min dag ^^

Godmorgon mina vänner!

Först när jag lägger mig tidigt så fattar jag hur lite jag egentligen sover. Somnar man vid 4-tiden och vaknar vid 10, så tycker man ändå att ma sovit länge.. men lägger man sig vid 12 och vaknar vid 5 så förstår man. Så till er som tycker att jag bara sover och latar mig så säger jag bara FUCK OFF! Haha.

Vid 8 skall jag ringa bokus.. det företaget som jag beställt studielitteratur från. Dom är under all kritik.. har tagit hur lång tid som helst.. Jag beställde 4 böcker, men nu kan de bara skicka 2 av dom.. uselt! Handla aldrig där. Jag skulle hållt mig till adlibris som vanligt..

Sen bär det av till biblan (där jag ska låna en av skolböckerna) och sen ska jag handla lite. Jag måste plugga också, eftersom jag hamnat efter då jag saknat studielitteratur.. riktigt kul ju... jippie..

Jaja, så ser min dag ut. Hur ser din dag ut?



Utkast: Nästa vecka ...

Nästa vecka (alltså den som börjar imorgon) så har jag fullt upp varenda dag. Inte så ofta jag har det, men nu har en hel del samlats på hög, och måste tas omhand. Gillar ju att ha mycket att göra, bara jag har koll på det. Och för att kunna hålla koll har jag skrivit ner allt, för varje dag som skall göras xD Haha. Kolla själva:


Motionera

Det var riktigt najs ute. Solen sken och det var riktigt varmt! Jag tycker att ni alla borde börja motionera! Tjuckisar! Haha. Nä nu skall jag vara allvarlig. Tror man att man ska gå ner i vikt av att endast sitta hemma och banta? Det går, jadå.. men det är ju fan inte kul alls. Då måste man svälta sig, eftersom man gör av med så minimalt med energi då man bara sitter på röven. Nä man ska inte svälta sig. Det har jag gjort, och rekomenderar det icke.

Att ha massa undanflykter och dåliga orsaker till att INTE röra på sig är ju bara patetiskt. Vissa kan ju inte motionera själva till exempel.. asså allvarligt. Den största delen av livet är man just själv.. så varför ska man då inte kunna gå en runda själv. Innan lyssnade jag alltid på musik då jag gick. Det är ett tips. Dock gör jag det inte längre. Jag funderar istället. Funderar över en massa olika saker..


Grått i huvet

Hello hopp!

Söndag nu.. helt grått ute. Och det känns även grått i mitt huvud.. helt.. dimmigt. Haha. Har sån hemsk huvudvärk så det är inte sant.. men jag får skylla mig själv. Satt uppe till klockan 8 och töntade mig. Så.. Ja jag får helt enkelt skylla mig själv..

Ska nog gå ut en runda sen. Behöver lite frisk luft. Ingen jätterunda men en liten liten.. Haha. Märks på mitt sätt att skriva att jag inte ens kan tänka.. så nu får det vara nog. Punkt.



Människohamn

Jag är helt fast i denna boken: "Människohamn". Jag har inte kommit alls långt i den ännu, men den har nåt som gör att man bara vill fortsätta läsa den. Sånt gillar jag. Att bara känna sig "tvingad" att läsa en sida - ett kapitel till... hahaa. När men om ni gillade "Låt den rätte komma in" så läs denna. Riktigt bra hittills ^^


Helvete

Inte för att jag tror speciellt på helvetet, men ibland blir jag lite ångerfull när jag gjort vissa saker. Det känns som det kommer slå tillbaka liksom. Att det onda man gör folk kommer att ge bieffekter som drabbar en.. Nu har jag dock inte gjort nåt sånt elakt på ett tag, men jag är ändå lite orolig..


Nästa avfart? haha


Arg..

Alltså jag är så trött på dig och ditt jävla sätt!




Lyckan fortsätter... oh ja..

Hej på er denna lördag!

Har bara sovit pyttelite, men är rätt så pigg ändå. Somnade vid 5 imorse och vaknade vid 10. Min första tanke var att handla min nya lilla dator idag.. men den är slut.. den finns bara i svart och jag vill ha en vit.. så jag får vänta. Sen ville min lilla fru att jag skulle in till Malmö, men jag ligger ju fortfarande i sängen.. Nä jag måste skärpa mig. Jag ska skriva ner exakt vad jag ska fixa med nästa vecka. Ska inte bara sitta hemma och dega mer. Basta!



Haha självömkan

Vad rolig denna helgen kommer att bli.. kommer bara vara hemma och bli frisk. Kolla på Melodifestivalen och sånt.. jag vill partaja.. ha kul och träffa massa nya människor.. men istället får jag ligga hemma och kvida..

Har käkat nu iaf och det gick bra. Hällde i mig en energidryck med så jag kan bli lite piggare. Sen skiter ja i att den rör om i magen.. jag vill vara pigg. Iaf lite. Orkar inte bara ligga och dega och sega.. man blir ju sjuk av bara tanken.

Är helt blek med.. och det är inte bara för jag inte vart på spray-tan på länge.. nä, det är för att David som sagt är sjuk. Nu har jag sagt SJUK en miljon gånger. Hoppas ni inte är SJUKA!



Sjuk

Hej på er!

Idag är David sjuk. Mår illa och har skitont i magen.. inget vidare.. Ska bara vara inne och tycka synd om mig själv.. Hela familjen är sjuk.. så det är oerhört kul att vara här nu.. jag är ju sån som inte klarar av att vara sjuk.. Var tvungen att gå upp och duscha och låtsas må bra.. haha. Klarar inte av den sjuka lukten man får.. usch..



Hanna



Hanna du betyder massor för mig <3


Astma

Jag tror att jag borde besöka en läkare. För mina luftvägar är under all kritik egentligen. Jag har haft problem med detta länge, och det är mycket värre när jag är förkyld. Det har inget med att jag har rökt att göra, utan jag har en lindrig form utav astma. Jag märkte när jag var ute att jag fick flåsa som en idiot.. och kroppen tar stryk när den inte får syre. Är man sen täppt i näsan blir det bara värre.. Usch..


Alla är inte bra för en..

Alltså jag har funderat på det här om vem man kan lita på egentligen. Jag känner att flera av de personer jag trodde stod mig nära egentligen inte alls bryr sig. Så varför ska jag bry mig om dem? Att bli utnyttjad så fort det går de här personerna emot är inget jag ställer upp på längre. Jag har ändå folk som gladeligen ställer upp för mig. För MIG. Något som jag egentligen inte trodde.. Nä man är blind. Blind och kanske lite naiv. Man ska inte tro det bästa om alla. För alla är inte bra för en..


Smart David.. smart..

Heej!

Mycket bättre idag än igår.. jag tror jag var krasslig, och sen alla negativa saker.. det blev för mycket helt enkelt. Jag var helt väck hela kvällen och natten. Välte ut saker, sprang omkring och var allmänt konstig. Men det är som bortblåst.

Vaknade vid 10.. så hör jag telefonen ringa från dolt nummer.. och jag svarar ALDRIG på dolt nummer.. har så många konstiga typer som ringer.. så jag sket i det.. Sen i duschen 10 minuter senare så slog det mig, att det kanske var från nåt av de företag jag skickat intresseansökan till! Smart David.. smart.. Ja dom ringer väl igen. Hade ändå inte kunnat komma dit idag.

Nu ska jag ta tag i städning.. Jag ska ta toaletten.. Jippie! Det känns ju underbart!

Ilska!

Haha jag somnade innan. I ren ilska kan jag nog tro. Är så arg på skolan och de.. men jag ska visa dom. Dom kan gott slippa att få bidrag för att jag ska gå där. Jag jobbar hellre med telemarketing eller vad som helst. Högskolan i Kalmar är ett skämt.. gå aldrig där..

Så nu har jag blivit av med lite ilska. Haha. Sitter och tar ut mer ilska på folk på msn. Så akta er! Jag är farlig!



Stackars lilla idiot..

Hej på er!

Denna dagen har inte varit så värst kul.. glömde sätta larm, så jag sov till 12 ungefär. Kände mig redan då allmänt krasslig, så jag bestämde mig för att bara vara inne idag. Sitta o lata mig ni vet. Så jag klickade mig runt på mina olika mail och sånt.. och såg att jag inte klarade min tenta.. Läraren hade ändrat gränserna! BAJS på henne säger jag bara!

Blev rätt ledsen.. känner att jag kan inget.. tyvärr.. så jag satte mej och sökte jobb. Har skickat 5 stycken intresseanmälningar idag. Rätt bra. Han på arbetsförmedlingen som jag snackade med sa att mitt CV och personliga brev ser strålande ut, så jag hoppas nån nappar.

Resten av denna dagen ska jag ägna mig åt att tycka lite synd om mig själv. Behöver det!





Haha aaaw






"Den indiske muskelmannen Aditya "Romeo" Dev är världens minsta kroppsbyggare. Han är inte ens en meter lång och väger bara 9 kilo.

Sjuka jag.. idag..

Haha jag är nog sjuk. Jag har lila läppar.. och ser allmänt wierd ut. Hoppas ändå inte på att vara sjuk.. sjuk är ju inte kul.. Får ta mig en kopp kaffe till och försöka ringa till bilskolan igen. Där är ju fanimej upptaget när jag ringer. Var gång..

Annars får jag åka in dit, men det orkar jag inte idag. Jag vill vara något så när frisk när jag ska dit. Annars kanske dom inte vill köra med mig, haha. Tänk... körkort.. galet..

Annars tänker jag på Hanna.. denna dag.. usch ja.. Jag älskar dig, det vet du!




Haha en bild som inte har nåt alls med texten att göra..

Orka..

Goddag!

David är lite krasslig.. så som man oftast är vid denna tiden på året. Tycker att alla är det mer eller mindre faktiskt.. Och sen finns det dom som är Cp.. men dom ungås jag icke med längre.. För de, vars högsta prioritet är dom själva, och sina små bekymmer, de har inte plats för andra i sitt liv. Jag är väl tvärt om. Oroar mig bara för andra..




Benjamin Button

Jag bara måste säga det igen: The Curious case of Benjamin Button är så bra. Ni måste se den. Jag bara.. älskar den!


Oh nooooo

Om typ 20 minuter så ska ja sticka. Måste handla halstabletter och annat för jag är så förkyld. Dessutom kanske de blir lite rolig shopping ^^ Vem vet? Haha. Måste ta ut pengar till mitt busskort med.. varför kan man inte ladda på med sitt bankkort i bussen? Eller rent av resa på sitt bankkort? Hade ju varit 1000 gånger bättre.

Det tar dock emot riktigt mycket att ens bara gå utanför dörren.. det blåser och är iskallt... jag kommer frysa till is och falla sönder tror jag.. eller inte.. Jaja. Onödigt inlägg, men vafan ;)

Lite galen..

Heej!

Så bra Benjamin Button är! Jag bara älskar den filmen! Såg den igår.. oh.. Njöt verkligen. Gillar såna filmer med lite djup. Inte för mycket djup, men sådär lite lagom. Så man kan få sig en liten funderare.

Sitter nu vid datan och läser bloggar och bara är.. Hanna mesar sig, haha ;) Lilla Hanna... aaaw.. Utfodring deluxe! Hahahaha. Ne nu ska jag inte mobbas.. Jag är ju snäll.

Känner mig lite galen.. faktiskt..



A new day has come

A new day has...come


I was waiting for so long
For a miracle to come
Everyone told me to be strong
Hold on and don't shed a tear


Through the darkness and good times
I knew I'd make it through
And the world thought I had it all
But I was waiting for you



Söndagskväll

Söndagskvällen segar sig fram och jag funderar på vad jag ska göra. Det är ALLTID upptaget på toaletten, så jag kan aldrig gå dit.. så jag ska behöva sitta och lida över det..

Men jag ska nog ta och träna lite. Armhävningar och situps is da shiet! Det plus riktigt långa promenader har byggt upp min vackra kropp ^^ Hihi. Jag och Jenny bestämde att vi ska se I Taket Lyser Stjärnorna nu i veckan nån gång. Trevligt. Var ett tag sen jag var på bio med, så det ska bli najs. Trevligt sällskap dessutom ^^

Läser Jennys blogg gör ni väl? http://biibbiie.blogg.se/

Snö... :(



Vad är meningen med detta? :(

Snön :O

Hej!

Ny månad! Februari nu... tiden går fort må jag säga.. Men vad ser jag när jag rullar upp gardinen.. om inte.. snö!!!! Åååh... Blir ju inte bättre bara för att det går mot våren. Men jag ska inte klaga. Måste ju inte ut idag, som många nog måste.. om man har jobb och så. Blåser gör det en hel del med..

RSS 2.0